Ezan Vakti

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,312 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Bulunduğunuz konumdaki ezan vakitlerini Android cihazınızla öğrenmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ve namaz vakitlerinizi kaçırmanızı önleyebilecek uygulamalardan bir tanesi de Ezan Vakti uygulaması ve adından da anlayabileceğiniz gibi ne zaman ezan okunacağınızı size bildirebiliyor.

Uygulama içerisinde Türkiye'nin tüm illerindeki ezan saatleri bulunuyor ve bu saatler Diyanet İşleri Başkanlığı'nın verilerinden alınmaktadır. Dilerseniz her seferinde uygulamayı açmak yerine widget özelliğini kullanarak telefonunuzun ana ekranında da bir sonraki namaz vaktini görebilme şansınız var. Hem ezan saatini hem de o saate ne kadar kaldığını size gösterebilen uygulamanın pil tüketimi de olabildiğince düşük ve sisteminizi etkilemeyecek şekilde düzenlenmiş.

Eğer bu konuda karmaşık ve onlarca menü sahibi uygulamalardan sıkıldıysanız ve sade, gösterişsiz uygulamalar arıyorsanız kesinlikle denemenizi öneriyorum. Şehir değişikliği gerçekleştirdiğinizde uygulamada kayıtlı olan şehrinizi de yeniden değiştirebilir ve gittiğiniz yere göre namaz saatlerini öğrenebilirsiniz. Maalesef şimdilik uygulama içerisinde diğer ülkelerdeki ezan saatleri belirtilmemektedir.

Yiğit Ekim Demir

Ezan Vakti

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
745 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Ezan Vakti, namaz vakitleri alarm, kıble bulma uygulaması.

Ezan Vakti, her Müslüman’ın telefonunda bulunması gereken bir uygulama. Namaz vakitlerini göstermekten alarm ile bildirmeye, kıble pusulasından yakındaki camileri göstermeye İslam dinini yaşayan kişilerin ihtiyaç duyacağı her şey uygulamada mevcut.

iPhone’unuza indirip kullanabileceğiniz dini uygulamalar arasında Ezan Vaktine de kesinlikle yer vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Evinizde veya gittiğiniz bir yerde ezanı duyamadığınız vakitte oldukça işinize yarayacak bir uygulama. Ezan vakitlerinde ve vakit girmeden önce uyarı seçeneklerinin yanında birçok kişi için kalkması zor sabah namazası için uyandırma özelliğine sahip uygulamada namazın en doğru şekilde eda edilmesi için gerekli kıble pusulası da bulunuyor. Kıble nerede? sorusunu ortadan kaldırıyor.

Kaza namazı kılanlar için kaza namazlarını kayıt altına alma seçeneği de sunan uygulamanın diğer özellikleri arasında hicri gün ve ayları gösterme, günlük ve haftalık hava durumunu gösterme, her namaz vakti için ayrı ses ve zaman seçme bulunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ezan Vakti Pro APK

    Ezan Vakti Pro APK uygulamasında, ezan vakitlerini öğrenebilir, Kuran okuyabilir ve İslam dini hakkında çeşitli gerekliliklerinizi yerine getirebilirsiniz.
  • Ezan Vakti / Namaz Saati

    Ezan vakitlerinden Kuran okunmasına kadar tüm bilgilere bu uygulamayı kullanarak ulaşabilirsiniz.
  • Ezan Alarm

    Ezan Alarm uygulaması ile Android cihazınızda hem ezan saatlerinde bildirim alabilir, hem de pek çok islami kaynağa ulaşabilirsiniz.
  • Muslim Pro

    Muslim Pro uygulamasını kullanarak ezan vakitlerini takip edebilir, Kur'an-ı Kerim'i sesli ve tercümeleriyle okuyabilirsiniz.
  • Namaz Vakti

    Namaz Vakti android uygulaması ile namaz vakitlerini takip edebilir, kıble yönünü bulabilir ve yakındaki camileri görebilirsiniz.
  • Muslim Assistant

    Muslim Assistant (Müslim Asistanı) Android uygulaması, Kıble bulucu, namaz/ezan vakitleri, Kur'an-ı Kerim, Allah'ın 99 ismi, zikirmatik ve daha fazlasını içeriyor.
  • Ramazan 2019

    İftar ve Sahur vakitleri, Beş vakit Namaz saatleri (Ezan bildirimli)
  • İmsakiye 2012 Ramazan

    İmsakiye 2012 Ramazan, Diyanet İşleri tarafından sunulan ezan vakitleri, imsak ve iftar saatlerini mobile taşıyan bir uygulamadır.