Escape from Chernobyl

x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Serinin ikinci oyununda Çernobil nükleer santraline giriyoruz.

Escape from Chernobyl (Çernobil’den Kaçış), zombili açık dünya hayatta kalma oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor. Mobil platformda en kaliteli grafiklere, ses ve atmosfere sahip hayatta kalma oyunu diyebilirim. Telefonunuza indirin, kulaklığınızı takın ve zombilerin kaynadığı o yere girip  Lauren’a neler olduğunu bulun. Tüm tehlikeleri göz ardı ederek çözülmemiş gizemi çözmeye hazır mısınız?

Atypical Games tarafından geliştirilen zombili macera - hayatta kalma oyunu Radiation City’nin devamı niteliğinden hazırlanmış. Hatırlayacağınız üzere serinin ilk oyununda Çernobil faciasından sonra şehirde hala hayatta kaldıklarına inandığınız sevdiklerinizi kurtarmak için mücadele veriyordunuz. Aç yırtıcı hayvanlar, yarı insanlarla dolu Pripyat şehrinden yeniden inşa edilmiş Çernobil nükleer santraline arkadaşınız Lauren’a neler olduğunu öğrenmek için giriş yapıyorsunuz. Binalar, nükleer birim binalarının koridorları labirentten farksız ve her köşesinin tehlikelerle dolu olduğunu bile bile ilerlemeye çalışıyorsunuz. Silahlarınız mevcut ancak zor anlarda kullanmanızı öneririm; zira ses anında zombiler hemen yerinizi tespit ediyor.

Metal ile güçlendirilen etkileyici grafikler sunan Escape from Chernobyl, kulaklıkla mükemmel bir deneyim yaşatıyor.

Erkan Calp

Escape from Chernobyl

x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
2.5 GB DOSYA BOYUTU

Harika bir açık dünya hayatta kalma oyunu

Escape from Chernobyl, Mental ile güçlendirilmiş etkileyici grafikler sunan zombili açık dünya hayatta kalma oyunu. Radiation City macerasının devamında çözülmemiş gizemi çözmemiz isteniyor. Çernobil nükleer santralinin tehlike ve karanlığına dalıp Lauren’a neler olduğunu bulmaya çalışıyoruz. Yeniden inşa edilen nükleer santralin her köşesinde zombiler bizi bekliyor.

Çernobil nükleer santrali patlaması sonucunda yarı insan yarı yaratıkların yanı sıra aç yırtıcı hayvanların yaşam sürmeye başladığı Pripyat şehrinde hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz Radiation City’nin devamı niteliğinde hazırlandığından Escape from Chernobyl’i oynamadan önce ilk oyunu oynamanızı tavsiye ederim. Grafikleriyle, atmosferiyle hayranlık uyandıran serinin ikinci oyununda Lauren’a neler olduğunu anlamak için zombilerin kaynadığını bildiğimiz Çernobil enerji santraline dalıyoruz. Labirente benzeyen koridorlarda ilerlerken son derece sessiz olmamız gerekiyor. En ufak çıtırtıda zombiler başımıza üşüşüyor. Hayatta kalmak için sessiz ilerliyoruz. Olası aksi bir durumda kullanmak üzere silahlarımız mevcut. Dövüşerek de zombileri etkisiz hale getirebiliyoruz.

Çernobil nükleer santralindeki korkuyu yeniden yaşatan Escape from Chernobyl, en iyi deneyimi kulaklıklarla veriyor. Kulaklığınızı takıp oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LifeAfter - The Day After Tomorrow

    LifeAfter - The Day After Tomorrow: Zombili açık dünya online hayatta kalma oyunu
  • Dawnlands APK

    Açık dünya hayatta kalma oyunu olan Dawnlands APK'da, ülkenizi inşa edin ve arkadaşlarınızla yolculuğa çıkın.
  • Fallen World: Jurassic Survivor

    Dinozorlar, zombilerle dolu kıyamet dünyasında hayatta kalma mücadelesi
  • LastCraft Survival

    Açık dünya piksel MMO oyunu
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Ocean Is Home APK

    Ocean Is Home APK Android oyununda ıssız adada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Adada hayatta kalma oyunu ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Dawn of Zombies: Survival

    Dawn of Zombies: Survival Android İndir: Kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmaya çalışın.
  • WarZ: Law of Survival

    Zombilerin arasında hayatta kalın ve insanlığı kurtarmak için çabalayın.