Facebook Ads Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
343 TOPLAM İNDİRME
7.8 MB DOSYA BOYUTU

Facebook Ads Manager, Facebook'a verdiğiniz reklamları Android cihazınızdan yönetme kolaylığı sunuyor.

Facebook Ads Manager (Facebook Reklam Yöneticisi), Facebook üzerinden verdiğiniz reklamları Android cihazınızdan yönetmenize izin veren resmi bir uygulama. Hali hazırda Facebook mobil kullanıcısıysanız doğrudan kullanmaya başlayabileceğiniz reklam yönetim uygulamasında reklamlarınızı düzenlemekten reklamlarınızın zamanı hakkında anlık bildirim almaya kadar pek çok işlemi mobilden yapma şansına sahipsiniz.

Facebook’a reklam veren küçük ve orta büyüklükteki işletmeler için düşünülmüş bir uygulama olan Facebook Ads Manager (Facebook Reklam Yöneticisi), iOS platformunun ardından Android’e geldi. Facebook’tan reklam çalışmalarını mobilden de yürütmek isteyen sosyal medya yöneticilerine büyük kolaylıklar sunduğunu söyleyebilmemiz mümkün. Aktif kampanyaları ve reklamları düzenleme, reklam saatlerini görüntüleme ve yönetme, teklif ve bütçede değişiklik yapma, reklam giderlerini görme, reklam sonuçlarını görme gibi bir reklamveren ihtiyacı olabilecek her seçenek uygulamada yer alıyor. Tüm bunların kullanımı basit arayüz üzerinden sunulması ise uygulamanın dikkat çeken özellikleri arasında.

1 milyara yakın reklamveren oluşturan Facebook Ads Manager (Facebook Reklam Yöneticisi) uygulamasında anlık bildirimlere de önem verildiğini görüyoruz ki söz konusu reklam olduğundan bu özelliğin olmaması düşünülemezdi. Sona eren reklamlarınız, reklamlarınızın etkisi ve giderleri hususunda bildirim alabiliyorsunuz.

Facebook'tan reklam veren işletmeler arasındaysanız, reklamcılık faaliyetlerinizi daha kolay yürütmenize, kontrol altında tutmanıza izin veren Facebook Ads Manager'ın Android sürümü olmazsa olmazlarınız arasında olmalı.

Erkan Calp

Facebook Ads Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Facebook Ads Manager, Facebook reklamlarınızı hareket halindeyken yönetmenize izin veriyor.

Facebook Ads Manager, dünyanın en büyük sosyal ağ sitesi Facebook’un küçük ve orta büyüklükteki işletmeler için hazırlamış olduğu bir iPhone uygulaması ve ücretsiz olarak indirilebiliyor. İşletmelerin Facebook üzerinden reklam vermelerine ve reklamlarını yönetmelerine izin veren uygulama sıklıkla kullanılan reklamcılık araçlarını içerisinde barındırıyor.

Facebook Ads Manager (Reklam Yöneticisi), işletmelerin Facebook reklamlarını, kampanyalarını, reklam setlerini görebildikleri ve yönetebildikleri, aynı zamadan teklif ve bütçelerinde değişiklik yapabildikleri bir mobil site ve her ay 800.000’den fazla reklamverenin kullanıyor. Yoğun bir şekilde kullanılan bu servise artık mobilin yanında akıllı telefonlardan da erişmek mümkün. Ads Manager adıyla karşımıza çıkan ve sadece iPhone üzerinden kullanılabilen uygulama sayesinde reklamveren olarak reklam oluşturma ve düzenleme, harcamaları takip etme, reklam sonuçlarını görme, reklamla ilişkili bildirimler alma ve daha pek çok şeyi iPhone’unuzdan yapabilmeniz mümkün.

Oldukça basit ve sade tasarımlı bir arayüze sahip olması yönünden kullanırken zorluk çekmeyeceğinizi düşündüğüm Facebook Ads Manager’ın bildirim özelliği de dikkat çekici. Anlık bildirimler vasıtasıyla reklam süresi, reklamın başarısı gibi detaylar anında iPhone’unuza ulaşıyor.

Facebook üzerinden reklam veren biriyseniz Facebook Ads Manager (Reklam Yöneticisi) uygulaması ile tanışmışsınızdır. iPhone uygulaması ile de etkili reklamcılık araçlarına daha kolay ulaşabilir, reklamcılık faaliyetlerinizi hareket halindeyken de gerçekleştirebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Metal for Facebook & Twitter

    Metal for Facebook & Twitter, popüler sosyal medya platformları Facebook ve Twitter için tasarlanan daha hafif ve hızlı bir alternatif Android uygulaması.
  • Who Deleted Me on Facebook

    Who Deleted Me on Facebook, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde sizi Facebook üzerinde arkadaş listesinden çıkaran kişileri gösteren yararlı ve ücretsiz bir sosyal medya uygulaması.
  • Facebook

    Facebook, Android telefonlarda en çok kullanılan sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Facebook Home

    Facebook Home, dev sosyal medya mecrasının Android için hazırladığı bir arayüz uygulamasıdır.
  • Fast for Facebook

    Fast for Facebook, Facebook hesabınızı yönetebilmeniz hazırlanmış yeni ve ücretsiz bir Facebook istemci uygulamasıdır.
  • Facebook Events

    Facebook Events, Facebook üzerinden düzenlenen etkinlikleri takip edebildiğiniz Android uygulaması.
  • Facebook Groups

    Facebook Groups ile Facebook gruplarınıza tek bir yerden ulaşabilirsiniz.
  • Facebook Mentions

    Facebook Mentions, Facebook'ta tanınmış kişilerin takipçileriyle etkileşimde kalmalarını kolaylaştıran bir uygulama.