English Turkish Dictionary

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,269 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

English Turkish Dictionary, Android cihazınızda ücretsiz kullanabileceğiniz çevrimdışı İngilizce Türkçe sözlük uygulamalarından biri.

English Turkish Dictionary, Android telefon ve tabletinize ücretsiz indirip kullanabileceğiniz bir İngilizce Türkçe sözlük uygulaması.

İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan doğrudan kullanabileceğiniz sözlük uygulaması ile kelimelerin anlamını kullanıldıkları yere göre öğrenebiliyor, nasıl telaffuz edebileceğiniz öğrenebiliyor, cümle içerisinde nasıl kullanacağınızı hem İngilizce hem de Türkçe olarak görebiliyorsunuz.

Kelimeleri favorilere ekleme seçeneği de sunan İngilizce Türkçe Sözlük uygulaması, Android platformunda ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. İnternet bağlantısı olmadan diğer bir deyişle çevrimdışı çalışabilen uygulamanın tek eksi yanı kelime sayısının sınırlı olması. Bunun dışında cümle çevirisi yapmak için ideal değil.

Erkan Calp

English Turkish Dictionary

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
417 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

English Turkish Dictionary, internet bağlantısı olmadan kullanılabilen İngilizce Türkçe sözlük uygulaması.

English Turkish Dictionary, adından da anlayacağınız üzere Windows Phone telefonunuzda kullanabileceğiniz bir İngilizce Türkçe sözlük uygulaması. Ücretsiz olarak geliyor ve internet bağlantısı olmadan da kullanılabiliyor.

Çevrimdışı çalışabilen sözlük uygulamalarından biri olan English Turkish Dictionary, kelime bazlı çeviri yapmak için kullanabileceğiniz bir uygulama. İngilizce kelimenin anlamını okunuşuyla beraber öğrenebiliyor, ilgili kelimenin cümle içerisinde nasıl kullanıldığını görebiliyorsunuz.

Windows Phone platformunda ücretli olarak karşımıza çıkan English Turkish Dictionary, İngilizce Türkçe kelime çevirisi yapmak için ideal ve çevrimdışı kullanılabilmesi güzel. Tek eksiği 2.99 TL’lik fiyat etiketi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Oxford Dictionary of English

    Oxford Dictionary of English ile dilediğiniz her yerde merak ettiğiniz kelimeleri sözlükte arayabilirsiniz.
  • English Chinese Translator

    İngilizce ve Çince dillerinde çeviri yapmak istiyorsanız, English Chinese Translator uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • English Translator

    English Translator uygulamasını kullanarak birçok farklı dil arasındaki çeviri işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • English Verbs

    English Verbs İngilizce fiil çekimlerini öğrenmenize yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Dictionary.com Dictionary & Thesaurus

    Dictionary.com Dictionary & Thesaurus, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz en iyi ve en kapsamlı İngilizce sözlük uygulamalarından bir tanesidir.
  • ENGLISH HOME

    ENGLISH HOME uygulamasını Android telefonunuza indirerek English Home koleksiyonundaki ürünlere hızlıca ulaşın.
  • Turkish Keyboard

    Turkish Keyboard uygulaması, Android cihazlar için geliştirilmiş Türkçe klavye uygulamasıdır.
  • Turkish Airlines

    Turkish Airlines (Türk Hava Yolları) mobil uygulamasını indirin, uçuş planınızı cebinizden yapın.