Evrensel E-Gazete

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
216 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Evrensel Gazetesi uygulamasıdır.

Teknoloji, hayatımızın her alanına olduğu gibi haber alma alanına da büyük etkilerde bulundu. Artık dergileri ve gazeteleri internetten okuyoruz. Ve hatta mobil cihazların yayılmasıyla, gazeteler kendi uygulamalarını geliştirmeye başladılar.

Evrensel gazetesi de bunlardan bir tanesi. Evrensel, bildiğiniz gibi Türkiye'de yayınlanan günlük siyasi bir gazete. Hem web sitesinden hem yazılı olarak hem de artık mobil cihazlarınızdan takip edebileceğiniz gazete her sabah size ilk elden ulaşacak.

Ayrıca gazeteyi bayide bulamama gibi sorunlarınız da ortadan kalkacak. Evrensel mobil uygulamasına aylık 20.99 TL gibi cüzi bir ücretle abone olabilirsiniz. Daha sonra güncel haberler, işçi-sendika, politika, bölge, ekonomi, dünya ve kadın gibi kategorilerden oluşan bütün haberlere istediğiniz anda ulaşabilirsiniz.

E-gazeteyi indirirken wi-fi ile bağlanmanız tavsiye ediliyor çünkü gazetenin boyutu her gün 5 MB kadar oluyor ve eğer kendi GSM hattınızı kullanırsanız, fatura olarak yansıyabilir. Eğer siz de günlük siyasi haberleri tarafsız bir kaynaktan okumak isterseniz Evrensel'in mobil uygulamasını indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Evrensel E-Gazete

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz Evrensel Gazetesi uygulamasıdır.

Evrensel Gazetesi, hepinizin bildiği gibi günlük siyasi bir gazetedir. Hem yazılı olarak hem de internet üzerinde faaliyetini sürdüren gazeteye artık mobil cihazlarınızdan da erişebileceksiniz.

Teknolojinin dokunmadığı bir alan kalmadığı günümüzde bundan etkilenen sektörlerden birisi de gazeteler oldu. Neredeyse bütün gazeteler kendi mobil uygulamalarını çıkarmaya başladılar. Evrensel de bunlardan biri.

Gazeteyi bayide bulamadım, yurtdışında yaşıyorum gazeteyi okuyamıyorum gibi sorunlarınız varsa bu uygulama ile çözülecek. Aylık çok uygun bir fiyata abone olabileceğiniz uygulama ile güncel haberler, işçi-sendika, politika, bölge, ekonomi, dünya ve kadın gibi kategorilerden oluşan bütün haberlere istediğiniz anda ulaşabilirsiniz.

Gazeteyi indirirken wi-fi kullanmanız tavsiye edilmiş, çünkü 5 mb gsm operatörünüz ile indirirseniz faturanıza yansıyabilir. Eğer siz de sıkı bir Evrensel takipçisiyseniz ve her yerde gazetenizi okumak istiyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Hurriyet E-gazete

    Android için Hürriyet Egazete uygulamasıyla Hürriyet gazetesine ve gazete eklerine Android telefonunuzdan ya da tabletinizden ulaşmanız mümkün.
  • Posta eGazete

    Android için Posta e gazete uygulaması, Posta gazetesini ve eklerinin tamamını Android telefonunuz ya da tabletiniz aracılığıyla okumanızı sağlar.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.
  • Gazete Keyfi

    Gazete Keyfi, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz Gazetekeyfi.com resmi uygulamasıdır.
  • Gazete Manşetleri

    Gazete manşetlerini takip etmek ve okumak isteyenlerin denemesi gereken bir Android uygulaması.
  • Milli Gazete

    Gündemden uzak kalmak istemiyorsanız, Milli Gazete uygulamasını indirerek güncel haberleri inceleyebilirsiniz.
  • Blendle

    Blendle, yabancı gazete ve dergi okuma uygulaması.