Escaping the Prison

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
1,849 TOPLAM İNDİRME

Hapishane kaçışını çöp adam çizimleri ve keskin bir espri anlayışıyla oynamak istiyorsanız Escaping the Prison sizi eğlendirecektir.

Hapishaneden kaçış hikayeleri ilginizi çekiyorsa bu işi mizahi bir şekilde aktarmayı başaran Escaping the Prison isimli bu oyuna göz atmanızı öneririz. Daha çok macera oyunu tarzına yakın duran oynanışa baktığımızda size sunulan alternatifler arasından seçim yaparak kaçış operasyonunuzu gerçekleştirmeniz gerekiyor. İnternet üzerinde sevilerek takip edilen PuffballsUnited karikatürlerini hazırlayanların bu oyunda da parmakları var.

Çöp adam çizimleri ve yetişkin mizahını bir araya getiren oyunda hapishaneden çıkmak hiç de kolay bir iş değil. Bu zorluğun farkında olan yapımcılar sizi çaresiz denemelerinde sıkılmayasınız diye 13 farklı kötü son ile de donatmış. Dolayısıyla oyun içersinde operasyonu gerçekleştiremediğini bölgelere göre sizi bekleyen farklı sonlar var. Biraz deneye yanıla da olsa yolunuzu bulmak için tekrarı bol oyun sezonları sizi bekliyor olacaktır.

Android kullanıcısıysanız avantajlı bir durumdasınız. iOS için para ödemeniz gerekirken sizin için bu oyun tamamen ücretsiz. Eğlencelik yeni bir şeyler arıyorsanız Escaping the Prison denediğinize değecektir.

Alper Çetiner

Escaping the Prison

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

Hapishane kaçışını çöp adam çizimleri ve keskin bir espri anlayışıyla oynamak istiyorsanız Escaping the Prison sizi eğlendirecektir.

Hapishaneden kaçış temalı bir oyun oynamayalı çok oldu diyorsanız bu tarzı da orjinal bir kimliğe büründüren iOS oyunu Escaping the Prison ile tanışma vaktiniz gelmiştir. iPhone ve iPad üzerinden oynayabileceğiniz bu oyun aksiyon dinamiklerini bir kenara atıp daha çok macera tarzı bir oynanış sunuyor. Size oyun içerisinde sunulan alternatif tercihler üzerinden seçim yaparak ilerlediğinizde doğru tercihleri yaptığınız sürece bir sonraki sekansa adım atabiliyorsunuz. İnternet üzerinde sevilerek takip edilen karikatürleri bulunan PuffballsUnited bu oyunun arka planında yer almış.

Çöp adam çizimlerine yetişkilere yönelik bir espri anlayışı ekleyen oyunda amacınız hapishaneden çıkmak olsa da bu hiç de kolay olan bir olay değil. Yapımcılar zorlanacağınızı bildikleri için sıkılmanızı engellemek adına 13 farklı kötü son ile hikayeyi canlı tutmaya çalışmışlar. Bunların her birini merakla açıp kasıtlı bir şekilde hata yapmak isteyebilirsiniz. Oyunu bitirmek için ise deneme ve yanılmanın eksik olmayacağı bir maraton sizi bekliyor olacak. Yaptığınız hataları tekrarlamamak için hafızanız canlı olmalı.

iOS cihazlarınıza indirebileceğiniz bu oyun ne yazık ki ücretli. Ne varki Android cihazı olan bir yakınınız varsa bu oyuna erişiminiz ücretsiz. Escaping the Prison her iki platformda da denemenize değecek eğlenceli bir oyun.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Break the Prison

    Break the Prison mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Prison Break: The Great Escape

    Prison Break: The Great Escape, Android cihazlarda oynanabilen hapisten kaçış oyunu.
  • Escape the Prison 2 Revenge

    Escape the Prison 2 Revenge, karanlık bir hapishaneden kaçmaya çalışacağınız oldukça zorlu bir Android oyunu.
  • Escape The Prison Room

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçma oyunudur.
  • Stupid Thief Prison Break Test

    Stupid Thief Prison Break Test mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Prison Escape Puzzle

    Prison Escape Puzzle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir hapishaneden kaçma oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Prison Escape APK

    Prison Escape APK, hapishaneden kaçış dizisi Büyük Kaçış'a dayanan macera oyunu. Prison Break mobil oyunu Android telefonlar için ücretsiz!
  • Hard Time APK

    Hard Time APK prison simulator Türkçe adıyla hapishane simülatörü oyunu. Bir mahkumun yerine geçerek hapiste hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.