Escape the Prison 2 Revenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Escape the Prison 2 Revenge, karanlık bir hapishaneden kaçmaya çalışacağınız oldukça zorlu bir Android oyunu.

Escape the Prison 2 Revenge, Android platformunda oldukça popüler olan hapishaneden kaçış oyununun devam oyunu. Kaçılması imkansız denilen hapishaneden kaçma mücadelemize devam ediyoruz.

Seri haline gelen ender kaçış oyunlarından biri olan Escape the Prison 2 Revenge oyununda bulmacaların daha da zorlaştırıldığını daha ilk bölümdeyken anlıyoruz. Objeler hem ilk bakışta görülmeyecek yerlere yerleştirilmiş, hem de kilitli mekanizmaları harekete geçiren mini bulmacalar zorlaştırılmış. Kendimizi gerçekten kaçılmaz bir hapishanedeymişiz gibi hissetmemiz için ilk bölümü oynamamız yeterli oluyor.

Serinin devam oyununda yüksek kalitede ve detaylı görsellerin korunduğunu görüyoruz. Karanlığın hakim olduğu oyunda objeler o kadar güzel, detaylı hazırlanmış ki hapishane havasına rahatlıkla girebiliyoruz. Tabii ki bunun eksi tarafı da var. Bu kadar detaylı objelerin bulunduğu bir odada karanlığın da verdiği etkiyle gizli nesneleri fark etmek zaman alabiliyor. Bu noktada oyunu oynamaya başlamadan önce cihazınızın parlaklık ayarını orta düzeye çekmenizi öneririm.

Hapishanenin farklı 5 yerini gösteren oyunda bulmacaları çözmek gerçekten kafa patlatmadan olmuyor. Hem nesneleri fark etmek hem de aralarındaki ilişkiyi kurmak diğer kaçış oyunlarıyla mukayese edersek çok basit değil.

Hapishane havasına sokan ses efektleri ile süslenen Escape the Prison 2 Revenge oyunu kaçış oyunlarının sıkı takipçileri için özel hazırlanmış. Bulmacaların zorluğundan dolayı oyun 4 puana ulaşamamış olsa da bence beyni harekete geçiren harika bir oyun olmuş.

Erkan Calp

Escape the Prison 2 Revenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Escape the Prison 2 Revenge, Windows Phone platformundaki en zor hapishaneden kaçış oyunu.

Escape the Prison 2 Revenge oyununun Windows Phone cihazınızda oynayabileceğiniz en zorlu bulmacalar içeren kaçış oyunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kendinizi bir fare kapanındaymış gibi hissettiğimiz yüksek güvenlikli hapishaneden kaçmak için kafa patlatarak birbirinden zorlu bulmacaları çözmemiz gerekiyor.

Escape the Prison Türkçe adıyla Hapishaneden Kaçış oyununun devamı niteliğinde hazırlanan Escape the Prison 2 Revenge’da kaçış planımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Güvenlik seviyesi daha da artırıldığından işimiz oldukça zor. Stratejik bölgelere yerleştirilen güvenlik elemanlarını atlatmanın haricinde bulunduğumuz koğuştan kaçmak için uğraş veriyoruz. Odaları karış karış arayarak bulduğumuz objelerin hepsi işe yarıyor. Bazılarını doğrudan kullanabiliyor, bazılarını kombine edip kullanabiliyoruz.

Hapishane havasını hissettiren ses efektleriyle de etkileyen oyunda hapishanenin 5 farklı yerinde buluyoruz. Her yer olabildiğince karanlık ve objeler akıllıca noktalara, özene – bezene yerleştirildiğinden ve mini oyunlar için bulmacalar hemen çözülemediğinden 5 yer yeterli geliyor. Sonraki güncellemelerle yeni odaların da ekleneceğinin geliştirici tarafından belirtildiğini de ekliyim.

Escape the Prison 2 İntikam, daha ilk bölümden zorluğunu hissettiren farklı bir yapım olmuş. Gerek görselleriyle gerekse de bulmacalarıyla klasik kaçış oyunlarından kesinlikle sıyrılıyor. Tek eksi yanı biraz fazla reklam içermesi. Resmi oyunun kopyası olduğundan çok fazla reklam görebiliyoruz. Bu da bir güncellemeyle çözülebilecek bir sorun.

Escape the Prison 2 Revenge Özellikleri:

  • Karanlık ve kafa karıştıran bulmacalarla süslü 5 oda
  • Hapishane havasını tattıran etkileyici ses efektleri
  • Animasyonlu 3 boyutlu görseller
  • Oyunun sıkı oyuncularını gösteren en iyiler tablosu
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Prison Break: The Great Escape

    Prison Break: The Great Escape, Android cihazlarda oynanabilen hapisten kaçış oyunu.
  • Escape The Prison Room

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçma oyunudur.
  • Prison Escape Puzzle

    Prison Escape Puzzle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir hapishaneden kaçma oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Sniper Mission Escape Prison 2

    Sniper Mission Escape Prison 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Prison Breakout Sniper Escape

    Prison Breakout Sniper Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Break the Prison

    Break the Prison mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Hard Time Prison Escape 3D

    Hard Time Prison Escape 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Prison Escape Police Bus Drive

    Prison Escape Police Bus Drive mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hapisten kaçış oyunudur