Event Flow Calendar Widget

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
182 TOPLAM İNDİRME
0.6 MB DOSYA BOYUTU

Event Flow Calendar Widget, Android cihazlarınız üzerinde gelecek etkinliklerinizi ana ekranında görüntülemenizi sağlayan yararlı bir takvim uygulamasıdır.

Event Flow Calendar Widget, ücretsiz bir takvim widget'ı olarak, cihazınızın ana ekranında etkinliklerinizi kolay ve etkili bir şekilde görüntülemenizi sağlayan yararlı ve başarılı bir uygulamadır.

Uygulamayı kullanabilmek için yapmanaız gereken tek şey hangi takvimin gösterileceğini seçmek. Bu adımdan sonra uygulama otomatik olarak cihazanıza bağlı hesabı onaylar. Ayrıca takvimden ayrı olarak uygulamaya hava durumu ekleyebilir ve düzenleme yapabilirsiniz. Bir çok özelliğe sahip olan uygulama günlük planlarınız hakkında size bilgiler sunamktadır.

Malesef uygulamanın ücretsiz versiyonu olduğu için tüm ayarlar aktif olarak kullanılmamaktadır. Bu yüzden daha fazla özellik ile kullanmak isterseniz uygulamayı pro versiyona yükseltmeniz gerekmektedir. Benim tavsiyem ücretsiz vewrsiyonu cihazlarınıza indirip bir süre kullandıktan sonra beğenmeniz durumunda uygulamanın pro versiyonunu satın almanız. Özellikle önemli tarihleri unutmamanızı sağlayan Event Flow Calendar Widget ile yoğun iş temposuna sahip kullanıcılar kendilerine kolaylık sağlayabilir.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Calendar Widget

    Calendar Widget, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz ve faydalı bir takvim uygulaması.
  • Month: Calendar Widget

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz bir takvim widget uygulamasıdır.
  • Simple Calendar Widget

    Simple Calendar Widget, Android cihazlar için tasarlanan basit ama oldukça etkileyici bir takvim uygulamasıdır.
  • Samsung Flow

    Samsung Flow, cihazlarınız arasında geçiş yaparak cihazlarınızı daha efektif ve verimli kullanmanızı sağlayan bir Android cihaz paylaşım uygulaması.
  • Boxer Calendar

    Boxer Calendar, ücretsiz olarak sahip olabileceğimiz bir takvim uygulaması.
  • Xiaomi Mi Calendar

    Xiaomi Mi Calendar Android İndir: Modern, sade, kullanışlı takvim uygulaması
  • Guru Calendar Free

    Guru Calendar Free, akıllı telefon ve tablet desteği bulunan geniş kapsamlı bir Android takvim uygulamasıdır.
  • Sunrise Calendar

    Sunrise Calendar uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizden tüm takvim programınıza erişebilirsiniz.