Expensify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
380 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Expensify, kullanımı kolay bir bütçe menajeri olarak, giderlerinizi hesaplamak için size yardım eden oldukça kullanışlı ve yararlı bir Android uygulamasıdır.

Gelir ve giderinizi takip ve kontrol etmek için kullanışlı ve geniş kapsamlı bir uygulama arıyorsanız Expensify uygulamasını kullanarak tüm bu işlemleri kolayca yapabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformları için geliştirilen uygulama kullanıcıların bütçelerini yönetmesini ve bu sayede paralarını daha efektif olarak harcayarak tasarruf etmelerini sağlıyor.

Mobil uygulama üzerinden işlem yapabileceğiniz gibi, Expensify'nin internet sitesi üzerinden de işlem yapabilirsiniz. Yaptığınız harcamalara ait fişlerin fotoğraflarını çekerek giderlerinize ekleyebilir ve böylece giderlerinizi dha rahat kontrol edebilirsiniz. Uygulama bütçenize ait detaylı raporları size sunarak kontrol etmenizi ve harcamalarınızı düzenlemenizi sağlıyor. Uygulama ile bütçe işlemleri dışında, çalışma saatlerinizi kaydedebilir veya yapacağınız yolculukların emsafelerini girebilirsiniz.

Ekonomik durumunuzu kontrol altına almak için güvenilir bir uygulama arıyorsanız, Expensify bu ihtiyacınızı karşılayacaktır. Kalem ve kağıt kullanarak hesap yapma dönemini bitirecek olan Expensify uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Expensify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
6.6 MB DOSYA BOYUTU

Expensify, iOS kullanıcıların kendi bütçelerini takip etmeleri için geliştirilen geniş kapsamlı ve yararlı bir iOS uygulamasıdır.

Expensify, iOS ve Android platformları için geliştirilen kullanışlı bir bütçe takip etme uygulamasıdır. Uygulama ile giderlerinizi kontrol ederek, paranızın yönetimini yapabilir ve bu sayede paranızı daha etkili harcayabilirsiniz. Hem mobil hemde bilgisayar versiyonu bulunan uygulama bütçe işlemleri takibi için gneiş kapsamlı bir servis sunmaktadır. Uygulamayı kullanarak yaptığınız alışverişlerden aldığınız fişlerin resimlerini çekebilir, bunları kayıt altına alabilir ve paranızın yönetimini gerçekleştirebilirsiniz.

Gider ve para yönetimi dışında, çalışma saatlerinizi takip etmenizi sağlayan uygulama ile isterseniz yapacağınız yolculukların mesafelerini hesaplayarak yolculuğunuzu planlayabilirsiniz. Bütçenizi daha verimli ve daha etkili kullanabilmek için efektif yolları seçmenizde yardımcı olacak olan Expensify, kağıt kalem kullanarak gelir gider hesabı yapanların oldukça seveceği uygulamalardan bir tanesi olabilir. Gelir ve giderlerinizi kolayca hesaplayarak sahip olduğunuz parayı daha efektif harcamanızı sağlayan Expensify uygulamasını kullandıkça, kullanmadığınız dönemler ile oluşan harcama farklılıklarını görebilirsiniz.

Tasarruf yaparak, gelirinize göre harcamalara yöneleceğiniz uygulamayı iPhone ve iPad'leriniz üzerinden kullanabilmek için ücretsiz olarak indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Kredya

    Kredi hesaplama, karşılaştırma ve başvuru için en iyi mobil uygulama
  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • MSN Finance

    MSN Finans uygulaması ile finans dünyasında meydana gelen gelişmeleri ve son endeks durumlarını takip edebilirsiniz.