Eufloria HD

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
541 TOPLAM İNDİRME
140 MB DOSYA BOYUTU

Android akıllı telefon ve tabletinizde kaliteli bir strateji oyunu oynamak istiyorsanız Eufloria HD'yi kaçırmayın.

Eufloria HD uygulaması Android akıllı telefonunda kaliteli bir strateji oyunu oynamak isteyenlerin en sevdikleri oyunlar arasında girmeye şimdiden aday durumda. Uzayda bir spor kolonisini yönettiğiniz ve kolonizi elinizden geldiğince fazla asteroid üzerinde yaymaya çalıştığınız oyun oldukça ilginç bir yapıya sahip ancak çok kolay kullanılır şekilde dizayn edilmiş.

Sahip olduğunuz bitki üreme sporlarını çeşitli stratejiler geliştirerek daha güçlü hale getirmeye çalıştığınız, bunu yaparken ağaçlar dikerek spor üretimini çoğalttığınız oyun göze hoş gelen yumuşak tasarımlı grafiklere sahip.

Hikaye modunun yanında rahatça oynamak isteyenlerin kullanabilecekleri pek çok farklı mod yer alıyor ve oyun böylece dilediğiniz gibi özelleştirilebilir hale geliyor. Diğer spor kolonilerine karşı uzayda verdiğiniz bu amansız mücadele hem savaşı hem de planlama yeteneğini beraberinde getiriyor.

Nadiren sunulan mobil strateji oyunları arasında en iyilerden birisi haline gelen Eufloria’yı denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Eufloria HD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
144 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak kaliteli ve eğlenceli bir strateji oyunu oynamak istiyorsanız Eufloria HD tam size göre.

Eufloria HD akıllı telefon ve tabletlerdeki strateji oyunu açlığınızı giderebilecek hem kaliteli hem de oynaması kolay bir oyun. Uzaydaki bir spor kolonisini yönettiğimiz oyunda amacımız yabancı ve düşman kolonilerle mücadele etmek, aynı zamanda gezegenler üzerinde ilerleyerek kendi imparatorluğumuzu oluşturmak.

Asteroidlerde yer alan kaynakları kullanarak ilerlemenizi sürdürürken bir yandan da sizi yoketmek isteyen diğer organik canlılara karşı verdiğiniz mücadele oldukça güzel müzikler ve ses efektleri ile de süslenmiş durumda. Grafik olarak göze hoş gelen renk tonları kullanıldığı için oyunu seyretmesi bile bir keyif haline gelebiliyor.

Eğer uzun süredir mobilde bir strateji oyunu arıyorsanız hem hikaye modu hem de yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz strateji modunu çok seveceksiniz. Daha da zorluk ve mücadele isteyen oyuncular için karanlık madde modu gibi oldukça yenilikçi bir fikir de oyunda unutulmamış.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Commanager HD

    Commanager HD ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Heroes of Might & Magic 3 HD

    Heroes of Might & Magic 3 HD klasik strateji oyununun mobil cihazlara uyarlanmış versiyonudur
  • Last Shelter: Survival

    Zombili strateji oyunları arasında en iyisi
  • Origins of an Empire

    Tarihi mobil oyunları sevenler bu yapımı kaçırmamalı!
  • Avrupa İmparatorluğu 2027 APK

    Avrupa İmparatorluğu 2027 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir sıra tabanlı askeri strateji savaş oyunu.
  • Galaxy Mobile

    Galaxy Mobile Android İndir: Uzay strateji oyunu
  • Duel - Puzzle Wars PvP

    PvP bulmaca savaşları
  • Polytopia APK

    Polytopia APK, Civilization tarzı mobil strateji oyunu. Kabile şefi olarak diğer kabilerle stratejik mücadele veriyor, bir medeniyet kurmaya çalışıyorsunuz.