Excalibur: Knights of the King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
273 TOPLAM İNDİRME

Excalibur: Knights of the King mistik bir hikayeye sahip klasik tarzda atari oyunlarını andıran bir Android oyunudur

Excalibur: Knights of the King bir arcade oyun klasiği olan Golden Axe türünde ilerlemeli olarak oynanabilen ücretsiz bir Android oyunudur.

Excalibur: Knights of the King'in hikayesi Orta Çağ İngilteresi'nde geçmektedir. Yuvarlak masa şövalyelerinin ve Kral Arthur'un yer aldığı Avalon evreninde geçen oyunda kral Uther'in ölümünün ardından krallık kaosa sürüklenmiş, hükümdarlık için kanlı savaşlar ortaya çıkmıştır. İnsanlar benliklerini kaybetmiş ve kontrolsüzce birbirlerine saldırmaya başlamışlardır. İşte böyle bir ortamda yeni bir kral küllerinden yeniden doğmak üzeredir.

Excalibur: Knights of the King'de kahramanımızı seçerek karşımıza çıkan düşmanları özel yeteneklerimizi kullanarak yok ediyoruz ve ilerliyoruz. Klasik kılıç ve kalkanın yanında birçok büyülü yetenek de oyunda yer almakta. Oyunda 3 farklı sınıf yer almakta. Knight ile bileğimizin gücünü kanıtlayabiliyor, Assassin ile gölgelerin ardından düşmanlarımıza sessizce ölümü tattırabiliyor ve Wizard ile savaş alanını büyümüz ile temizleyebiliyoruz.

Excalibur: Knights of the King bize tek kişilik senaryo modu sunmanın yanında oyunu çoklu oyunculu olarak oynamamıza da izin veriyor. Ortak yapabileceğimiz görevlerin yanında guild - loncalara katılabiliyor ve daha büyük zaferleri tadabiliyoruz. Bunun yanında PvP karşılaşmalarına katılarak diğer oyunculara karşı yeteneklerimizi sergileyebiliyoruz.

Oldukça güzel grafiklere sahip oyun çok karışık olmayan bir kontrol yapısına sahip. Kullanabileceğimiz yetenekler ekranımızda özel simgelerle gösteriliyor. Bu yetenekleri kullandıktan sonra simgelerinin üzerinden tazelenme sürelerini takip edebiliyoruz ve zamanı geldiğinde tekrar kullanabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Excalibur: Knights of the King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Excalibur: Knights of the King büyülerin ve kılıçların konuştuğu arcade türünde bir iOS oyunudur

Excalibur: Knights of the King bizi klasik atari oyunları dönemlerine götüren Golden Axe benzeri ilerlemeli bir arcade oyundur. 

Ücretsiz olarak oynanabilen bir iOS oyunu olan Excalibur: Knights of the King bizi Kral Arthur ve Yuvarlak Masa Şövalyeleri'nin yer aldığı Avalon evrenine taşıyor. Avalon Kral Uther'in ölümünden sonra kaosa sürüklenmiştir ve krallıkta hükümdarlık için kanlı savaşlar baş göstermiştir. İnsanlarbenliklerini kaybederek amaçsızca savaşırken krallığa düzeni getirecek olan yeni kral küllerinden yeniden doğmak üzeredir. 

Bu kaosun hakim olduğu ortamda 3 farklı kahraman türünden birini seçerek maceramıza başlıyoruz. Dilersek gücü ile öne çıkan Knight'ı, dilersek büyüsü ile savaş alanını yakıp kavurabilen Wizard'ı, dilersek de düşmanlarına sessizce ölümü getiren Assassin'i seçererek yola koyulabilmekteyiz.

Excalibur: Knights of the King kolay bir oynanışa sahiptir. Oyunda yeteneklerimiz özel simgelerle ekranda yer alıyor. Bu simgelere dokunarak yeteneklerimizi kullanabiliyoruz. Yeteneklerimiz belirli tazelenme sürelerine sahipler. Yine simgelerin üzerinden bu tazelenme süreleri takip edilebiliniyor ve hazır olunca bu yetenekler kullanılabiliyor.

Oldukça yüksek kalite grafiklere sahip Excalibur: Knights of the King'de tek kişilik hikaye modunu oynayabilmenin yanında arkadaşlarımızla ortak görevler yapabiliyoruz. Ayrıca loncalara katılabilme imkanı sunan oyun bize bu yolla daha büyük zaferler kazanabilme fırsatı sunuyor. Oyunda PvP sistemi sayesinde diğer oyuncularla karşılaşabiliyor ve yeteneklerimizi sergileyebiliyoruz.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • THE KING OF FIGHTERS 2012

    THE KING OF FIGHTERS 2012 efsane dövüş oyunun Android versiyonudur
  • The King of Fighters '97

    The King of Fighters '97 efsane atari oyununun mobil versiyonudur
  • Star Wars: Knights of the Old Republic

    Star Wars: Knights of the Old Republic klasik RPG oyununun Android versiyonudur
  • The King of Fighters Allstar

    Keyifli deneyim sunan bir dövüş oyunu
  • King of the Course Golf

    King of the Course Golf ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • King Arthur: Legend of the Sword

    King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.
  • The Knights of Mira Molla

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • King of Sails

    18. yüzyılın efsanevi yelkenli gemileriyle savaşın.