Enemy Waters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
284 TOPLAM İNDİRME

Enemy Waters, İkinci Dünya Savaşı döneminin savaş gemileri ve denizaltılarını kullandığınız Android oyunu.

Enemy Waters, İkinci Dünya Savaşı döneminin gemileriyle aksiyona girdiğimiz sürükleyici bir mobil oyun. Android platformundaki onlarca gemi savaş oyunları arasından animasyonlarla güçlendirilmiş kaliteli grafik ve oynanış dinamiklerinin yanı sıra savaş gemileri ve denizaltı seçenekleriyle ayrılıyor.

Telefonunuza ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan oynayabileceğiniz bir gemi savaşları oyunu arıyorsanız Enemy Waters’a kesinlikle şans vermelisiniz. Grafiklerin tek kelimeyle “aktığı” deniz oyununda kullandığımız gemilerin tümü İkinci Dünya Savaşı dönemine ait.

ABD donanması için tasarlanan Türkiye’nin de kullandığı Tench sınıfı denizaltı, dünya genelinde müze gemisi olarak bilinen Oberon, Fransız ordusunun kullanıma sunulan dizel elektrikli denizaltılardan Daphne, Rus ordusunun kullandığı Kilo, nükleer güçle çalışan denizaltı Akula, nükleer güçle çalışan balistik füze yeteneklerine sahip Arihant, kullanabildiğimiz denizaltılardan sadece birkaçı. Savaş gemileri tarafında da Gladiolus, Evarts, Whitby, Petya, Espora, Leander gibi bilindik gemilere rastlıyoruz.

Savaşa girmenin dışında limanları koruma, sivillerin güvenliğini sağlama gibi görevleri tamamlamaya çalıştığımız oyunun tek eksi yanı Türkçe olmaması.

Erkan Calp

Enemy Waters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
227 MB DOSYA BOYUTU

Enemy Waters, 2. Dünya Savaşı'nın gemi ve denizaltılarının yer aldığı gemi savaşları oyunu.

Enemy Waters, iOS platformunda ücretsiz indirilmeye açılmış, iPhone ve iPad'de oynanabilen en iyi gemi savaşları oyunu desem sanırım abartmış olmam. Son derece kaliteli grafikler sunan yapımda İkinci Dünya Savaşı döneminin gemilerini kullanıyoruz. Çok sayıda savaş gemisi ve denizaltıyla verilen görevleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Enemy Waters’ı diğer gemi savaş oyunlarından ayıran en önemli noktası; savaş gemi ve denizaltılarının gerçek olması. Hem isimleri gerçek hem modellemeleri harika hem de hepsi ayrı sürüş deneyimi yaşatıyor. Denizaltı tarafında Tench sınıfı denizaltı, Oberon, Daphne, Foxtrot, Kilo, Akula, Arihant, Yasen, Virginia karşımıza çıkarken; savaş gemisi tarafında Evarts, Whitby, Petya, Leander, Kamorta seçeneklerimiz arasında. Ancak hepsi ilk etapta açık olarak gelmiyor. Limanları düşman saldırılarından koruma, sivillere eşlik etme gibi görevleri tamamladıkça yeni gemilerin kilidini açma şansı buluyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slugterra: Dark Waters

    Slugterra: Dark Waters, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz, ücretsiz bir macera oyunu.
  • Enemy Strike 2

    Enemy Strike 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Enemy Strike

    Enemy Strike kaliteli bir FPS oyunudur
  • XCOM: Enemy Within

    XCOM: Enemy Within, ünlü strateji oyunu XCOM: Enemy Unknown'a gelen eklentinin mobil için yeniden tasarlanmış versiyonudur.
  • XCOM: Enemy Unknown

    XCOM: Enemy Unknown yüksek başarıya sahip bir mobil strateji oyunudur
  • Enemy Lines

    Enemy Lines, uuzn soluklu bir strateji oyunu arayanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.
  • Batman: The Enemy Within

    Gotham şehrini karıştıran Riddler'ı durdurun.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!