Escape City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
297 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Escape City, şehri saran suç çetelerini bir bir hapishaneye tıktığınız polisiye oyun.

Escape City, ipuçlarına ulaşarak olayları çözmeye dayanan kaçış oyunu oynanışını koruyan polisiye bir oyun. Mobilin yanı sıra masaüstü platformda (hem tablet hem de bilgisayarda oynanabiliyor) karşımıza çıkan yapımda suç çetelerini çökertmeye çalışan çaylak bir polisin yerine geçiyoruz.

Oyuna ilk başladığınızda klasik kaçış oyunlarından farksız bir oyun olduğunu düşünebilirsiniz. İlerleyiş olarak her ne kadar kaçış oyunlarından farksız ancak ortalıkta dolanmamızın, gizli objeleri bulmamızın bir açıklaması var. Yani neden kilitli olduğumuzu bilmediğmiz odalarda objeleri bulup şifreleri çözerek amaçsızca odadan odaya geçiş yapmıyoruz. Şehri yöneten suç çetelerini bulmaya, sokaklardaki uyuşturucu satışlarına, polislere ve devlet büyüklerine rüşvet sunma dahil her türlü pis işi sonlandırma gibi mühim bir görevimiz var.

Erkan Calp

Escape City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Escape City, suç çeteleri tarafından yönetilen şehri içerisinde bulunduğu durumdan kurtarmaya çalıştığımız bir Android oyunu.

Escape City, çaylak polis yerine geçip suç çetelerini hapishaneye atarak şehrin eski düzenini geri getirmeye çalıştığımız bulmaca türünde bir Android oyunu. İpuçlarını toplayarak inceliyor, akabinde de suçlulara ulaşarak onları teker teker şehirden temizlemeye çalıştığımız oyunu kaçış oyunundan ziyade gizem çözme oyunu olarak tanımlayabiliriz.

Adı her ne kadar klasik kaçış oyunlarını andırsa da oynanış olarak benzeyen ancak bir amacınızın olduğu sürükleyici bir yapım diyebilirim. Oyunda suç çeteleri tarafından kontrol edilen bir şehirdeyiz ve henüz görevine yeni başlamış bir polisin yerine geçiyoruz. Sokaklarda uyuşturu satışlarından, polislere rüşvet teklif etmeye kadar onlarca kötü eylem şehri sarmış durumda. Görevimiz suç çetelerini çökerterek şehri eski sessiz ve huzurlu haline döndürmek.

Erkan Calp

Escape City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Escape City, başladığınızda nasıl bittiğini anlamayacağınız polisiye bir oyun ve iOS platformunda ücretsiz.

Escape City, ipuçlarına ulaşarak olayları çözmeniz gereken sürükleyici bir iOS oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilen ve ücretsiz olan oyunda şehri suç çetelerinden temizlemekle görevlendirilmiş çaylak bir polisin yerine geçiyoruz.

Oyun her ne kadar kaçış oyunu olarak geçse de aslında polisiye bir oyun ve klasiğin oldukça dışında. Oyunda amacımız şehrin kontrolünü ele almış suç çetelerine dur demek. Günden güne artan uyuşturu satışları, rüşvet ve diğer kötü olayları engellemek için şehrin uğranmadık köşesini bırakmıyor, işimize yarayacak ipuçları bulmaya çalışıyor, ipuçlarından yola çıkarak suç çetelerine ulaşıyor ve teker teker hapishaneye atıyoruz.

Erkan Calp

Escape City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Escape City, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi polisiye - kaçış oyunlarından biri.

Escape City, suç çeteleri tarafından kontrol edilen, sokaklarda uyuşturucu satışlarından polise rüşvete kadar her türlü pisliğin olduğu bir şehirde çaylak polis olarak suç oranını azaltmaya çalışıyoruz.

Kaçış oyunları ile polisiye oyununu başarılı bir şekilde harmanlayan yapım Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Gerek görsel açıdan gerekse de oynanış açısından platformdaki en iyi kaçış oyunlarından biri diyebilirim.

Oyunda şehrin dört bir yanını gezerek bizi suç çetelerine götürebilecek ipuçları bulmaya çalışıyoruz. Sokaklara karış karış bakarak bulduğumuz ipuçları incelemeye alıp suçlulara ulaşıyor ve teker teker hapishaneye atıyoruz. Şehri eski sessiz ve huzurlu ortamına kavuşturduğumuzda da oyun sona eriyor. Keşke oyunun tüm bölümleri ücretsiz olsaydı ancak 10. bölümden sonra satın alım yapmadan devam edemiyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pirate Escape

    Pirate Escape, ıssız bir adadan kaçmaya çalışan korsana yardım ettiğiniz sürükleyici bir Windows 8.1 oyunu.
  • Can You Escape

    Can You Escape, gizli objelerle süslenmiş kilitli odalardan kaçmaya çalıştığınız ücretsiz ve ufak boyutlu bir Windows 8 oyunu.
  • Can You Escape 2

    Can You Escape 2 oyununda kilitli odalardan kaçmak için gizli objeleri bulmanız, mini bulmacaları çözmeniz gerekiyor.
  • Escape the Backrooms

    Escape the Backrooms ile popüler creepypasta efsanesi gerçek oluyor. Hemen Escape the Backrooms indirin ve bu korku dolu oyunu keşfedin.
  • Escape From BioStation

    Escape From BioStation üçüncü şahıs kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur
  • Escape From XP

    Escape From XP ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Daedalus - No Escape

    Daedalus - No Escape kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir online aksiyon oyunudur
  • Deadly Escape

    Deadly Escape kısıtlı kaynaklarla hayatta kalmaya çalıştığınız bir korku oyunu