Eventide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
191 TOPLAM İNDİRME

Eventide bilgisayarlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

Eventide fantastik hikayesiyle dikkat çeken ve boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan point & click türünde bir macera oyunu.

Windows 8.1 veya üst versiyonlarını kullanan bilgisayarlar için geliştirilmiş bu oyunda Slav mitolojisinden kesitler bizi bekliyor. Oyunumuzun hikayesi gizemli bir park etrafında dönüyor. Bu parkta uzun bir süredir insanlar ve fantastik yaratıklar bir arada yaşamaktadır. Parkın sahibi olan yaşlı kadın ise torununa bir yardım çağrısı göndermiş; bu çağrısında büyülü bir bitkinin tehlike altında olduğundan bahsetmiştir. Torununa bu bitkiyi koruma görevinin kendisine düştüğünü belirten kadın kısa bir süre sonra kaçırılmıştır. Kahramanımız ise hem büyükannesini kurtarmak hem de bu gizemli parkı koruyabilmek için uzun ve tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor.

Eventide içerisinde birçok mini bulmaca yer alıyor. Bu bulmacaları çözebilmek için ise etrafı keşfederek ipuçlarını toplamamız, işimize yarayacak eşyaları bulmamız gerekiyor. Bulmacaları çözdükçe hikaye örgüsünde ilerlememiz mümkün.

Eventide'ın ücretsiz versiyonu bir deneme sürümü olarak düşünülebilir; bu versiyonunda oyunun belli bir bölümünü oynayabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Eventide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Eventide mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

Eventide ilginç bir hikayeye sahip olan ve oyunculara masal tadında bir oyun deneyimi yaşatan bir mobil macera oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Eventide'da Slav mitolojisinden kopmuş bir serüven bizi bekliyor. Oyunda fantastik yaratıkların ve insanların birlikte yaşadığı gizemli bir parka koknuk oluyoruz. Oyunun hikayesi oyunumuzun kahramanının, bu gizemli parkın sahibi olan büyükannesinden acil bir çağrı almasıyla başlıyor. Bu çağrıda kahramanımızın oldukça büyük önem taşıyan bir bitkiyi kurtarması gerektiği belirtiliyor; fakat kahramanımızın büyükannesinin de kaçırılmış olması işleri karıştırıyor. Oyun boyunca hem büyükannemizi kurtarmaya çalışıyor, hem de bu tehlike altındaki bitkiyi korumak için mücadele ediyoruz.

Eventide'da karşımıza çok sayıda farklı bulmaca çıkarken bu bulmacaları çözebilmek için ipuçlarını ve işimize yarayacak eşyaları bulup gerektiği yerde kullanmamız gerekiyor. El çizimi sahnelerle donatılmış Eventide'ın oldukça güzel göründüğü ve klasik point & click dinamiklerine sahip olduğu söylenebilir.

Eventide'ın ücretsiz olarak indireceğiniz bu versiyonu oyunun belli bir bölümünü oynamanıza imkan tanımakta. Oyunun geri kalanını oynayabilmek için ise oyun içinden oyunun tam sürümünü satın almanız gerekiyor.

Can Erdil Şentürk

Eventide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
851 MB DOSYA BOYUTU

Eventide mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunu

Eventide eğer point & click türündeki klasik macera oyunlarını seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler üzerinde oynanabilen bir oyun olan Eventide'da fantastik bir macera bizi bekliyor. Oyunumuz mitolojik öğeleri fantastik yaratıklar ve gizemli bir dünya ile birleştiriyor. Oyundaki bütün olaylar farklı bir boyutta yer alan bir park üzerinde gerçekleşiyor. Mitolojik yaratıkların ve insanların bir arada bu parkın sahibi olan yaşlı kadın bir gün torununa acil bir çağrı gönderiyor ve bu çağrıda büyülü bir bitkinin tehlike altında olduğundan bahsediyor. Kahramanımızda bu bitkiyi koruması gerektiğini anlayarak yola çıkıyor; fakat büyükannesinin de kaçırılmış olduğunu anlayınca işi zorlaşıyor. Biz de ona bu durumun içinden çıkabilmesi için yardımcı oluyoruz.

Eventide'da hikaye boyunca ilerleyebilmek için karşımıza çıkan zorlu bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Bu bulamcaları çözebilmek için ise ipuçlarını ve işimize yarayacak eşyaları araştırarak bulmamız ve sonrasında birleştirerek ihtiyaç duyulan yerde kullanmamız gerekiyor. El çizimi sahnelerden oluşan grafikler oldukça başarılı.

Eventide'in ücretsiz indireceğiniz bu versiyonu oyunun belli bir bölümünü oynamanıza imkan tanıyor. Oyunun geri kalanının kilidini açmak için ise uygulama için satın alım işlemi yapmalısınız.

Can Erdil Şentürk

Eventide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Eventide mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

Eventide eğer bulmaca çözme yeteneklerinize güveniyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil macera oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlar için geliştirilmiş bir oyun olan Eventide'da Slav mitolojisinden esinlenerek kaleme alınmış bir hikaye bizi bekliyor. Oyunumuzdaki bütün olaylar gizemli bir boyutta yer alan ilginç bir parkta geçmekte. Bu park yüzyıllar boyunca insanların ve mitolojik yaratıkların bir arada huzur içinde yaşadığı bir yer olmuştur. Parkın sahibi olan yaşlı kadın bu parkın düzenini uzun süre sağlamayı başarmıştır; fakat karşısına çıkan olaylar onun bu işi gerçekleştirmesini zorlaştırmaya başlamıştır. Bu nedenle torunuyla iletişime geçen yaşlı kadın yardım talep ediyor. Biz de yaşlı kadın yardımcı olmak için fantastik bir maceraya atılıyoruz.

Point & click oyunlarının genel mantığını koruyan Eventide'da hikaye zincirinde ilerleyebilmek için karşımıza çıkan bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Bu iş için çeşitli eşyaları keşfetmemiz, ipuçlarını bir araya toplamamız ve sahip olduğumuz bu bilgi ve eşyaları birleştirerek ihtiya. duyulan yerde kullanmamız gerekiyor.

Eventide yüksek kaliteli el çizimi sahnelerle süslenmiş, her yaştan oyun severe hitap eden bir macera oyunu olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nemezis: Mysterious Journey III

    Nemezis: Mysterious Journey III, iki turistin kendilerini gizemli olayların içinde bulduğu bulmaca macera oyunu.
  • Spells & Secrets

    Harry Potter benzeri Spells & Secrets geliştirilmeye devam ediliyor.
  • Flightless

    Flightless, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir platform oyunu
  • Broken Age

    Broken Age, point and click türünde bir macera oyunudur
  • Her Story

    Her Story, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz ilginç bir macera/bulmaca oyunudur.
  • Violett

    Violett point and click türünde eğlenceli bir macera oyunudur
  • Missing Translation

    Missing Translation oldukça özgün bir macera oyunudur
  • Please, Don't Touch Anything

    Please, Don't Touch Anything ilginç bir bulmaca oyunudur. Eğlenceli anlar sizleri bekliyor.