Episode: Choose Your Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
3,888 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Episode APK Android oyunu, aşk, romantizm, macera, drama içeren hikayeler yaşatıyor. En sevdiğiniz hikayedeki ana karakter olmak istemez misiniz?

Episode APK, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz interaktif bir simulasyon oyunudur. Oyun içerisinde roman, macera ve fantezi gibi belirli kategoriler altındaki hikayeler keşfedeceksiniz.

Episode APK İndir

Keşfettiğiniz hikayelerde yer alan karakterleri canlandırarak onlar adına kararlar vermeniz gereken oyunda, karakterlerin geleceğini siz belirliyorsunuz. Yönlendirdiğiniz karakter için sadece kararları değil aynı zamanda hareketleri de siz yapıyorsunuz. Karakterin gitmesini istediği yeri belirleyerek yönlendirebilirsiniz. Birbirinden farklı onlarca karakterden biri olarak bir çok hikaye içinde rol alabilirsiniz.

Oldukça farklı ve etkileyici bir oyun olan Episode: Choose Your Story, interaktif ve görüntülü hikayelere katılmanızı ve dilediğini kararları vererek hikayenin gidişatoına yön vermenizi gerektiriyor. Android cihazlarınız üzerindeki oyunları oynamaktan sıkıldıysanız ve farklı oyunlar denemek istiyorsanız, Episode: Choose Your Story'i ücretsiz olarak indirerek birbirinden eğlenceli hikayelere girebilir ve farklı rollere bürünebilirsiniz.

En büyük flört yarışması LOVE ON FIRE’a katılmak için seçildiniz. Diğer seksi bekarlarla birlikte lüks sahil köşkünde yaşayacak ve gerçek aşkınızı arayacaksınız.

Operasyon kilit oyuncu: Genç bir FBI ajanı olarak kilit oyuncuyu korumakla görevlendirildiniz. Sorun şu ki, o göz alıcı! Aşk yaşarken gerçek kimliğinizi bir sır olarak tutabilir misiniz?

Maskenin arkasında: Bir öpücük ne kadar yanlış olabilir? Birincisi o sizin komşunuz. İkincisi, o popüler bir yayıncı. Üç, binlerce kişinin kişinin gözü önünde yanlışlıkla açılmış bir canlı yayındı.

Özel dersler: Yeni komşunuz beladan başka bir şey değil! Sevimli, zeki, atletik ve ebeveynleriniz arasındaki bir yanlış anlaşılmadan sonra artık onun özel öğretmenisiniz. İkiniz hayalinizdeki üniversitede kalan tek yerde akademik rakipler olduğunuzu anladığınızda işler kızışıyor!

İki milyarder arasında: Rakibini baştan çıkarmak için bir milyarder tarafından işe alınırsınız. Onunla ne kadar çok zaman geçirirseniz geçmişi hakkında o kadar çok bilgi alırsınız ve ona aşık olabilirsiniz. Kalbinize kilit vurmalısınız! Görevinizi başarıyla tamamlayabilecek misiniz?

Milyarlarca okunan ve 150.000’den fazla hikaye ile Episode, kaderinizi seçtiğiniz muazzam interaktif hikayelerle dolu bir oyun. Kendi hikayenizi de yazabilirsiniz!

  • Avatarınızı özelleştirin ve kıyafetinizi tasarlayın.
  • En sevdiğiniz karakterlerle ilişkiler geliştirin. Rakipleriniz mi yoksa Romeo’lar mı olacaklar?
  • Seçimlerinizle kaderinizi değiştirin.
  • Tüm farklı sonları keşfedin.
  • Kendinizi binlerce farklı dünyaya bırakın, seçenekler sonsuzdur!
Barış YANIK

Episode: Choose Your Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,506 TOPLAM İNDİRME
86.5 MB DOSYA BOYUTU

Episode: Choose Your Story, farklı hikayeler keşfederek bu hikayelerdeki karakterleri canlandıracağınız ve onlar adına kararlar vereceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir iOS simülasyon oyunudur.

Episode: Choose Your Story, interaktif bir simülasyon oyunu olmasına rağmen, Sims tarzında bir simülasyon oyunu değildir. Bu oyunda farklı kategorilerde bir çok hikaye keşfedecek ve bu hikayelerde yer alan karakterleri canlandırarak onları yönetecek ve onlar adına kararlar vereceksiniz.

Kontrol ettiğiniz karakterler ile birlikte hikayelerin gidişatını aldığınız kararlar ile birlikte değiştirebiliyorsunuz. Görüntülü hikayeler içerisinde yer alan farklı durumlarda tehlikeli yalanlara inanmayarak karakterinizi tehlikeden uzak tutmalı, kıyafetlerini giydirmeli ve ona yön vermelisiniz. Bir çok farklı hikaye içerisinde farklı rollerde yer alarak hikayelerin baş kahramanı olabilirsiniz.

Hikayelerin bir çoğundaki ana karakter bayan olarak seçilmiştir. Bu nedenle oyun bayanlara daha çok hitap etmektedir. Fakat geliştirici ekip tarafından düzenli olarak hikayeler eklendiğinden bu durum ilerleyen süreçte dengelenebilir.

Oldukça farklı ve kendine özgü bir yapısı olan simülator oyununu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek yeni hikayeleri keşfetmeye başlayabilir ve karakterleriniz adına alacağınız kararlar ile bambaşka olayların içerisine girebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Junkyard Tycoon APK

    Junkyard Tycoon APK araba oyunları oynamayı sevenler için harika bir simülasyon oyunu. Hurda arabaları alıp sattığınız oyunda vakit hızla akıp gidecek.
  • Avataria APK

    Avataria APK, Sims benzeri 3 boyutlu sanal dünya oyunu. Avatar Life APK, mobildeki en iyi yaşam simülasyonu oyunları arasında.
  • Train Station 2 APK

    Train Station 2 APK Android simülasyon oyununda kendi tren istasyonunuzu yönetiyorsunuz. Tren strateji oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Turbo Dismount APK

    Turbo Dismount APK araba çarpıştırma oyunlarını sevenler için bağımlılık yapan Android simülasyon oyunu.
  • Sunrise Village APK

    Çiftlik simülasyon oyunları arasına katılan Sunrise Village APK, online olarak oynanabiliyor.
  • City Island 3 APK

    City Island 3 APK Android şehir kurma oyunları sevenlere tavsiyemizdir. Şehir kurma ve yönetme oyunu City Island 3 internetsiz oynanabiliyor.
  • Rebel Inc APK

    Rebel Inc APK, isyanı durdurmaya çalıştığınız politik, askeri, stratejik simülasyon oyunu. Rebel Inc Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.
  • Sakura School Simulator APK

    Sakura School Simulator APK indirin ve Sakura Town’da bir öğrenci olmaya başlayın.