Fabby Hair

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
233 TOPLAM İNDİRME

Fabby Hair, saçlarınızın rengini değiştirip farklı modeller uygulayabileceğiniz bir uygulamadır.

Fabby Hair, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir saç rengi değiştirme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Kadınların severek kullanacağı Fabby Hair ile saçınızı dilediğini renge büründürebiliyorsunuz.

Kolay bir kullanıma sahip olan Fabby Hair, kadınların aradıkları saç renklerine kavuşmalarını sağlıyor. Farklı saç renklerine sahip olan uygulamada dilerseniz anlık fotoğraflar çekinebiliyor dilerseniz de önceki çekindiğiniz fotoğraflar üzerinde değişiklikler yapabiliyorsunuz. Arayüzüyle de güven sağlayan Fabby Hair, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir uygulamadır. Eğlenceli fotoğraflar oluşturabileceğiniz ve saçınızı boyadığınızı iddia ederek arkadaşlarınıza şaka yapabileceğiniz Fabby Hair'i sakın kaçırmayın. Uygulamaya fotoğrafınızı yükledikten sonra fotoğrafınızı analiz ediliyor ve ardından renk paletindeki farklı renkleri seçerek saçınızı boyuyorsunuz.

Resimleri paylaşma imkanı da sunan Fabby Hair, elde ettiğiniz fotoğrafları farklı sosyal medya platformalarıyla paylaşma imkanı sunuyor. Minimal boyutu ve kolay kullanımıyla Fabby Hair sizleri bekliyor. Fabby Hair uygulamasının Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Fabby Hair

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Fabby Hair, saçlarınızın rengini değiştirip farklı modeller uygulayabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.

Fabby Hair, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir saç rengi değiştirme uygulamasıdır. Kadınların severek kullanabileceğini düşündüğüm Fabby Hair ile saçınızı farklı renklere büründürebiliyorsunuz.

Saçınızın rengini değiştirmeye karar verdiniz ancak nasıl görüneceğini merak ediyorsanız bu uygulama tam size göre. Farklı renklerle saçınızı boyayabileceğiniz uygulama, kolay kullanımıyla ön plana çıkıyor. Farklı tondan renklere sahip olan Fabby Hair, arayüzüyle de hoş bir görünüm sağlıyor. Uygulamayı ilk açtığınızda galerinizden bir fotoğraf seçiyor ya da anlık olarak fotoğraf çekiniyorsunuz. Daha sonra uygulama fotoğrafı analiz ederek saçınızı belirliyor ve renkleri uygulamak üzere paleti size sunuyor. Paleti kaydırarak renkleri seçiyor ve saçınıza uyguluyorsunuz. Daha sonra ise dilerseniz fotoğrafı telefonunuza kaydedebiliyor dilerseniz de sosyal medya uygulamalarıyla paylaşabiliyorsunuz. Son derece basit bir kullanıma sahip olan Fabby Hair'i sakın kaçırmayın.

Minimal boyutu ve kolay kullanımıyla Fabby Hair sizleri bekliyor. Fabby Hair uygulamasının iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hair Change

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz saç stilleri uygulamasıdır.
  • Hair, Nails and Makeup

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz güzellik uygulamasıdır.
  • Hair Salon

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz saç stilleri uygulamasıdır.
  • Hair Color Studio

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak saç renginizi değiştirmek için bu ücretsiz uygulamayı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Hair Trimmer Clipper

    Hair Trimmer Clipper, saç kesme işlemi sırasında çıkan sesi taklit eden enteresan bir uygulama.
  • Strawberry Shortcake Holiday Hair

    Strawberry Shortcake Holiday Hair (Çilek Kız Tatil Saçı), çocukların oynayabileceği ücretsiz, reklamsız, güvenli Android oyunu.
  • Toca Hair Salon 2

    Toca Hair Salon 2, kuaför salonunuza gelen müşterileri karşıladığınız hoş grafikler ve animasyonlar sunan bir Android oyunu.
  • Animal Hair Salon

    Animal Hair Salon, birbirinden güzel ve sevimli hayvanlara özel saç kesimleri yapıp onları giydirebileceğiniz eğlenceli ve öğretici bir Android oyunu.