Extreme SUV Driving Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME

Extreme SUV Driving Simulator 3D, 4x4 SUV araçlarını kullandığınız simülasyon tarzında bir Android oyunu.

Extreme SUV Driving Simulator 3D, arazi araçlarına merakınız varsa kullanmayı da seviyorsanız mobilde bu deneyimi yaşayabileceğiniz en iyi yapımlardan biri. Android telefon ve tabletimize ücretsiz indirebildiğimiz arazi araçları simülasyon oyununda zorlu koşullarda sürüş deneyimi bizleri bekliyor.

Orta kalitede görsellerle bizleri karşılayan yarış oyununda arazi şartlarına uyum sağlayabilen özel araçları kullanıyoruz. En hızlı 4x4 SUV arabalarını kullanmamıza izin veriliyor. İlk başta tabii ki tek bir araç seçebiliyoruz. Yol aldıkça diğer arabaların kilidini açıyoruz. Garajda hangi aracın kaçıncı kilometrede açıldığı yazmakta.

Bazen yemyeşil arazide, bazen çölde, bazen de karlı dağlar ardında yola çıktığımız oyunda üç seçeneğimiz bulunmakta. Kafamıza göre takılabildiğimiz, hiçbir amacımızın olmadığı tamamen arazi aracımızı test etmeye odaklandığımız serbest stilin yanı sıra checkpoint ve trafik modu karşımıza çıkıyor. Oyun modları ilerleyişimize göre açılmıyor; aracımızı seçtikten sonra herhangi bir modda oynayabiliyoruz.

Oynanış ise çoğu simülasyon oyununda olduğu gibi gerçeği pek yansıtmıyor. Arazide zorlu şartlarda yarıştığımızı hissedemiyoruz. Aracımız en ufak dokunuşumuzda hızlıca yön değiştiriyor ve yolumuza çıkan arabalara vurduğumuzda hiç hasar almıyoruz. Bu eksiklikleri kapatmak adına aracın ABS, TC ve ESP’sini kapatabilme seçeneği, farklı kamera açıları eklenmiş lakin tabiri yerinde ise kurtarmıyor diyebilirim.

Erkan Calp

Extreme SUV Driving Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME

Extreme SUV Driving Simulator 3D, 4x4 arazi araçlarıyla zorlu yarışlara katıldığınız bir simülasyon oyunu.

Extreme SUV Driving Simulator 3D, 4x4 SUV arabalarını test ettiğimiz, yarışlara katıldığımız bir iOS oyunu. iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda arazi gibi zor şartlarda rahatlıkla yol almak üzere tasarlanmış özel yapım araçları kullanıyoruz.

Göze hoş gelen ancak yüksek kalitede olmayan grafiklere sahip olan sürüş simülasyonu oyununda arazi araçlarıyla serbest stil, checkpoint ve trafik olmak üzere üç farklı modda yeteneklerimizi gösterebiliyoruz. Serbest stilde arazi aracımızı dilediğimizce test edebiliyoruz, hiçbir sınırımız yok. Checkpoint modu klasik araba yarışlarında gördüğümüz süre bazlı belli noktalardan geçmeye dayanan yarıştan farklılık göstermiyor. Trafik modunda ise karşımıza hiç olmadık yerlerde araba çıkıyor, onlara bulaşmadan ilerlemeye bakıyoruz.

Farklı sürüş isteyen 4x4 arazi araçlarıyla farklı pistlerde yarışma imkanı sunan oyunda aracın ABS, TC ve ESP sistemini ayarlama gibi sürüşü etkileyen unsurlar dikkat çekiyor. Ayrıca – her ne kadar hissettirmese de – hasar sistemi mevcut. Tabii ki kendinizi gerçekten aracı kullanıyormuş gibi hissetmenizi sağlayan farklı kamera açıları da var. Oyunun kısıtlı bir alanda geçmemesi de çekici özellikler arasında.

Erkan Calp

Extreme SUV Driving Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Extreme SUV Driving Simulator 3D, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz en kaliteli arazi aracı sürüş simülasyonu.

Extreme SUV Driving Simulator 3D, diğer platformlar için söylemek doğru olmak ama Windows Phone telefonunuzda hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz en iyi arazi aracı kullanma oyunu. 4x4 SUV arabalarıyla çöl, orman, karlı dağlarda yarışlara katılacağınız oyunda oynanış kadar görsellerden etkileneceğinizi söyleyebilirim.

Off-Road yarış sürücüsü olduğumuz oyunda üç farklı mod seçeneğimiz bulunmakta. Serbest stil modda hiçbir sınır bulunmadığından arazi aracımızı rahatlıkla test edebiliyoruz. Trafik modunda adından da tahmin edeceğiniz üzere yolumuza sık sık arabalar çıkıyor ve onlara çarpmadan yol almaya çalışıyoruz. Checkpoint modunda ise belli noktalara konumlandırılmış çizgilerden geçerek verilen süreyi aşmadan bitiş noktasına ulaşmaya çalışıyoruz. Üç oyun modunu da denemenizi tavsiye ederim.

Oyunda performasımıza bağlı açabildiğimiz çok sayıda 4x4 arazi aracı var. Hangi modda oynarsak oynayalım aracımızla yaptığımız kilometreye bağlı olarak kilidini kaldırabildiğimiz arazi araçlarına garajdan ulaşabiliyoruz. Garajda bulunan bazı araçlar parayla satın alınabiliyor ancak genel olarak bu yöntemle açıyoruz.

İç ve dış kamera açılarıyla oynama seçeneği sunan oyunda gerçek hasar sistemi ve ABS, TC ve ESP gibi sürüşü etkileyen araç sistemlerine müdahale edebilme gibi diğer sürüş simülasyon oyunlarında pek görmediğimiz özelliklere de rastlıyoruz. Aracımızı üç farklı şekilde kontrol edebiliyor olmamız da güzel olmuş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Extreme Car Driving Simulator APK

    Extreme Car Driving Simulator APK, mobil kullanıcılar için geliştirilen gerçekçi bir araba sürme simülasyonudur.
  • Driving Academy Simulator 3D

    Driving Academy Simulator 3D, gerçek kuralları dikkate alarak araba sürmeyi öğreten bir simülasyon oyunudur.
  • Extreme Hill Driving 3D

    Extreme Hill Driving 3D gerçekçi bir kamyon simülatörüdür
  • Extreme Truck Driving 3D

    Extreme Truck Driving 3D ücretsiz olması haricinde çok fazla bir özellik sunmayan bir simülasyon oyunudur.
  • Super High School Bus Driving Simulator 3D

    Servisçilik yapacağız.
  • Limo Driving 3D Simulator

    Limo Driving 3D Simulator gerçekçi bir sürüş deneyimi sunan bir limuzin simülasyonudur
  • Police Car Driving Simulator

    Police Car Driving Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Multiplayer Driving Simulator

    Multiplayer Driving Simulator güzel görünüme sahip bir mobil yarış oyunudur