FACEIT

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Turnuvalara ve normal maçlara katılabildiğiniz FACEIT'te, istediğiniz bir oyunda gelişin ve tecrübeli oyuncularla oynama şansı yakalayın.

FACEIT, çoğunlukla Counter-Strike oyuncularının kullandığı bir çevrimiçi turnuva ve maç aratma uygulamsıdır. Uygulama aslında web tabanlı olup, Android versiyonunun çıkmasıyla oyuncuları çokça sevindirmişti. CS2, Dota 2, League of Legends ve Rocket League gibi birçok oyunu barındıran FACEIT, içerisinde özel turnuvalar ve sıralı aratabileceğiniz rekabetçi maçlar bulunuyor. 

İstediğiniz bir oyunun turnuvasına katılabilir ve rekabetçi maçlar aratabilirsiniz. Lakin, öncelikle hangi oyunu seçtiyseniz o hesabı bağlamalı ve kayıt olmalısınız. Ardından daha iyi oyuncularla mücadele etmeye devam edebilirsiniz. 

Oyunların kendi özel oyun aratma mantığından sıkıldıysanız, bu uygulamayı indirerek daha iyi ve seviyenize göre daha tecrübeli oyuncularla oynayabilirsiniz. Ayrıca içerisinde bulunan seviye ve rank sistemi ile birlikte sıralamalarda üstlere çıkıp, ödüller kazanabilirsiniz. 

FACEIT İndir

FACEIT'te ücretsiz bir şekilde turnuvalara katılıp, normal maçlar oynayabilirsiniz. Bunun yanında premium satın alarak, seçilmiş oyuncularla oynama ve bazı ödüllerden yararlanma şansına sahip olabilirsiniz. Her oyun sonunda istatistiklerinizi inceleyebilir ve oranlarınızı yüksek tutabilirsiniz. 

Takımınızı kurun ve arkadaşlarınızla turnuvalara katılın. Özel olarak düzenlenen büyük turnuvalara katılın ve Faceit puanı kazanma şansı yakalayın. Elde ettiğiniz bu puanlarla beraber, isterseniz oyun içi kaplamalar isterseniz de marketten özel eşyalar satın alabilirsiniz. 

Oyun içinde tanıştığınız kullanıcıları ekleyerek, uygulamanın içerisindeki sohbetten konuşabilirsiniz. Siz de FACEIT indirerek, telefonunuzdan kolayca maçlara katılın ve sosyal ağ üzerinde paylaşılan klipleri izleyin. 

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • HLTV

    CS:GO maçlarını ve haberlerini güncel bir şekilde takip edebildiğiniz HLTV, kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor.
  • Bullet Party CS 2 : GO STRIKE

    Bullet Party CS 2 : GO STRIKE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Bhop pro APK

    Bhop pro APK, CS: Go gibi FPS oyunlarında yapılan tavşan zıplayışı tarzı zıplama oyunu. Bhop pro APK ücretsiz oynanabilir.
  • Counter Attack APK

    Counter Attack APK, Counter Strike benzeri mobil oyunlar arasında. CS Go benzeri oyun arayan Android telefon kullanıcılarına öneririz.
  • D-Smart GO

    D-Smart GO, D-Smart TV abonesi olarak faydalanabileceğiniz zengin içerikli tv izleme uygulaması.
  • Marvel Şampiyonlar Turnuvası APK

    Marvel Şampiyonlar Turnuvası APK, süper kahramanların destansı savaşına dahil eden aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • CS Guns

    CS Guns, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir simülasyon oyunu.