Evden Eve Nakliyat

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME

Evden Eve Nakliyat uygulaması ile eşyanızın yüklü olduğu aracın konumunu anlık olarak takip edebilirsiniz.

Evden Eve Nakliyat, şehirlerarasında eşyanızın yüklü olduğu nakliye aracının yerini anlık olarak takip edebileceğiniz ücretsiz bir mobil uygulamadır. Hem nakliye firmalarına hem de müşterilere hitap eden uygulama oldukça sade arayüze sahip ve Türkçe.

Evden eve taşınan kişilerle evden eve nakliyat firmalarını aynı platformda buluşturan ucuz ve kalite hizmet veren Enakliyat’ın resmi uygulaması Evden Eve Nakliyat ile şehirlerarası taşımaları da takip edebileceğiniz harika bir uygulama.

Eşyanızı taşıyan aracın plaka numarasını uygulamaya girerek yerini harita üzerinden anlık olarak takip edebiliyor, şehir seçerek o şehirde boşta olan evden eve nakliyat firmaları araçlarını görebiliyor ve dönecekleri şehri kolayca öğrenebiliyorsunuz. Eğer bir evden eve nakliyat firması iseniz bu uygulama size de hitap ediyor. Aracın durumunu (boş olup olmadığını) uygulama üzerinden güncelleyebiliyor ve uygulamaya kaydettiğiniz kamyonlarınızı anlık olarak nerede olduklarını görebiliyorsunuz.

Evden Eve Nakliyat Özellikleri:

  • Araç durumunu güncelleme
  • Kamyon plakası ile nakliye aracını takip etme
  • Boş araç bulma
  • Evden eve nakliyat firmalarına hızlı ulaşım
Erkan Calp

Evden Eve Nakliyat

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME

Evden Eve Nakliyat, hem evden eve nakliyat firmaları hem de müşteriler için hazırlanmış pratik ve ücretsiz bir uygulamadır.

Evden Eve Nakliyat, evden eve nakliyat hizmeti veren şirketler ile müşterilere hitap eden ücretsiz ve Türkçe nakliye takip uygulamasıdır. Şehirlerarasında eşyanızı taşıyan aracın yerini an be an haritadan takip edebilir, o an boşta olan evden eve nakliyat firmalarını ve güzergahlarını kolay ve hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İster iPhone isterseniz de iPad’iniz üzerinden kullanabileceğiniz Evden Eve Nakliyat uygulaması, evden eve taşımacılık hizmeti veren şirketlerin araçlarını anlık olarak takip edebileceğiniz modern arayüze sahip bir uygulama. Evden eve taşınanlar ve evden eve nakliyat firmaları için geliştirilmiş olan uygulama ile nakliye aracının konumunu takip etmenin yanı sıra, istediğiniz bir şehri seçerek o şehirde boşta olan nakliyat araçlarını görebilir, hatta güzergahını öğrenebilirsiniz. Eşyanızı taşıyan aracı takip etmek içinse tek yapmanız gereken kamyonun plakasını uygulamaya girmek. Eğer bir evden eve taşımacılık hizmeti veren şirket iseniz siz de bu uygulamadan faydalanabilirsiniz. “Aracım Nerede?” butonuna dokunmanız yeterli.

Hem evden eve nakliyat firmaları hem de müşterilerin kullanabileceği bir nakliye takip uygulaması olan Evden Eve Nakliyat, şehirlerarası taşımayı da destekleyen ücretsiz, basit ve Türkçe olması yönünden kesinlikle önerebileceğim bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Webnak

    Webnak uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca taşıma ve nakliyat şirketlerine ulaşabiliyor, fiyat alabiliyorsunuz.
  • Enakliyat

    Enakliyat, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir nakliyat uygulamasıdır.
  • BOMBARIKA

    Evin içindeki bombayı bulun ve patlamadan onu evden uzaklaştırın.
  • Akbank Mobil APK

    Akbank Mobil uygulaması ile bankacılık işlemlerini evden çıkmadan kolayca yapın.
  • Very Little Nightmares

    Tehlikelerle dolu bir evden kaçmaya çalıştığınız Very Little Nightmares'da, küçük kıza rehberlik edin ve düşmanlardan kaçın.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.