Expedia Hotels & Flights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
375 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

130 binden fazla otele ulaşın ve kredi kartınızla istediğiniz birine rezervasyon yaptırın ayrıca bulunduğunuz civara yakın otelleri anında görün.

130 binden fazla otelden istediğiniz birisine anında rezervasyon yaptırın. Android Tablet kullanıcıları için de kullanılabilir olan programla, otelin tüm detaylarını görebiliyorsunuz. Otelin fotoğraflarını, daha önce oraya gidenlerin yorumunu ve bulunduğunuz yere uzaklığını program sayesinde öğrenebilirsiniz. Uçağınız ertelendiğinde, tatile çıkmak istediğinizde anında size en yakın otelleri bulabilirsiniz.

Uygulamanın Özellikleri:

 - Tablet kullanıcıları için gösterişli bir arayüz

 - 130 binden fazla otel

 - Otellerin ve odaların fotoğraflarına bakabilme

 - Bulunduğunuz civardaki en yakın otelleri GPS sayesinde bulabilme

 - Fiyata, uzaklığa, otel ismine ve kullanıcı puanlarına göre filtreleme

 - Otelleri birbiriyle karşılaştırabilme

 - 4 milyondan fazla kullanıcının yorumlarını oku

 - Yapılan rezervasyonu gelecekteki rezervasyonlar için kaydetme

 - Kredi kartı ile ödeme

Doğuşcan Yağınlı

Expedia Hotels & Flights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
31.6 MB DOSYA BOYUTU

Expedia Hotels & Flights, iOS cihazlarınız üzerinde kullanarak hızlıca otel ve uçak bileti bulmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Expedia Hotels & Flights, iPhone ve iPad'leriniz üzerinden seyahatleriniz esnasında uygun otel ve uçak bileti bulmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Bulunduğunuz bölgedeki neredeyse tüm otel ve uçuş biletlerini tarayan uygulama size en uygunlarını listelemektedir. Uygulama kullanıcılarına özel indirimlerden yararlanma ve en uygun otel ve uçak biletlerini bulma konusunda yardım etmektedir.

Oldukça güzel bir tasarıma sahip olan uygulamanın kullanımı tamamen ücretsizdir. Uygulamayı kullanmaya bşaladıktan bir kaç dakika sonra size en yakın konaklayabileceğiniz oteller ve seyahat etmenizi sağlayacan en ucuz uçak biletleri ekranda görünecektir. Bu bilgiler dışında, diğer kullanıcıların oteller ve uçuş firmaları hakkında yaptığı yorumları da görerek nasıl hizmet sağlandığı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Otel odası ve uçuk biletlerini ayırtma işlemlerini uygulama ile oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama ile otel ve uçak bileti rezervasyonu yaptıkça puanlar kazanırsınız. Bu puanları daha sonraki işlemlerinizde indirim olarak kullanabilirsiniz.

Uçuş bilgileriniz hakkındaki tüm değişiklikleri hemen öğrenmenizi sağlayan uygulama ile hiç bir zaman hazırlıksız yakalanmazsınız. Özellikle yurt dışına sık seyahat edenlerin tercih edebileceği uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Expedia Hotels & Flights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone için ücretsiz bir seyahat ve rezervasyon uygulaması arayanlar için Expedia Hotels & Flights iyi bir tercih olacaktır.

Android ve iOS versiyonlarından sonra sonunda Windows Phone için de çıkan Expedia Hotels & Flights isimli uygulama, rezervasyon konusunda büyük bir kolaylık getiren hizmetleri yanında taşıyor. Aslında bir web hizmeti olarak başlayan Expedia macerası teknolojinin daha portatif bir hale bürünmesiyle birlikte mobil cihazlara uygulama olarak girmiş bulundu. Bize soracak olursanız, oldukça mantıklı bir hamle olmuş.

Hotel ve uçuş rezervasyonlarınızı yapabileceğiniz bu uygulama ile karşınıza en uygun fiyatlar da çıkıyor. Kendi bulunduğunuz konumu dilediğiniz zaman etkinleştirip civarınıza özel arama sonuçları elde edebiliyorsunuz. Rezervasyon yapmak isteyeceğiniz hoteller hakkında yazılmış kullanıcı yorumlarına dahi ulaşabildiğiniz bu uygulama, tercihlerinizde hata yapmamanız için size mümkün olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyor.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu Windows Phone uygulaması diğer platformlar arasında da oldukça popüler ve ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip. Bu nedenle gelecek vaadetmeme riski taşımayan bir uygulama olan Expedia Hotels & Flights seyahat ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir uygulama.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wego Flights & Hotels

    Wego uçak ve otel fiyatlarını tek çatı altında toplayan harika bir seyahat uygulamasıdır.
  • Hipmunk Hotels & Flights

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz otel ve uçak rezervasyon uygulamasıdır.
  • Skyscanner Hotels

    Skyscanner Hotels uygulaması sayesinde Android akıllı telefon ve tabletlerinizden kolayca otel rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.
  • SPG: Starwood Hotels & Resorts

    SPG: Starwood Hotels & Resorts, Android kullanıcılarının seyahatleri sırasında kalabilecekleri otelleri bulabilecekleri ücretsiz bir uygulamadır.
  • Choice Hotels

    Choice Hotels, 6000'den fazla oteli bünyesinde barındıran detaylı otel arama ve rezervasyon uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.