Facebook Groups

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,089 TOPLAM İNDİRME

Facebook Groups ile Facebook gruplarınıza tek bir yerden ulaşabilirsiniz.

Facebook Groups, Facebook’ta kendiniz ve arkadaşlarınız tarafından oluşturulmuş gruplara daha rahat ulaşmanız amacıyla geliştirilmiş bir sosyal ağ uygulaması. Tamamen ücretsiz sunulan uygulama sayesinde katıldığınız tüm grupları tek bir yerde görebiliyor, gruptaki gelişmeleri yakından takip edebiliyorsunuz.

Facebook Gruplarınızı yönetmenize yardımcı olan Facebook Groups, sadece gruplarınız tarafından paylaşılan gönderileri gösteriyor ve hem temiz hem de kullanımı basit arayüz ile bizleri karşılaşıyor.

Hali hazırda Facebook uygulamasını kullanıyorsanız Facebook Groups’u hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Kısa bir ayarlamanın ardından tüm gruplarınızın bulunduğu ana ekran sizleri karşılıyor. Herhangi bir gruba dokunduğunuzda o grupta paylaşılanları görebiliyor, Facebook uygulamasındaki gibi yorum gönderebiliyor, fotoğraf ekleyebiliyor, beğenebiliyorsunuz. Bildirimler sekmesinden gruptaki etkinlikleri takip edebiliyorsunuz.

İlgi alanlarınıza dayanan önerilerde de bulunan Facebook Groups’un ayarlar bölümü de oldukça sade tasarlanmış. Kaç gruba üye olduğunuzu, grup bildirimlerini bu bölümden görüntülüyor ve ayarlıyorsunuz.

Erkan Calp

Facebook Groups

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
584 TOPLAM İNDİRME

Facebook Groups ile tüm Facebook gruplarınızı kolaylıkla yönetin.

Facebook Groups, tüm Facebook gruplarınızı tek bir yerde gösteren, gruptaki paylaşımları kolaylıkla takip edebileceğiniz bir mobil uygulama.

Facebook hesabınıza giriş yaparak kullanmaya başlayabileceğiniz Facebook Grupları uygulaması, üye olduğunuz tüm grupları otomatik olarak içe aktarıyor ve gruplarınızdan gelen gönderileri temiz arayüz üzerinden sunuyor. Grup paylaşımları haricinde hiçbir gönderiyi görmediğinizden gruplarınıza kolaylıkla odaklanabiliyorsunuz. Tıpkı Facebook uygulaması gibi grupta paylaşılanlara yorum yapabiliyor, beğenebiliyor, gruba kişi ekleyebiliyorsunuz.

Facebook kullanıcılarının grupları kolaylıkla yönetebilmesi için tasarlanan uygulamada grup oluşturma şansına da sahipsiniz. Tüm gruplarınızın listelendiği ana ekrana yerleştirilmiş olan “+” simgesine dokunarak grup ekleme ekranına ulaşabiliyor, kategori seçiminizi yaptıktan sonra grubunuzu oluşturabiliyorsunuz.

Gruplarda paylaşılanları anlık olarak bildiren Facebook Groups’ta keşfet bölümü de bulunuyor. İlgilendiğiniz konulara göre grup önerilerinde bulunuluyor. Beğendiğiniz gruplara anında katılabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Metal for Facebook & Twitter

    Metal for Facebook & Twitter, popüler sosyal medya platformları Facebook ve Twitter için tasarlanan daha hafif ve hızlı bir alternatif Android uygulaması.
  • Who Deleted Me on Facebook

    Who Deleted Me on Facebook, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde sizi Facebook üzerinde arkadaş listesinden çıkaran kişileri gösteren yararlı ve ücretsiz bir sosyal medya uygulaması.
  • Facebook

    Facebook, Android telefonlarda en çok kullanılan sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Facebook Home

    Facebook Home, dev sosyal medya mecrasının Android için hazırladığı bir arayüz uygulamasıdır.
  • Fast for Facebook

    Fast for Facebook, Facebook hesabınızı yönetebilmeniz hazırlanmış yeni ve ücretsiz bir Facebook istemci uygulamasıdır.
  • Facebook Events

    Facebook Events, Facebook üzerinden düzenlenen etkinlikleri takip edebildiğiniz Android uygulaması.
  • Facebook Mentions

    Facebook Mentions, Facebook'ta tanınmış kişilerin takipçileriyle etkileşimde kalmalarını kolaylaştıran bir uygulama.
  • HootSuite

    Twitter, Facebook, LinkedIn, Foursquare hesaplarınızın Android cihazlarınızdan yönetilmesini sağlayan kullanışlı bir sosyal medya uygulaması.