Eternal Card Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Eternal Card Game mobil oyunu, Android tabanlı mobil cihazlardan sıkılmadan oynayabileceğiniz bir tür kart oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz Eternal Card Game mobil oyunu macera oyunlarının grafikleri ile stratejiyi harmanlayan başarılı bir kart oyunudur.

Ölümsüz Taht için mücadele vereceğiniz Eternal oyununda hangi kahraman grubunu seçerseniz seçin zekanızı doğru hamleler yaparak kullandığınızda mutlaka sonuç alacaksınız. Grafik kalitesi açısından üst düzey video oyunlarının seviyesinde olan Eternal, sunduğu geniş kart seçenekleri ve buna bağlı olarak sonsuz bir olasılık dizini sunuyor. Sizin tek yapmanız gereken ise yaratıcılığınızı konuşturmak.

Eternal kart oyununu cazibeli kılan nokta ise oyun içi ödemelerin olmaması. Oyunda kazandıkça oyun modlarını, karakterleri ve bölümleri ücret ödemeden açabiliyorsunuz. Klasik kartlı savaş oyunlarında olduğu gibi Eternal oyununda da kartınızın savunma ve saldırı puanları belirleyici olacak ve planınızı da buna göre kurmalısınız.

Türkçe dil seçeneğinin de bulunduğu Eternal kart oyununda çok oyunculu modun yanı sıra gelişmiş taktik dehaya sahip yapay zekaya karşı da sıkı maçlar yapabilirsiniz. Eternal kart oyununu Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Eternal Card Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
1.06 GB DOSYA BOYUTU

Eternal Card Game mobil oyunu, iPhone ve iPad cihazlardan ücretsiz olarak oynayabileceğiniz strateji içerikli bir tür kart oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Eternal Card Game mobil oyunu, strateji unsurlarının üst düzey video oyunlarına taş çıkaracak oyun grafikleriyle bezendiği sürükleyici bir kart oyunudur.

Taktik dehanızı ön plana çıkarabileceğiniz Eternal oyunu kullanıcılarına geniş bir kahraman ve kart yelpazesi sunuyor. Her kartın farklı özelliklere sahip olduğu kurgusal dünyada Ölümsüz Taht’ın sahibi olmak için amansız bir mücadele vermelisiniz. Grafik kaliteleri açısından övgüyü hak eden Eternal oyununda, klasik kart oyunlarında olduğu gibi destedeki kartların savunma ve defans puanları savaş kazanmada belirleyici oluyor.

Rastgele karıştırılan oyun destesinde sınırsız bir strateji olanağı da sizi bekliyor. Ancak bu taktik bolluğunda yaratıcılığınızı konuşturarak doğru hamleleri yapabilirsiniz. Türkçe dil desteğinin de bulunduğu Eternal kart oyununda bölümleri ve kahramanları açmak için de herhangi bir ödeme yapmanız gerekmeyecek. Zira yalnızca savaş kazanarak birçok oyunda ücrete tabi olan modları açabiliyorsunuz.

İster çok oyunculu ister gelişmiş yapay zekaya karşı oynayın Eternal kart oyunundan keyif alacaksınız. Oldukça başarılı bir mobil oyun olan Eternal Card Game AppStore’da ücretsiz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of Midgard: Thor’s Arena

    Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sürükleyici bir tür kart oyunudur.
  • MonsterCry Eternal

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen MonsterCry Eternal mobil oyunu, kartlarla stratejinizi uygulayıp çetin savaşlardan galip ayrılmaya çalışacağınız keyifli bir kart oyunudur.
  • Card Crawl

    Card Crawl keyifli bir mobil kart oyunudur
  • Card Thief

    Card Thief, Android cihazlarda gizliliğe dayalı oynanan kart oyunu.
  • Card Wars Kingdom

    Card Wars Kingdom, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kart savaşları oyunu.
  • Card Wars

    Card Wars, birbirinden farklı bölümlerde yapacağınız kart savaşlarını kazanmak için çabalayacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android kart oyunu.
  • Card Monsters

    Card Monsters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Cobra Kai: Card Fighter

    Netflix'in en çok izlenen dizilerinden Cobra Kai mobil oyun olarak karşımızda! Cobra Kai: Card Fighter, Android Google Play'de!