Facebook Creator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME

Video çekin, paylaşın, takipçilerinizle iletişimde kalın, sayfa istatistiklerinizi takip edin.

Facebook Creator, video üreticiler için hazırlanmış bir sosyal ağ uygulaması. Facebook’ta tanınmış bir kişi ya da marka olarak bulunuyorsanız, hayran - takipçi kitlenizi genişletmek, iletişimi sağlamak için kullanabileceğiniz bir uygulama. Herkese açık ve de ücretsiz!

Facebook sayfanızın istatistiklerini anlık olarak iletiyor. Videolarınız ne kadar izlenmiş ve geçen döneme göre azalma mı yoksa artış mı göstermiş, takipçi kaybetmiş misiniz, videolarınıza ne kadar yorum yapmış, videolarınız gelen tepkiler, videolarınız ne kadar paylaşılmış hem özel şeklinde ana akışınızda hem de detaylı olarak grafik üzerinden görebileceğiniz Facebook Creator uygulaması üzerinden video çekip paylaşma şansına elbette sahipsiniz. Hikayeniz bölümünün hemen yanındaki Ekle butonuna dokunarak video çekmeye başlayabilirsiniz. Tüm videolarınız istatistiklerinizin de yer aldığı ana akışınızda sade formda gösteriliyor. Unutmadan, Facebook videolarınızdan para kazanabiliyorsunuz. Markalı içerik, ürün satışı, reklam araları ve turne olmak üzere 4 çeşit reklam modeli var.

Facebook Creator Özellikleri:

  • Hayranlarınıza bağlanın. Facebook ve Instagram’dan yorumlar, ek olarak Messenger’dan mesajlarınız hepsi tek bir yerde.
  • Güncel kalın. İçeriğiniz, varlığınız ve kitleniz hakkında bilgilere hızlıca erişin.
  • Hayranlarınızla gerçek zamanlı etkileşim için canlı yayına geçin.
  • Video yükleyin ve paylaşın.

Erkan Calp

Facebook Creator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME

Facebook'tan video üreticiler için özel sosyal ağ uygulaması

Facebook Creator, video üretici olarak hayranlarınızla/takipçilerinizle etkileşime geçmek, iletişimde kalmak, sayfa istatistiklerinizi takip etmek için kullanabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması. Facebook’ta video paylaşan her sayfanın kullanması gerektiğini düşündüğüm uygulama, Facebook kadar reklamlarla dolu, karmakarışık bir ana akış yerine son derece sade, göz yormayan, modern bir ana sayfa sunuyor.

Facebook’un video üreticilere özel hazırladığı sosyal ağ uygulaması Facebook Creator, Facebook gibi tamamen ücretsiz, herkese açık ve Türkçe dil desteğiyle geliyor. Facebook ve Instagram’dan yorumlara ek olarak Messenger’dan gelen mesajları tek bir yerde gösteren uygulama, bu sayede hayranlarınıza bağlanmanızı kolaylaştırıyor. İçeriğiniz, Facebook’taki yeriniz ve kitleniz hakkında detaylı bilgiye hem özet hem de grafik üzerinden erişebiliyorsunuz. Tek dokunuşla canlı yayın açarak hayranlarınızla gerçek zamanlı etkileşime giriyorsunuz. Video yükleyip paylaşmakla kalmıyor, videolarınızdan - 4 reklam modeliyle - para kazanabiliyorsunuz.

Facebook Creator Özellikleri:

  • Sayfanızı hareket halindeyken hızlıca ve kolayca yönetin.
  • Videolarınızı detaylı istatistiklerle takip edin.
  • Topluluğunuzla kolayca ve hızlıca etkileşime geçin.
  • Sayfanızın büyüme durumunu takip edin ve hayranlarınız hakkında daha fazla bilgi alın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Video to Facebook

    Facebook'a kolayca videolarınızı yüklemenizi sağlayacak hızlı bir Android uygulaması.
  • Facebook

    Facebook, Android telefonlarda en çok kullanılan sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Who Deleted Me on Facebook

    Who Deleted Me on Facebook, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde sizi Facebook üzerinde arkadaş listesinden çıkaran kişileri gösteren yararlı ve ücretsiz bir sosyal medya uygulaması.
  • Metal for Facebook & Twitter

    Metal for Facebook & Twitter, popüler sosyal medya platformları Facebook ve Twitter için tasarlanan daha hafif ve hızlı bir alternatif Android uygulaması.
  • Fast for Facebook

    Fast for Facebook, Facebook hesabınızı yönetebilmeniz hazırlanmış yeni ve ücretsiz bir Facebook istemci uygulamasıdır.
  • Facebook Events

    Facebook Events, Facebook üzerinden düzenlenen etkinlikleri takip edebildiğiniz Android uygulaması.
  • Facebook Groups

    Facebook Groups ile Facebook gruplarınıza tek bir yerden ulaşabilirsiniz.
  • Facebook Mentions

    Facebook Mentions, Facebook'ta tanınmış kişilerin takipçileriyle etkileşimde kalmalarını kolaylaştıran bir uygulama.