Evhacon 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME

Evhacon 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Evhacon 2, güzel grafikleri fantastik bir hikayeyle birleştiren bir mobil aksiyon RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Evhacon 2'de fantastik bir maceraya atılıyoruz. Oyunda antik Yunan mitolojisi ile bağlantılı bir hikaye işleniyor. Biz, kahramanımızla canavarlar tarafından istila edilmekte olan bir adaya destek olmak üzere görevlendiriliyoruz. Yanımızdaki askerlerle birlikte adaya ayak basıyoruz ve düşmanlarımızla savaşmaya başlıyoruz. Düşmanları yok ettikçe de seviye atlayıp kahramanımızı geliştirebiliyor, yeni yetenekler kazanmasını sağlayabiliyoruz.

Evhacon 2'de kahramanımız kılıç ve kalkan kullanarak savaşıyor. Düşmanlarla çarpışırken saldırıları önlemek amacıyla kalkanımızı kaldırıp savunma yapmamız gerekiyor. Doğru anda da kılıcımızı savuruyoruz. Bunun yanında oyunda kimi zaman arbaletle canavarları avlayabiliyoruz.

Unreal Engine 4 oyun motoruyla geliştirilmiş olan Evhacon 2 güzel grafikleriyle dikkat çekiyor. 3. şahıs kamera açısıyla oynanan oyunda birçok mini oyun da bulunmakta.

Can Erdil Şentürk

Evhacon 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Evhacon 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Evhacon 2 eğer fantastik hikayeleri ve kılıç - kalkan savaşlarını seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil aksiyon RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş bir oyun olan Evhacon 2'de antik Yunan'a konuk oluyoruz. Mitolojik hikayesiyle dikkat çeken oyunda bütün olayla bir adanın canavarlar tarafından istila edilmesiyle başlıyor. Bu saldırı üzerine bir grup asker adaya gitmek ve canavarları durdurmak üzere görevlendiriliyor. İşte biz de bu askerlere komuta eden bir kahramanın yerine geçiyoruz ve cavanarları yok etmek için mücadele ediyoruz.

Evhacon 2'de düşmanlarımızla savaşırken bir yandan kılıcımızla doğru anda hamle yaparak saldırmamız ve düşmana hasar vermemiz, diğer yandan düşman saldırılarına karşı kalkanımızı kullanarak kendimizi korumamız gerekiyor. Kimi zaman da arbaletimizde canavar avına çıkıyoruz ve nişan alma yeteneklerimizi konuşturuyoruz.

Evhacon 2, 3. şahıs kamera açısıyla oynanan bir aksiyon RPG oyunu. Oyunda görevleri tamamlayarak ve düşmanları yok ederek kahramanınızı geliştirebilmektesiniz. Unreal Engine 4 kullanılarak geliştirilmiş oyunun grafik kalitesi bir hayli yüksek. İndireceğiniz bu ücretsz demo sürüm oyunun belli bir bölümünü oynayarak oyun hakkında fikir sahibi olmanıza imkan tanıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gunslugs 2

    Gunslugs 2, 2 boyutlu bir aksiyon oyunudur
  • Reckless Getaway 2 APK

    Reckless Getaway 2 APK, Pixelbite’ın yapımcılığını üstlendiği bir aksiyon oyunu.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • California Straight 2 Compton

    California Straight 2 Compton bolca aksiyon içeren bir mobil oyundur
  • ChocoRun 2

    ChocoRun 2, aksiyon yüklü iki boyutlu platform oyunu olarak mobilde yerini alıyor.
  • Devil Ninja 2

    Devil Ninja 2 heyecan ve aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Metal Soldiers 2

    Metal Soldiers 2, Rambo gibi savaştığınız aksiyon platform oyunu.