Fanatik Canlı Skor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

Futbol, basketbol, voleybol ve hentbol maçlarının sonuçlarını Fanatik Canlı Skor uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Fanatik Canlı Skor uygulaması ile Android cihazlarınızdan spor müsabakalarının canlı sonuçlarını takip edebilirsiniz.

Futbol, basketbol, voleybol ve hentbol maçlarının sonuçlarını anlık olarak takip edebileceğiniz Fanatik Canlı Skor uygulamasında sadece skor takip etmekle kalmıyor, maç anlatımlarını ve detaylarını da görebiliyorsunuz. Maçların tamamını listeleyerek sonuçlarını görebilmenize olanak tanıyan Fanatik Canlı Skor uygulamasında, ilgilendiğiniz maçları favorilerinize ekleyerek detaylara kolay ve hızlıca ulaşabiliyorsunuz.

İddaa oranları, kadrolar ve puan durumu gibi bilgiler de sunan Fanatik Canlı Skor uygulamasında 400’ün üzerinde lig ve turnuvadan anlık bilgilendirmeleri alabilmeniz mümkün hale geliyor. Puan durumları, fikstürler, sakat ve cezalı listeleri, oyuncu bilgileri ve daha birçok bilgiye ulaşabileceğiniz Fanatik Canlı Skor uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Fanatik Canlı Skor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
52.3 MB DOSYA BOYUTU

Fanatik Canlı Skor uygulaması ile spor karşılaşmalarının sonuçlarını takip edebilir, canlı anlatımları inceleyebilirsiniz.

Spor müsabakalarını yakından takip ediyorsanız ve skor durumlarını öğrenmek istiyorsanız, Fanatik Canlı Skor uygulamasını iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Futbol, basketbol, voleybol ve hentbol maçlarının canlı sonuçlarını sizlerle paylaşan Fanatik Canlı Skor uygulamasında maçların canlı anlatımlarını ve diğer detaylarını da öğrenebiliyorsunuz. 400’den fazla lig ve turnuvanın canlı skor ve istatistiklerini sunan Fanatik Canlı Skor uygulamasında liglerin puan durumu, fikstür, gol krallıkları, sakat ve cezalı listeleri, iddaa programları ve oyuncu bilgileri gibi bilgiler de bulunuyor.

Maçları takip etmekle kalmayıp, birçok konuda bilgi sahibi olabileceğiniz Fanatik Canlı Skor uygulamasında, favori takımlarınızı belirleyerek maç sırasında canlı olarak skor bildirimlerini de alabiliyorsunuz. Eğer siz de iddaa kuponlarınızda oynadığınız maçları takip etmek ya da vakit geçirmek için karşılaşmaların sonuçlarını incelemek istiyorsanız Fanatik Canlı Skor uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fanatik

    Canlı maç sonuçlarını, Fanatik yazarlarını ve futbol başta olmak üzere spor haberlerini takip etmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • GollerCepte Canlı Skor

    GollerCepte Canlı Skor, tüm dünyadan maç sonuçlarını anında cebinize ulaştıran spor uygulamalarından biri.
  • Canlı Skor (Futbol)

    Android için Canlı Skor uygulaması, dört büyüklerin maçlarını canlı olarak takip etmenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • Canlı Skor Android

    Canlı Skor Android ile maç sonuçlarını kolayca takip edebilirsiniz
  • Canlı Skor

    Canlı Skor, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinden maç sonuçlarını anlık olarak takip edebileceğiniz canlı maç sonuçları uygulamasıdır.
  • Sözcü Skor

    Sözcü Skor uygulamasıyla Android cihazlarınızdan canlı maç sonuçlarını ve son dakika haberlerini anında öğrenebilirsiniz.
  • Nesine APK

    Nesine APK ile canlı skor takibi, canlı maç izleme, spor toto ve iddaa oynayabilirsiniz.
  • İddaa Canlı Skor

    Futbol ve Basketbol maçlarını canlı takip ederek, skorları anında öğrenebilirsiniz.