Epic Heroes War

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Epic Heroes War, ücretsiz olarak indirebileceğimiz kaliteli bir strateji oyunu.

Epic Heroes War, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerimiz üzerinde oynayabileceğimiz macera dolu bir strateji oyunu. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda fantastik bir yolculuğa davet ediliyoruz.

Açıkçası Epic Heroes War, fantastik öğelerle süslü bir strateji oyunu arayanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi. Oyunda 20'den fazla kahraman mevcut. Klasik strateji oyunlarında görmeye alıştığımız gibi tüm bu karakterlerin kendilerine özgü güçleri var. Elbette bu güçler bazen yetersiz kalabiliyor. Bu yüzden 250'yi aşan eşya seçeneklerinden karakterimize uygun olanları seçerek güçlendirme yapmamız gerekiyor.

Epic Heroes War'da 60'dan fazla görev bulunuyor. Bu görevlerin her biri hikaye akışına paralel sunuluyor. Eğer hikayeden biraz kopmak ve daha orijinal bir deneyim yaşamak isterseniz PvP turnuvalara katılabilir ve oyunu oynayan diğer oyuncularla kıyasıya bir mücadeleye girebilirsiniz.

Grafikleri ile dikkat çeken oyunda, modellemeler ve çevre tasarımları oyun türünün hakkını verecek cinsten. Strateji oyunları dikkatinizi çekiyorsa Epic Heroes War, denemeniz gereken yapımlar arasında.

Emircan Erdoğan

Epic Heroes War

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Epic Heroes War, fantastik bir strateji oyunu denemek isteyenlerin denemesi gereken bir yapım.

Epic Heroes War, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz ücretsiz bir strateji oyunu olarak tanımlanabilir. Fantastik öğelerle donatılmış olan Epic Heroes War, uzun soluklu bir strateji oyunu arayan herkesin severek oynayabileceği bir yapım.

Oyunda 20'den fazla kahraman ve her kahramanın kendine özgü güçleri bulunuyor. Elbette bu karakterleri farklı eşyalarla daha da güçlü bir hale getirebilme şansına sahibiz. Bu konuda bizlere 250'den fazla eşya sunuluyor. Bu eşyaların her biri karakterlere güç katıyor ve rakipleri karşısında avantaj elde etmelerini sağlıyor. Özellikle boss fight'larda karakterimizin gücü belirleyici rol oynuyor.

Eğer oyunun hikaye modunda ilerlemek isterseniz oynayabileceğiniz 60 kampanya görevi mevcut. Hikayeden kopup biraz daha orijinal bir şeyler denemek istiyorsanız gücünüzü PvP savaşlarda diğer oyunculara karşı gösterebilirsiniz.

Göz alıcı grafikleri, detaylı modellemeleri ve büyülü atmosferiyle dikkat çeken Epic Heroes War, ücretsiz strateji oyunu arayan herkesin göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anvil: War of Heroes

    Anvil: War of Heroes, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen kart desteleri halinde kahramanlar içeren bir strateji oyunudur.
  • Empire War: Age of Heroes

    Empire War: Age of Heroes, kendi krallığınızı kurarak savaşlara katılacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android savaş oyunu.
  • Viking: Heroes War

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil strateji oyunu
  • Heroes of War: Orcs vs Knights

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunudur.
  • Heroes Mobile: World War Z

    Süper kahramanlarını ortaya sür ve gücü elinde tut.
  • Epic War: Castle Alliance

    İnsanlarını zafere yönelt ve tüm dünyayı fethet.
  • Heroes at War

    Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Epic War TD 2

    Robotik savaşlara dahil olacağız.