Eye Colorizer Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
371 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad'inizi kullanarak göz renginizi kolayca değiştirebileceğiniz ücretsiz ve hızlı bir uygulama.

Eye Colorizer uygulaması, iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir göz rengi düzenleme uygulaması ve tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Pek çok benzer uygulamanın aksine oldukça doğal sonuçlar veren uygulama sayesinde renkli gözlere sahip olmanız oldukça kolay.

Elbette gerçekçiliğin yanında, kedi gözü gibi değişik göz bebeği şekillerini de uygulamayı kullanarak kendi resminiz üzerinde uygulayabilirsiniz. Böylece arkadaşlarınızı oldukça şaşırtacak sonuçlar elde edebilirsiniz. Yarattığınız yeni göz renkli resimlerinizi daha sonra sosyal ağlardaki hesaplarınızı kullanarak arkadaşlarınızla da kolayca paylaşabilirsiniz.

Uygulama içerisinde yüzlerce farklı önceden tanımlanmış göz seçeneği yer alıyor ve bu seçenekleri uygulamak oldukça kolay. Kırmızı göz temizleme gibi ihtiyaç duyulan seçenekler de uygulamada mevcut. Gözlerinizin en güzel şekilde görünmesini istiyorsanız ücretsiz olarak uygulamayı indirmeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eye Color Studio

    iPhone ve iPad'inizi kullanarak fotoğraflardaki göz renginizi değiştirmek için hemen bu ücretsiz uygulamayı indirin.
  • Colorizer

    Yumuşak oyuncaklarla oyuna renk kat!
  • Lock Photo&Video Safe Free

    Lock Photo & Video Safe Free, iOS kullanıcılarının dosyalarını ve alt dosyalarını kilitleyerek kişisel fotoğraf ve videolarını koruma altına alabileceği kullanışlı ve ücretsiz bir iOs uygulamasıdır.
  • Photo Shake Free

    Photo Shake Free'yi kullanarak fotoğraf kolajlarınızı iPhone ve iPad'iniz ile çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.
  • Crop for Free

    Crop for Free uygulaması sayesinde iPhone ve iPad'lerinizde en kolay yoldan fotoğraf kırpma işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Photomash Free

    Photomash Free, çektiği fotoğraflar üzerinde değişlikler ve düzenlemeler yapmayı sevenlerin kullanabileceği ücretsiz bir iOS fotoğraf editörü uygulamasıdır.
  • Text on Video Square FREE

    Text on Video Square FREE, videolarınıza yazı ve başlık eklemenizi sağlayan yararlı ve kullanışlı bir iOS video düzenleme uygulamasıdır.
  • Air Video Free

    Air Video Free, iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz ve kapsamlı bir video uygulamasıdır.