English Time

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
390 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

English Time, İngilizce öğrenirken aynı zamanda eğlenebilmenizi sağlayan basit ama bir o kadar da yararlı bir iOS uygulamasıdır.

English Time, mobil cihazları üzerinden İngilizce öğrenmek yada geliştirmek isteyen kullanıcılar için geliştirilen yararlı bir iOS uygulamasıdır.

Rengarenk ve kullanımı kolay olan uygulama üzerinde karşılaştığınız İngilizce kelimelerin doğru karşılıklarını şıklar içerisinden seçmeniz gerekiyor. Bilmediğiniz kelimeler için ise ekranın altındaki ipucu, seyirci ve bil geç joker haklarını kullanabilirsiniz.

Uygulama içerisinde karşılaşacağınız kelimeler kendi seviyenize göre olacaktır. 36 farklı seviyeye sahip olan uygulamada kelime zorlukları gittikçe artmaktadır. Kendi seviyenizi belirlemek için bile teste dahil olabilirsiniz.

Eğlenceli bir şekilde İngilizce kelimeler öğrenmenizi sğalayan uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek deneyebilirsiniz. Doğru bildiğiniz sorular ve günlük girişler için altın kazanabiliyorsunuz. Dilerseniz mağazadan altında satın alarak daha fazla joker hakkından faydalanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • English Irregular Verbs

    English Irregular Verbs, İngilizce öğrenirken dikkat etmeniz gereken düzensiz filleri size öğretmeye çalışan bir eğitim uygulamasıdır.
  • Learn English

    Eğlenceli ve interaktif bir çizgide ilerleyen English ile İngilizce bilgilerinizi tazeleyebilir ve yeni konular öğrenebilirsiniz.
  • English Dictionary

    English Dictionary, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir İngilizce sözlük uygulaması.
  • Refresh English

    Refresh English'i ücretsiz olarak indirebilir ve İngilizce bilginizi taze tutabilirsiniz.
  • Drops: Learn English

    Drops: Learn English uygulamasıyla günde sadece 5 dakikanızı ayırarak İngilizce öğrenebilirsiniz.
  • Cake - Learn English

    Cake - Learn English İndir (iOS): Videolardan İngilizce öğrenin.
  • Offline English Turkish Dictionary

    Offline English Turkish Dictionary, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir sözlük uygulaması.
  • Learn English with Films

    Learn English with Films, iPhone veya iPad cihazınızda kolaylıkla İngilizce öğrenmenizi sağlayan başarılı bir uygulamadır.