Falling Dots Arcade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Falling Dots Arcade, gittikçe hızlanan ve zorlaşan oynanış sunan refleks oyunu.

Falling Dots Arcade, görsellerine bakıp ön yargıyla yaklaşmamanız gereken kesinlikle oynamanız gerektiğini düşündüğüm harika bir refleks oyunu.

Reflekslerinizin ne kadar sağlam olduğunu gösterebileceğiniz yapımlardan Falling Dots Arcade oyununda kırmızı noktanın kontrolünü elinize alıyorsunuz. Amacınız siyah toplar arasından geçerek mümkün olduğunca fazla puan toplamak.

Asla değmemeniz gereken başka bir deyişle engel teşkil eden siyah toplar dikey platforma gelişigüzel serpiştirilmiş ve sabitler. Bu noktada oyunun kolay olduğunu düşünebilirsiniz ancak oyun göründüğü gibi değil. Siyah toplar arasından her geçişinizde hızınıza hız katılıyor ve nadir çıkan kırmızı topları es geçerseniz platform daralmaya başlıyor.

Erkan Calp

Falling Dots Arcade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Falling Dots Arcade, siyah toplardan kaçarak ilerlediğiniz zorlu refleks oyunu.

Falling Dots Arcade, basit görsellerine bakıp aldanılmaması gereken eğlence dozu yüksek refleks oyunu. iPad’den ziyade iPhone’da oynanmak üzere tasarlandığını düşündüğüm oyunda kırmızı renkli topu dikey platformda ilerletmeye çalışıyorsunuz. Ancak göründüğü kadar basit değil.

Kırmızı topu sağ ve sol köşelere dokunuşlarla yönlendirerek siyah toplardan kaçırmaya çalışıyorsunuz. Sabit duran siyah toplar dikey ilerlediğiniz platforma rastgele yerleştirilmiş ancak onlara yakalanmamanız belli bir noktadan sonra oldukça zor. Hem kırmızı topları kaçırdıkça platform daralması, hem de siyah toplardan kaçtıkça oynanışın hızlanması puan toplamayı zorlaştırıyor.

Tek dokunuş kontrol sistemine sahip bir oyun olmasıyla küçük ekranlı iPhone’da da mekan fark etmeksizin rahatlıkla oynayabileceğiniz bir oyun Falling Dots Arcade. Boş zamanlarda açıp oynanabilecek güzel bir oyun lakin sinir edici derecede zor olduğunu tekrar hatırlatayım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Falling Bird

    Falling Bird, Android işletim sistemi için geliştirilen bir beceri oyunudur.
  • Falling Bottle Challenge

    Falling Bottle Challenge, kolaydan zora doğru ilerleyen şişe çevirme oyunu.
  • Join The Dots

    Join The Dots, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Boom Dots

    Boom Dots'ta üzerimize doğru gelen düşmanları doğru zamanlamayla alt etmeye çalışıyoruz.
  • Falling Ballz

    Şekilleri yukarı çıkmadan yok etmelisiniz.
  • Falling Box

    Eğlenceli deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • I, Falling Robot

    I, Falling Robot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Super Falling Fred

    Super Falling Fred, Android kullanıcıları için hazırlanmış Fred oyun zincirinin bir halkası ve yüksekten düşmeyi konu alıyor.