Eternity Warriors 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
244 MB DOSYA BOYUTU

Eternity Warriors 4 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Eternity Warriors 4 eğer büyül bir dünyaya yolculuk etmek ve korkunç fantastik canavarlarla savaşmak isterseniz hoşunuza gidebilecek aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Eternity Warriors 4'de şeytani güçlere karşı savaşan kahramanların hikayesi konu alınıyor. Biz oyuna bu kahramanlardan birini seçerek başlıyoruz. Kahramanlarımızın herbiri farklı yeteneklere ve oyun tarzlarına sahip. Dilerseniz kılıç kullanmakta usta bir savaşçı, dilerseniz hızlı saldırılarda ve çevik manevralarda usta bir suikastçi, dilerseniz etrafına alev topları saçan bir büyücü olabilirsiniz. Oyun boyunca bize verilen görevleri tamamladıkça özel ödüller ve büyülü eşyalar kazanabiliyoruz. Oyunun en heyecanlı yerleri ise bölüm sonu canavarlarıyla karşılaştığınız savaşlar. Bu savaşlarda dev canavarlar karşınıza çıkmakta ve zorlu bir mücadele sunmakta. Bölüm sonu canavarları ortalamanın üstünde kaliteye sahip silah ve zırhlar kazanabilmek için yenmeniz gereken düşmanlar.

Eternity Warriors 4'de görevleri tamamlayarak ve düşmanları yok ederek tecrübe puanı kazanıyorsunuz ve seviye atlıyorsunuz. Belli seviyelerde yeni yetenekler öğrenebiliyorsunuz ve daha güçlü silah ve zırhlar kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Oyunda kendiniz gibi silahlarınızın ve zırhınızın da seviyesini artırabilmeniz mümkün.

Eternity Warriors 4'ü dilerseniz tek başınıza görevler yaparak oynayabilirsiniz, dilerseniz PvP modunda arenaya çıkıp diğer oyuncularla savaşarak oynayabilirsiniz. Gerçek zamanlı savaş sistemine yer veren oyunda reflekslerinizi nasıl kullandığınıza önem veren bir yapı mevcut. Eternity Warriors 4 güzel grafikleriyle tatmin edici bir görsel tecrübe sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Eternity Warriors 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
268 MB DOSYA BOYUTU

Eternity Warriors 4 aksiyon RPG türünde bir mobil oyundur

Eternity Warriors 4 gerçek zamanlı savaş sistemine ve güzel grafiklere yer veren bir mobil aksiyon RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Eternity Warriors 4'de fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz ve şeytani güçlerle savaşıyoruz. Kaos içerisindeki bu dünyada şeytani güçleri ortadan kaldırmak için gönüllü olan kahramanlardan birini seçmekteyiz. Kahramanlarımızdan savaşçı kılıç kullanmakta usta, suikastçi ise çevik manevralar yapabiliyor ve hızlı saldırılar gerçekleştirebiliyor. Büyücü ise etrafı alev toplarıyla yakıp kavurabiliyor. Her kahraman farklı yeteneklere sahip olduğu için oyunculara yeni bir oyun deneyimi sunuyor.

Eternity Warriors 4'ü dilerseniz tek başınızı oynayabilir, görevleri tamamlayarak seviye atlamaya çalışabilir, dilerseniz PvP modunda oynayabilir ve diğer oyuncularla arenada savaşabilirsiniz. Tek kişilik senaryo modunda görevleri yaptıkça ödüller ve tecrübe puanı kazanabiliyor, seviye atlayarak yeni yetenekler öğrenebiliyor ve daha güçlü silah ve zırhlar kuşanabiliyorsunuz. Oyun boyunca karşınıza zaman zaman dev bölüm sonu canavarları çıkıyor. Bu canavarları yok ederek özel ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz.

Eternity Warriors 4'ün gerçek zamanlı savaş sisteminin başarılı olduğu söylenebilir. Oyunda reflekslerinizi kullanmaya yönelik bir yapı olduğu için Eternity Warriors 4 bu anlamda sıkıcı olmaktan kurtuluyor. Oyunun grafikleri tatmin edici bir kalite sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eternity Warriors

    Eternity Warriors ilerlemeli bir Android oyunudur
  • Eternity Legends: League of Gods Dynasty Warriors

    Farklı oyuncular ile savaşacağız.
  • Eternity Warriors 2

    Eternity Warriors 2 oldukça kaliteli bir aksiyon RPG oyunudur
  • Eternity Warriors 3

    Eternity Warriors 3 yüksek kaliteli bir aksiyon RPG oyunudur
  • Dragon Eternity

    Dragon Eternity derin bir RPG oyunudur
  • World of Warriors

    World of Warriors, tarih boyunca en başarılı olan savaşçıları seçerek ister online isterseniz de offline olarak rakipleriniz ile karşılaşabileceğiniz heyecanlı bir RPG savaş oyunu.
  • Dynasty Dragons: Warriors SRPG

    Dynasty Dragons: Warriors SRPG, Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız strateji rol yapma oyunu.
  • Age of Warriors: Dragon Discord

    Age of Warriors: Dragon Discord, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen rol yapma ve strateji türlerini bir araya getiren bir oyundur.