Eternity Warriors 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,329 TOPLAM İNDİRME

Eternity Warriors 3 yüksek kaliteli bir aksiyon RPG oyunudur

Eternity Warriors 3 yeni nesil grafikleri ile görsel bir şölen yaratan, Android işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur.

Eternity Warriors 3'ün hikayesi serinin bir önceki oyunundan kısa bir süre sonra başlamaktadır. Önceki oyunda kahramanlarımız iblis ordularıyla yüzleşmiş ve Kuzey Udar'ı iblis kulelerinden arındırarak zaferi elde etmişlerdir. Udar halkı zafer coşkusuyla kutlamalar yapmaya başladıktan kısa bir süre sonra savaş çanları yeniden çalmaya başlamıştır. Bu sefer yüce ejderha ırkının lanetli büyülerle yoldan çıkarılmış son üyesi Sonsuzluk Kılıcı'nın üzerindeki mühürü kaldırarak cehennemin lordu Mawzok'Kahl'ı dünyaya salmıştır ve yıkım yeniden başlamıştır. Kısa süren barış sevincinin ardından kahramanlarımıza her zaman olduğundan daha çok ihtiyaç duyulmuştur.

Eternity Warriors 3'de bize 3 farklı kahraman sınıfı sunuluyor. Eğer yakın dövüşü seviyorsak gücü ile öne çıkan Warrior'u, çeviklik ve hızı seviyorsak Monk'u veya büyü ile toplu yıkımlar yapmak istiyorsak Mage'yi seçebiliyoruz ve maceramıza adım atabiliyoruz. Oyunun en önemli özelliği olan hız ve akıcılık hem grafikler de hem de oynanışta kendisini gösteriyor.

Eternity Warriors 3 güçlü online altyapısı sunduğu içeriği zenginleştirmekte. Oyunu co-op ve PvP modlarıyla çok oyunculu oynayabildiğimiz gibi loncalara katılarak loncalar arası savaşlar gerçekleştirebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Eternity Warriors 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,247 TOPLAM İNDİRME

Eternity Warriors 3 oldukça heyecanlı bir aksiyon-RPG oyunudur

Eternity Warriors 3 iOS işletim sistemine sahip mobil cihazları kullanan oyun severlere bolca eğlence sunan ve ücretsiz olarak oynanabilen aksiyon RPG türünde bir mobil oyundur.

Eternity Warriors 3 daha önceki oyunları da oldukça başarılı olan Eternity Warriors serisinin son halkası olarak karşımıza çıkarken yeni nesil grafikleri de bütün ihtişamıyla önümüze seriyor. Serinin bir önceki oyununda Kuzey Udar'da iblis ordularıyla yüzleşerek iblis kulelerini yok etmiştik. Bu zaferin coşkusuna kapılan Kuzey Udar halkı maalesef kısa bir süre sonra yeni bir tehditle karşı kaşıya kalmıştır. Yüce ejderhaların lanetli büyülerle yoldan çıkarılmış son üyesi, Sonsuzluk Kılıcı'nın üzerindeki kilidi kaldırmış ve dünya üzerinde şeytani bir varlığın önündeki engelleri kaldırarak kol gezmesine neden olmuştur. Mawzok'Kahl adlı bu cehennem lordu kendisini dünyanın mirasçısı ilan ederek gözünü Udar krallıklarına dikmiştir. Bu nedenle Udar'da sağlanan barış bir kibrit ateşi gidip yanıp sönmüştür.

Kuzey Udar yeniden bir kahramana ihtiyaç duymaktadır. Her zamankinden daha büyük olan bu ihtiyaç bizi 3 farklı kahramandan birini seçmeye yönlendiriyor. Dilersek yakın dövüş ustası Warrior'u, dilersek çevik Monk'u, dilersek de büyüsü ile savaş alanına hakim olan Mage'yi seçebiliyor ve maceralarımıza başlayabiliyoruz.

Eternity Warriors 3 bize oldukça akıcı ve hızlı bir oynanış sunuyor. Oyunda savaşlar gerçek zamanlı olarak gerçekleşiyor ve aksiyonu doyasıya yaşatıyor. Oyunun grafikleri ise mobil cihazların sınırlarını zorlamakta. Kaliteli graifklerin akıcı bir şekilde ekranınızda görüntülenebilmekte.

Eternity Warriors 3 sağlam online altyapısı ile de artı puan kazanıyor. Oyunun sunduğu co-op ve PvP desteğinin haricinde loncalara katılabiliyoruz ve loncalar arası savaşlar gerçekleştirebiliyoruz.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eternity Warriors 2

    Eternity Warriors 2 oldukça kaliteli bir aksiyon RPG oyunudur
  • Eternity Warriors

    Eternity Warriors ilerlemeli bir Android oyunudur
  • Eternity Warriors 4

    Eternity Warriors 4 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Eternity Legends: League of Gods Dynasty Warriors

    Farklı oyuncular ile savaşacağız.
  • Stickman Warriors Heroes 3

    Stickman Warriors Heroes 3, çöp adam süper kahramanlarla dövüştüğünüz bir Android oyunu.
  • Time Warriors

    Time Warriors, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ait mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Dynasty Warriors: Unleashed

    Dynasty Warriors: Unleashed, Çin tarihinden kahramanlara yer veren bir aksiyon RPG oyunudur
  • Kingdom Warriors

    Kingdom Warriors mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MMO oyunudur