Eternity Warriors 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,348 TOPLAM İNDİRME
117 MB DOSYA BOYUTU

Eternity Warriors 2 oldukça kaliteli bir aksiyon RPG oyunudur

Eternity Warriors 2 Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz bir aksiyon RPG oyunudur.

Eternity Warriors 2'nin hikayesi ilk oyunda yer alan olayların 100 sene sonrasını konu almaktadır. İlk İblis Savaşı'nın getirdiği yıkımın ve kahramanlarımızın iblisleri durdurmasının ardından Kuzey Udar'da savaş yeniden başlamıştır ve iblisler güçlerini arttırmak için Kuzey Udar'ın çevresinde iblis kuleleri inşa etmeye başlamıştır. Bize verilen görev ise bu kuleleri yok ederek şimdiye kadar görülmüş en güçlü iblis ordusunu alt etmektir. 

Eternity Warriors 2 tek kişilik oyun yapısını çoklu oyuncu modlarıyla zenginleştiren eğlenceli bir oyundur. Oyunda hem co-op oyun modunda arkadaşlarımızla birlikte hikayeyi paylaşabiliyoruz hem de PvP modunda diğer oyuncularla karşılaşabiliyoruz. Oyunun yüksek kalite grafikleri görsel anlamda oldukça tatmin edici. Gerçek zamanlı savaş sistemine sahip Eternity Warriors 2 birçok yeni iblis türünü seriye ekliyor. RPG oyunlarının vazgeçilmez öğesi olan eşya avcılığı birçok büyülü zırh, silah ve diğer ekipmanlar aracılığıyla oyunda yer almakta.

Eternity Warriors 2 hızlı ve akıcı oynanışı, kaliteli görselleri, bol aksiyonu ve RPG elementleriyle denenmeyi hakeden bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Eternity Warriors 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
291 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Eternity Warriors 2 heyecan dolu bir aksiyon-RPG oyunudur

Eternity Warriors 2 Diablo 3 tarzı oyun yapısıyla öne çıkan, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon RPG türünde bir mobil oyundur.

Eternity Warriors serisinin ilk oyununda kahramanlarımız iblislerle yüzleşerek onları alt etmiş olsalar da iblisler büyük bir yıkıma sebep olmuşlardır. Bu olaylardan 100 yıl sonrasında iblisler tekrar toplanmaya ve güçlerini arttırmaya başlamışlardır. Bunun için Kuzey Udar üzerinde birçok iblis kulesi yaratan cehennemin hizmetkarları bu topraklar üzerinde yaşayan ne varsa tehdit etmeye başlamıştır ve tehlike kapıya dayanmıştır.

Kuzey Udar'da patlak veren savaşın üzerine kahramanlarımız yeniden bir araya geliyorlar ve iblis kulelerini yok etmek ve her zamankinden daha da güçlü olan iblis ordularını mağlup etmek üzere işe koyuluyorlar. Eternity Warriors 2 oldukça yüksek kalite grafikleriyle öne çıkıyor. Oyunun görselliği zengin bir içerik ile beslenmekte. Oyunda silahlar, zırhlar ve yardımcı ekipmanlar gibi birçok farklı büyülü eşyayı keşfedebiliyoruz. Heyecan dolu bölüm sonu canavarı karşılaşmaları ve seviye atlama sistemi oyundan alınan keyfi arttırmakta. Eternity Warriors 2 bize senaryoyu arkadaşlarımızla birlikte co-op olarak oynayabilme imkanı verdiği gibi PvP modu sayesinde diğer oyuncularla savaşabilme olanağı da sağlıyor.

Eğer aksiyon RPG oyunlarını seviyorsanız Eternity Warriors 2 oldukça hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eternity Warriors 3

    Eternity Warriors 3 yüksek kaliteli bir aksiyon RPG oyunudur
  • Eternity Warriors

    Eternity Warriors ilerlemeli bir Android oyunudur
  • Eternity Warriors 4

    Eternity Warriors 4 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Eternity Legends: League of Gods Dynasty Warriors

    Farklı oyuncular ile savaşacağız.
  • Time Warriors

    Time Warriors, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ait mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Dynasty Warriors: Unleashed

    Dynasty Warriors: Unleashed, Çin tarihinden kahramanlara yer veren bir aksiyon RPG oyunudur
  • Kingdom Warriors

    Kingdom Warriors mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MMO oyunudur
  • ZigZag Warriors

    ZigZag Warriors, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz ejderha öldürme oyunu.