Family Zoo: The Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
259 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Family Zoo: The Story mobil oyunu, klasik üçlü eşleştirme bazında bulmacaları çözerek bir hayvanat bahçesi inşa edebileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Family Zoo: The Story mobil oyunu, üçlü eşleştirme tarzı bulmaca ve hayvanat bahçesi inşasını bir araya getiren neşeli ve renkli bir tür bulmaca oyunudur.

Family Zoo: The Story mobil oyununda ilk bakışta bulmaca ve simülasyon türlerinin tek bir oyunda toplandığını görüyoruz. Oyunda hayvanat bahçesinin onarılması gerekiyor çünkü bir zamanlar şehrin önde gelen güzelliklerinden biri olan hayvanat bahçesinin yerine alışveriş merkezi yapmak istiyorlar. Bu durumda kolları sıvamalı ve inşa sürecini başlatmalısınız ki içerdeki o güzel hayvanlar da yeniden keyifle yaşayabilsin.

Çeşit çeşit hayvanlarla da etkileşim içinde olabileceğiniz Family Zoo: The Story mobil oyununda inşa için gerekli bütçe ve aletler için kolay üçlü eşleştirme bulmacalarını çözmeniz gerekmekte. Hayvanat bahçesini eski ihtişamlı ve huzurlu günlerine döndürmek sizin elinizde. Bulmacaları çöz ve günlük ödüllerle de elini güçlendir. Keyifle oynayacağınız Family Zoo: The Story mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Family Zoo: The Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
159 MB DOSYA BOYUTU

Üçlü eşleştirme tarzındaki bulmacaları çözerek toplayacağınız puanlarla yerine alışveriş merkezi yapılması düşünülen hayvanat bahçesini onarın ve yıkılmaktan kurtarın.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Family Zoo: The Story mobil oyunu, bulmacaları çözerek devasa bir hayvanat bahçesi inşa edebileceğiniz bir çok oyun türünü bir araya getiren bir tür bulmaca oyunudur.

Family Zoo: The Story mobil oyununda kendi hikayenizi siz yönlendireceksiniz. Bir zamanlar şehrin gözdesi olan hayvanat bahçesi şimdilerde eskisi kadar popüler değil ve o kadar bakımlı da sayılmaz. Şehir görevlileri ise hayvanat bahçesi arazisine bir alışveriş merkezi yapma niyetinde. Onlara ancak siz dur diyebilirsiniz.

Family Zoo: The Story mobil oyununda sizden istenen hayvanat bahçesini onarmak, geliştirmek ve eski görkemli günlerine geri döndürmek. Oyunda gelişim kaydettikçe hayvanat bahçesini eskisinden de güzel yapabilirsiniz. İnşa için gerekli aletleri ve bütçeyi de üçlü eşleştirme bulmacalarını çözerek elde edeceksiniz. Oyundaki hayvanlarla da etkileşim içinde olarak duygusal bir boyut da kazanacaksınız. Family Zoo: The Story macerasında motivasyonunuzu elde edip işe koyulun ve sevimli hayvanların yeniden huzur içinde yaşamasını sağlayın. Bu renkli oyunu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toy Story Drop!

    Sevilen Toy Story (Oyuncak Hikayesi) karakterleri bir arada
  • Bubble Zoo Rescue

    Bubble Zoo Rescue ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.
  • Smurfs Bubble Story

    Smurfs Bubble Story, Şirinler Kayıp Köy filminden esinlenerek hazırlanmış Android bulmaca oyunu.
  • Family Yards: Memories Album

    Family Yards: Memories Album, Android platformunda hikaye odaklı üçlü eşleştirme oyunu olarak yerini alıyor.
  • Disco Zoo

    Vahşi doğadan bulmaca oyunu eşliğinde yakaladığınız sevimli hayvanları hayvanat bahçesine dahil ederken disko müziğini açıp ziyaretçilerden iki misli para kazanın.
  • Magic Cat Story

    Magic Cat Story, her yaştan oyunseverin büyük bir beğeniyle oynayabileceği bir eşleştirme oyunu.
  • Family Guy Freakin Mobile Game

    Family Guy Freakin Mobile Game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Zoo Rescue

    Renkli bulmacalar çözeceğiz.