Escape Game: Hakone

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Escape Game: Hakone oyununda türlü bulmacaları çözerek odadan kaçmaya çalışıyorsunuz

Escape Game: Hakone, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir odadan kaçış oyunudur. Oyunda bir odaya kapalı kalıyorsunuz ve farklı bulmacaları çözerek odadan çıkmaya çalışıyorsunuz.

Dikkatli olmanızı girektiren bir oyun olan Escape Game: Hakone, odadan kaçma kurgusu üzerine kurulu bir oyundur. Oyunda birbirinden zorlu bulmacaları ortaya çıkarmalı ve çözmelisiniz. Bulmacaların cevaplarını ise odanın herhangi bir yerinde bulabiliyorsunuz. Bu nedenle odada gezinirken dikkatli olmalısınız. Gördüğünüz her detay yeni bir bulmacanın cevabı olabilir. Bulmacaları çözdükçe yeni bulmacaların cevaplarını ortaya çıkarabiliyorsunuz. Tam bir macera oyunu olan Escape Game: Hakone ile dikkatinizi de ölçebiliyorsunuz. En kısa sürede odadan kaçmanız gerekiyor. Zevkli bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyun 3 boyutlu olarak oynanıyor. Bana göre bu oyun bir karakteri yönlendirebilseydik daha eğlenceli bir oyun olabilirdi. 

Eğer gizem ve bulmaca çözme oyunlarını seviyorsanız Escape Game: Hakone'yi mutlaka denemelisiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bu oyunu sakın kaçırmayın.

Escape Game: Hakone oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Escape Game: Hakone

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Escape Game: Hakone oyununda türlü bulmacaları çözerek odadan kaçmaya çalışıyorsunuz

Escape Game: Hakone, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir odadan kaçış oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz.

Dikkat seviyesini ölçebilen harika bir odadan kaçış oyunu olan Escape Game: Hakone, 3 boyutlu bir odada geçen bulmaca oyunu olarak nitelendirilebilir. Oyunda odada geziniyor ve birbirinden zorlu bulmacaları ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Odada gezinirken dikkatli olmalı ve tüm bulmacaları çözmelisiniz. Odadaki her bir nesne yeni bir bulmacanın cevabını içerebiliyor. Bu nedenle odada gezerken dikkatli olmalısınız. Örneğin dolabın kapaklarındaki resmi tamamlamak için komidinin üzerindeki dergide yer alan resimden faydalanabiliyor ve yeni bir bulmacanın cevabını dolapta bulabiliyorsunuz. Oldukça merak uyandırıcı bir kurguya sahip olan Escape Game: Hakone'yi mutlaka denemelisiniz.

Öte yandan bana göre bu oyunda bir karakteri yönetseydik daha eğlenceli bir oynanış sağlanabilirdi. Onun dışında oyun oldukça kaliteli görselleri içeriyor. Eğer gizem ve bulmaca çözme oyunlarını seviyorsanız Escape Game: Hakone'yi mutlaka denemelisiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bu oyunu sakın kaçırmayın.

Escape Game: Hakone oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World's Hardest Escape Game

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.
  • Traffic Escape APK

    3D bulmaca oyunu olan Traffic Escape APK'da, mantığınızı kullanarak arabaları hareket ettirin ve seviyeleri bitirin.
  • Escape the Hellevator!

    Escape the Hellevator! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir bulmaca oyunudur.
  • Caveboy Escape

    Caveboy Escape, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üçlü eşleştirmeye dayanan bir bulmaca oyunudur.
  • Paranormal House Escape

    Paranormal House Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku - bulmaca oyunudur
  • Adventure Escape: Starstruck

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Adventure Escape: Starstruck mobil oyunu, kaybolan bir film yıldızının izini süreceğiniz harika bir bulmaca oyunudur.
  • Escape Blocks 3D

    Escape Blocks 3D, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz mükemmel bir 3 boyutlu bulmaca oyunudur.
  • Can You Escape - Tower

    Can You Escape - Tower, gizemlerle dolu antik bir kuleden kaçmaya çalışacağını heyecanlı ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.