Facebook Events

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME

Facebook Events, Facebook üzerinden düzenlenen etkinlikleri takip edebildiğiniz Android uygulaması.

Facebook Events, Facebook arkadaşlarınızın etkinlik davetlerini gözden kaçırmamak adına kullanabileceğiniz uygulama. Ana akışınız sadece Facebook’tan gelen etkinlik davetlerinden oluşuyor. Nerede ne zaman ne etkinliği var? hızlıca görebildiğiniz uygulamayı Android telefonunuzda ücretsiz kullanabiliyorsunuz.

Facebook, arkadaşlarınız tarafından bir etkinlik oluşturulduğunda anında haberdar ediyor ancak Facebook Events, sadece etkinlikleri karşınıza çıkaran özel bir sosyal ağ uygulaması. Günün, yarının ve hafta sonunun etkinliklerini tek bakışta görebilmenin yanı sıra harita üzerinden etkinliğin gerçekleşeceği noktaya bakabiliyor, takviminize hızlıca işleyebiliyorsunuz.

Facebook Events, sadece arkadaşlarınızın davetlerini hatırlatan bir uygulama değil. Filtreleme seçenekleri sunan arama fonksiyonunu kullanarak bulunduğunuz şehirde istediğiniz vakit ve türde (müzik, tiyatro vs) etkinlik sorgulaması yapabiliyorsunuz.

Google Play Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır?

Erkan Calp

Facebook Events

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
215 MB DOSYA BOYUTU

Facebook Events, Facebook etkinlikleri takip edebileceğiniz, etkinlik arama süresini kısaltan iPhone uygulaması.

Facebook Events, adından da tahmin edeceğiniz üzere Facebook etkinlikleri takip edebildiğiniz mobil uygulama. Facebook üzerinden düzenlenen etkinlikleri tek bir yerde toplayan uygulama filtreleme seçeneğiyle etkinlik arama süresini oldukça kısaltıyor.

Facebook’un iPhone kullanıcılarına ayrı bir uygulama olarak hazırladığı Events Türkçe adıyla Etkinlikler uygulamasının etkinlik oluşturma (açma) ve silme seçeneği sunmadığını, etkinlikleri takip etmeye yönelik bir uygulama olduğunu belirtmekte fayda var. Bu noktada arkadaşlarınızdan gelen etkinlikler dışında dünya genelinde Facebook etkinliklerini takip edebildiğiniz geniş kapsamlı bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Facebook etkinlikleri gün, konum ve kategori bazında filtrelemenize imkan tanıyor uygulama. Bulunduğunuz ülkede o gün akşamına, ertesine güne veya hafta sonuna düzenlenen etkinlikleri müzik, tiyatro gibi kategorilerde filtreleyerek harita üzerinde etkinlik yerini görebiliyorsunuz. Daha da güzeli arkadaşlarınızla yaptıklarınız şeye ve beğendiğiniz sayfalara göre etkinlik önerileri alabiliyorsunuz. Tabii ki etkinliği unutmamak adına hızlıca takviminize ekleme şansına sahipsiniz.

"Not: Uygulama şu anda Türkçe dil desteği sunmaktadır ancak Amerika App Store'da indirmeye açılmıştır. Şimdiden kullanmak isterseniz Kredi Kartsız Amerika App Store Hesabı Açma yazımıza göz atabilirsiniz."

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Who Deleted Me on Facebook

    Who Deleted Me on Facebook, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde sizi Facebook üzerinde arkadaş listesinden çıkaran kişileri gösteren yararlı ve ücretsiz bir sosyal medya uygulaması.
  • Metal for Facebook & Twitter

    Metal for Facebook & Twitter, popüler sosyal medya platformları Facebook ve Twitter için tasarlanan daha hafif ve hızlı bir alternatif Android uygulaması.
  • Facebook

    Facebook, Android telefonlarda en çok kullanılan sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Facebook Home

    Facebook Home, dev sosyal medya mecrasının Android için hazırladığı bir arayüz uygulamasıdır.
  • Fast for Facebook

    Fast for Facebook, Facebook hesabınızı yönetebilmeniz hazırlanmış yeni ve ücretsiz bir Facebook istemci uygulamasıdır.
  • Facebook Groups

    Facebook Groups ile Facebook gruplarınıza tek bir yerden ulaşabilirsiniz.
  • Facebook Mentions

    Facebook Mentions, Facebook'ta tanınmış kişilerin takipçileriyle etkileşimde kalmalarını kolaylaştıran bir uygulama.
  • HootSuite

    Twitter, Facebook, LinkedIn, Foursquare hesaplarınızın Android cihazlarınızdan yönetilmesini sağlayan kullanışlı bir sosyal medya uygulaması.