Epic World Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

Epic World Football oldukça ilginç bir oyun yapısına sahip olan bir futbol oyunu

Epic World Football alışılagelmiş futbol oyunlarından oldukça farklı bir çizgiye sahip olan ve bolca eğlence sunan bir mobil futbol oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Epic World Football'da ana kahramanlarımız çöp adamlar. Çöp adamları yönettiğimiz oyunda futbol sahamız ise bir kareli defter. Kareli defter üzerinde el çizimleriyle oluşturulmuş futbol sahalarında rakiplerimizle maç yapıyoruz ve galip gelen taraf olmaya çalışıyoruz.

Epic World Football'da 2 boyutlu bir görünüm mevcut. Kareli defter üzerinde sağ ve sol taraflarda birer kale yer alıyor ve çöp adamımızı yöneterek rakip kaleye gol atmaya çalışıyoruz. Oyunda bize oyunun kurallarını belirleme imkanı veriliyor. Dilersek fizik kurallarını gerçekçi bir seviyeye çekebilir, dilersek topun ve oyuncuların yükseklere zıplamasını sağlayabiliriz. Genel olarak oldukça hızlı bir oyun yapısının mevcut olduğu Epic World Football kolayca oynanabiliyor. Oyunun dokunmatik kontrolleri oyunu zahmetsiz bir şekilde oynamanıza imkan veriyor.

3 farklı futbol sahasının yer aldığı Epic World Football'da sahalar kendilerine özel tasarımlara sahipler ve bu sahalara uygun olarak strateji belirlememiz gerekiyor. Oyunun güzel yönü oyunu yere WiFi bağlantısı üzerinden çok oyunculu olarak oynayabilmenize izin vermesi.

Can Erdil Şentürk

Epic World Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Epic World Football mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz farklı bir futbol oyunudur

Epic World Football baş rolünde çöp adamların olduğu ilginç ve eğlenceli bir futbol oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak inidirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Epic World Football'da alışageldiğimiz futbol oyunlarından farklı bir yapı bizi bekliyor. Oyunda yeşil çimlerle kaplı futbol sahalarının yerini kareli defterler üzerine çizilmiş futbol sahaları alıyor. Bu yapı oyuna kendine has bir hava kazandırıyor.

Epic World Football sıradışı yapısını oyun mekanikleriyle de koruyor. Oyundaki fizik kurallarını değiştirebilmemize izin veriliyor. Bu sayede oyunu dilersek gerçekçi dinamiklerle dilersek uçuk dinamiklerle oynayabiliyoruz. Oyunda çöp adamları havada uçuşurken karşılaştırmak oldukça eğlenceli. 2 boyutlu grafiklere sahip olan oyun görsel olarak tatmin edici bir kaliteye sahip.

Epic World Football'un güzel yönü oyunu yerel WiFi ağınız üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabilmenize imkan tanıması. Oyunda farklı yapıya sahip 3 futbol sahasında rakiplerimizle maç yapabiliyoruz. Ayrıca oyunda farklı oyun modları da bulunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Striker: World Football

    Tiny Striker: World Football, kuş bakışı kamerayla oynanan ücretsiz futbol oyunu.
  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur
  • ESPN FC Football & World Cup

    ESPN FC Football & World Cup ile dünya futbolunu ve Dünya Kupası heyecanını mobil cihazınızdan takip edebilirsiniz.
  • FIFA Football: FIFA World Cup

    FIFA Football: FIFA World Cup güncellemesi Android telefon ve tabletler üzerinde oyunculara Dünya Kupası heyecanı sunuyor.
  • Football World Cup 2014

    Dünya Kupası heyecanını ücretsiz olarak mobil cihazlara getiren Football World Cup 2014 ile futbolun büyülü atmosferini sonuna kadar yaşayacaksınız.
  • Head Football World Cup

    Keyifli bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkan Head Football Cup'ta topu direğin üzerinden geçirip rakip sahaya göndermeye çalışıyoruz.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.