Faily Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Faily Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Faily Rider oldukça heyecanlı bir oynanışa sahip olan ve kolayca oynayabileceğiniz bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olan Faily Rider'da oyuncular Phil Faily adlı kahramanımızın yeni maceralarına tanık oluyor. Phil Faily'i Faily Brakes adlı oyundan tanıyorduk. Kahramanımız Faily Brakes'de arabasıyla yoldan çıkıyordu ve kaza yapmamak için çabalıyordu. Faily Rider'da ise Phil artık arabayı bırakıyor ve motoruyla yola çıkıyor. Bu sefer de işleri rast gitmiyor ve motorunun kontrolünü kaybederek Nevada Çölü'ndeki tehlikelerle dolu kanyona giriyor. Biz de onu kurtarmaya çalışıyoruz.

Faily Rider'da kahramanımız frenleri çalışmayan motoruyla sürekli ilerlerken onu yönlendirmemiz gerekmekte. Biz yol aldıkça karşımıza kaktüsler, kayalar ve trenler gibi engeller çıkıyor. Bu engelleri zamanında sağa veya sola kayarak ya da rampalardan uçarak atlatabiliyoruz. Oyun boyunca yolumuzun üstündeki altınları toplarsak bu altınları kullanarak yeni motorların ve kostümlerin kilidini açabilmemiz mümkün.

Faily Rider'da kaza yaptığımızda kahramanımızın sağa sola komik bir şekilde savrulduğunu görebilmekteyiz. Oyunun fizik motoru bu anlamda iyi bir iş çıkarıyor. Grafikler de göze hoş görünüyor. Faily Rider'ın oynanışı ve görsel kalitesi tatmin edici bir oyun tecrübesi yaşatmakta.

Can Erdil Şentürk

Faily Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Faily Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz yarış oyunudur

Faily Rider hem görsel olarak hem de oynanış olarak beğeninizi kazanacak bir mobil motor yarışı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Faily Rider'da kendi halinde sakin bir şekilde yolda motor kullanan bir kahramanın talihsiz hikayesine tanık oluyoruz. Kahramanımız normal seyrinde yoluna devam ederken karşısına huysuz bir keçi çıkıyor. Bu keçi kahramanımızın motoruna toslayarak onu trollüyor ve kanyona doğru uçmasına sebep oluyor. İşte biz de bu noktadan sonra kahramanımızın kontrolünü devralıyoruz ve onun kaza yapmamasını sağlamak için çabalıyoruz.

Faily Rider'da temel amacımız kahramanımzı yol alırken karşısına çıkan kaktüslere ve kayalara çarpmamak. Kimi zaman rampalardan atlayarak havada taklalar atabildiğimiz oyunda çeşitleri bonusları toplayabiliyor, geçici bir süre önümüzdeki kaktüslere ateş ederek onları yok edebiliyoruz. Oyunda hızlı bir şekilde yol aldığımız için reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmalıyız. Bu nedenle oyun heyecanlı bir oynanış sunuyor.

Faily Rider'ın grafikleri göze oldukça hoş görünmekte. Oyunda kahramanınız kaza yaptığında ise etrafta uçuşmasını izleyebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Faily Brakes

    Faily Brakes, fizik tabanlı oynanış sunan zorlu yarış oyunu.
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Moto Rider APK

    Moto Rider GO APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler motosiklet yarışı oyunu. Lisanslı gerçeğiyle birebir motosikletler yer alıyor.
  • Flail Rider

    Flail Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Death Rider

    Death Rider hayatta kalmaya çalıştığımız bir yarış oyunudur
  • Highway Motorbike Rider

    Highway Motorbike Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Moto Rider 3D: City Mission

    Moto Rider 3D: City Mission keyifli bir mobil yarış oyunudur
  • Moto Rider APK

    Keyifli motosiklet yarışları yapabileceğiniz Moto Rider APK'da, farklı pistlerde diğer oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz.