English Grammar Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
603 TOPLAM İNDİRME

English Grammar Pro, içinde bulunan 1000'den fazla soru sayesinde kullanıcıların İngilizce bilgi ve yeteneklerini tazeleyebilecekleri yararlı bir iOS dilbilgisi uygulamasıdır.

İngilizce bilgilerinizi tazelemek yada geliştirmek istiyorsanız fakat yeterli vakit bulamıyorsanız, English Grammar Pro uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek faydalanabilirsiniz. iOS cihazlarınız üzerinde İngilizce çalışabilmenizi sağlayan uygulama oldukça profesyonel ve yararlı.

Uygulama içerisinde İngilizcenizi geliştirmenizi sağlayan isimler, zamirler, fiiller, ilgeçler, makaleler, eş anlamlı kelimeler, zıt anlamlı kelimeler ve zamanlar ile ilgili bilgiler içermektedir. Yukarıda başlıklardan istediğiniz herhangi birini çalışmak için seçebilirsiniz. Ayrıca dersler için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Uygulamayı kullanarak otobüste giderken yada boş vakitlerinizde İngilizce çalışabilirsiniz.

Uygulama içerisinde 1000'den fazla soru bulunmaktadır. Etkileyici animasyonlar ve grafikler sunan uygulama çalıştığınız konuların daha çok akılda kalmasını sağlamaktadır. Uygulama içerisindeki gelişiminiz puan tablosunda görüntülenmektedir. Böylelikte zaman içerisinde göstermiş olduğunuz gelişimi direkt olarak kontrol edebilirsiniz.

Uygulaanın arayüzü güzel görünmesine rağmen daha iyi olabilirdi. Fakat uygulama içerisinde bulunan başlıkların içerikleri daha önemli olduğu için English Grammar Pro oldukça başarılı bir uygulama diyebilirim.

İngilizce çalışabileceğiniz ücretsiz uygulamalar arıyorsanız, English Grammar Pro'yu iPhone ve iPad'lerinize indirerek mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • English Irregular Verbs

    English Irregular Verbs, İngilizce öğrenirken dikkat etmeniz gereken düzensiz filleri size öğretmeye çalışan bir eğitim uygulamasıdır.
  • Refresh English

    Refresh English'i ücretsiz olarak indirebilir ve İngilizce bilginizi taze tutabilirsiniz.
  • English Dictionary

    English Dictionary, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir İngilizce sözlük uygulaması.
  • Learn English

    Eğlenceli ve interaktif bir çizgide ilerleyen English ile İngilizce bilgilerinizi tazeleyebilir ve yeni konular öğrenebilirsiniz.
  • Drops: Learn English

    Drops: Learn English uygulamasıyla günde sadece 5 dakikanızı ayırarak İngilizce öğrenebilirsiniz.
  • Offline English Turkish Dictionary

    Offline English Turkish Dictionary, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir sözlük uygulaması.
  • English Ninjas

    English Ninjas, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde ingilizce pratik yapmanızı sağlayan bir uygulamadır.
  • English Pronunciation

    English Pronunciation uygulaması sayesinde farklı aktegoriler altında toplanmış İngilizce kelimelerin telaffuzlarını doğru bir şekilde öğrenebilirsiniz.