Fancy Dogs - Puzzle & Puppies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Fancy Dogs - Puzzle & Puppies, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Fancy Dogs - Puzzle & Puppies, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Çocukların keyifle oynayabileceği oyunda köpek besliyorsunuz.

Sevimli köpeklerle oynanan eğlenceli bir oyun olan Fancy Dogs - Puzzle & Puppies, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir oyundur. Özellikle küçük çocukların beğenerek oynayabileceği bu oyunda sevimli köpekleri topluyor ve besliyorsunuz. Farklı kostümlerin kilitlerini açarak köpekleri dilediğiniz gibi giyindirebiliyor ve farklı yemeklerle besleyebiliyorsunuz. Ayrıca bir de bulmaca oyununa sahip olan oyunda sevimli köpekleri eşleştiriyor ve puan kazanıyorsunuz. Bağımlılık yapıcı bir etkiye sahip olan oyunda rengarenk grafikler yer alıyor. Köpeklerinizle dilediğiniz şeyi yapabileceğiniz oyunda oldukça zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Çocukların rahatlıkla oynayabileceği bu oyunu sakın kaçırmayın.

Fancy Dogs - Puzzle & Puppies oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Fancy Dogs - Puzzle & Puppies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
243 MB DOSYA BOYUTU

Fancy Dogs - Puzzle & Puppies, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Fancy Dogs - Puzzle & Puppies, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sevimli köpeklerin yer aldığı oyunda zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz sevimli bir oyun olarak karşımıza çıkan Fancy Dogs - Puzzle & Puppies, özellikle çocukların çok seveceği bir köpek besleme simülasyonudur. Oyunda sevimli köpeklerle oynuyor ve arkadaşlarınızla mücadele edebiliyorsunuz. Sevimli köpekleri beslemeniz gereken oyunda farklı kostümlerin kilitlerini açarak köpeklerinizi giyindirebiliyorsunuz. Ayrıca eşleştirme oyununa da sahip olan Fancy Dogs - Puzzle & Puppies'da renkli ve sevimli köpekleri eşleştirmeniz gerekiyor. Kaynaklarınızı en iyi şekilde kullanmanız gereken oyunda renkli bir atmosfer yer alıyor. Rengarenk grafiklerin ve bağımlılık yapıcı bir atmosferin yer aldığı Fancy Dogs - Puzzle & Puppies'i mutlaka denemelisiniz. Çocukların da beğenerek oynayacağını düşündüğüm bu oyunu sakın kaçırmayın.

Fancy Dogs - Puzzle & Puppies oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fancy A Shot

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Fancy

    Fancy henüz Türkiye'de çok popüler olmasa da Pinterest alternatifi bir sosyal ağdır.
  • Fancy Cats

    Fancy Cats mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sanal bebek oyunudur
  • Fancy Pants Adventures

    Fancy Pants Adventures, çöpten karakteri kontrol ettiğiniz Android arcade oyunu.
  • Labrador Puppies Family

    Labrador ailesinin bakımına yardımcı olun.
  • Merge Dogs

    Onlarca sevimli köpeği eğiterek yarışlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.
  • Fancy Nail Shop

    Fancy Nail Shop, tırnak bakımı için gelen müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalıştığımız bir oyun.
  • Fancy Makeup Shop

    Fancy Makeup Shop, özellikle kız çocuklarının oynarken çok keyif alabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android makyaj oyunu.