Escape Blocks 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME

Escape Blocks 3D, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz mükemmel bir 3 boyutlu bulmaca oyunudur.

Escape Blocks 3D, yeşil, kırmızı ve sarı kutuların bulunduğu bir 3 boyutlu bulmaca oyunudur. Oyundaki amacınız her bölümdeki yeşil kutuları düşürmeden veya patlatmadan kırmızı kutuları yok etmek.

Kırmızı kutuları yok etmek için sarı kutuların patlama özelliğini kullanabilirsiniz. Mavi kutuları patlatmanız veya patlatmamanız hiçbirşeyi değiştirmiyor. Bu yüzden mavi kutuları gerektiğinde kullanabilirsiniz. En iyi 3 boyutlu bulmaca oyunlarından biri olan Escape Blocks 3D ile saatlerce sıkılmadan bulmaca keyfi yapabilirsiniz.

Ustalaşmanın zaman aldığı oyunda hızlı ve güzel fikirler üreterek her bölümü 3 yıldızla geçmeye çalışmalısınız. Size verilen 3 dakikalık süre içerisinde bölümü bitiremezseniz kırmızı kutular heryeri yok ediyor.

Yüksek çözünürlüğe sahip grafikleri, her yaştan oyuncuya hitap etmesi ve sürekli eklenen yeni bölümleri ile oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olan Escape Blocks 3D'yi ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Escape Blocks 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
20.6 MB DOSYA BOYUTU

Escape Blocks 3D, farklı renkteki kutular arasından yeşil kutuları korumaya çalışarak tüm bölümleri bitirmeniz gereken eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Escape Blocks 3D, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve düşündüren bir bulmaca oyunudur. Oyundaki amacınız oldukça basit fakat bölümler ilerledikçe bunu yapmak hiç de kolay olmuyor.

Yeşil, sarı ve kırmızı kutuların bulunduğu oyunda, yeşil kutuları koruyarak diğer kutuları platformdan düşürmeli ve diğer bölümlere geçmelisiniz. Her bölüm için 3 yıldız ile değerlendirme yapılarak geçme notunuz verilmektedir.

Sarı kutuların patlama özelliğini kullanarak onlardan yararlanabilirsiniz. Fakat yeşil kutuların yakınındayken patlatmamalısınız. Mavi bloklar ise bir işinize yaramadığı için dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

3 boyutlu bir fiziğe sahip olan oyunda 2 farklı dünya ve toplamda 32 bölüm bulunuyor. Hepsini 3 yıldız alarak geçmek zamanınızı alacaktır. Bu nedenle sık sık pratik yaparak oyunda kısa sürede usta olabilirsiniz.

Bulmaca oyunları oynamayı seviyorsanız, bu eğlenceli oyunu iPhone ve iPad'lerinize kesinlikle indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stack Blocks 3D

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Traffic Escape APK

    3D bulmaca oyunu olan Traffic Escape APK'da, mantığınızı kullanarak arabaları hareket ettirin ve seviyeleri bitirin.
  • bit bit blocks

    bit bit blocks, renkli blokları birleştirerek ilerlediğiniz hızlı bulmaca oyunu.
  • Break The Blocks

    Break The Blocks, blokları yıkarak ilerlediğiniz kolaydan zora ilerleyen bir bulmaca oyunu.
  • Piyo Blocks 2

    Piyo Blocks 2, eğlenceli yapısıyla dikkat çeken dinamik bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Watery Blocks

    Watery Blocks, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sky Blocks Pusher: Sokoban

    Sky Blocks Pusher: Sokoban, size verilen blokları doğru boşluklara götürmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Hard Time Prison Escape 3D

    Hard Time Prison Escape 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur