Fantasy Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Fantasy Escape, birbirinden ilginç ortamlardan çıkmanızı amaçlayan bir mobil kaçış oyunudur.

Fantasy Escape oyununda kilitli odalardan çıkmanız ve hayatınızı yaşamaya devam etmeniz gerekli. Fakat bu henüz mümkün değil. Çünkü etrafta çıkmanızı sağlayacak hiçbir işe yarar araç bulunmamakta. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Fantasy Escape, size ipuçlarını bulduracak.

Kaçış oyunları konusunda oldukça başarılı bir geliştirici tarafından hazırlanan Fantasy Escape, zekanızı kullanmanızı amaçlayan bir kaçış oyunudur. Fantasy Escape oyununda birbirinden farklı mekanlardan çıkmaya çalışıyorsunuz. Fakat odalardan ve farklı mekanlardan çıkış yapmanız hiç kolay olmayacak. Tüm kapılar kilitli ve sizin çıkmanızın tek yolu zekanızı kullanmanızdan geçiyor.

Hemen karamsarlığa düşmeyi bırakın ve etrafı araştırın. Etrafta işinize yarayacak farklı ipuçları mevcut. Tüm bu ipuçlarını toplamalı ve kapıyı açmanın bir yolunu bulmalısınız. Eğer akşama kadar aynı odada kalırsanız bu sizin için hiç iyi olmayacaktır.

Muhteşem grafikleri ile birlikte Fantasy Escape oyununu oynarken gerçekten heyecanlanacaksınız. Zaten kilitli mekanlardan çıkabilmek için de oyuna kendinizi kaptırmanız gerekli. Hadi ne duruyorsunuz hemen Fantasy Escape'i indirin ve tüm mekanlardan kaçmaya çalışın. Eminiz siz bu oyunu en kısa sürede bitiren kişi olacaksınız.

Uğur Sağlam

Fantasy Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Fantasy Escape, tüm ipuçlarını toplamanızı ve kapalı kaldığınız odadan kaçmanızı amaçlayan bir bulmaca oyunudur.

Kapalı kaldığınız bir mekandan nasıl çıkarsınız? Birinin size anahtar vermesini mi beklersiniz yoksa kendi çabanızla mı çıkarsınız? Eğer ikinci seçeneği tercih edenlerdenseniz Fantasy Escape oyunu tam size göre.

iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Fantasy Escape, size odadan kaçış oyunu oynama keyfi sunuyor. Fantasy Escape oyununda farklı mekanlarda kilitli kalmış durumdasınız. Kapalı kaldığınız mekanlardan kaçabilmeniz için yapabileceğiniz tek şey zekanızı kullanmak. Etrafa iyice bakmalı ve geliştiricilerin mekanlarda sakladığı ipuçlarını bulmalısınız. İpuçlarını bulduktan sonra birleştirmeli ve en mantıklı çözüme ulaşmalısınız.

Fantasy Escape oldukça zorlu fakat bir o kadar da eğlenceli bir kaçış oyunu. Muhteşem grafikleri sayesinde Fantasy Escape oyununu oynarken hiç sıkılmayacaksınız. Yalnız oldukça başarılı şekilde saklanmış olan ipuçlarını araştırırken biraz yorulabilirsiniz. Çünkü ipuçlarını bulabilmek için iyice bakmalısınız. Ayrıca bulduğunuz tek bir ipucu sizi mahkum kaldığınız mekanlardan kurtarmaz. Bu yüzden hızlı ve dikkatli olmalısınız.

Odadan kaçış oyunlarını ve biraz da gizemi seviyorsanız Fantasy Escape tam size göre. Hadi hemen şimdi Fantasy Escape'i indirin ve gizemli odalardan kurtulun!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Traffic Escape APK

    3D bulmaca oyunu olan Traffic Escape APK'da, mantığınızı kullanarak arabaları hareket ettirin ve seviyeleri bitirin.
  • Paranormal House Escape

    Paranormal House Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku - bulmaca oyunudur
  • Escape the Hellevator!

    Escape the Hellevator! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir bulmaca oyunudur.
  • Caveboy Escape

    Caveboy Escape, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üçlü eşleştirmeye dayanan bir bulmaca oyunudur.
  • Adventure Escape: Starstruck

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Adventure Escape: Starstruck mobil oyunu, kaybolan bir film yıldızının izini süreceğiniz harika bir bulmaca oyunudur.
  • Escape Blocks 3D

    Escape Blocks 3D, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz mükemmel bir 3 boyutlu bulmaca oyunudur.
  • Goop Escape 2

    Goop Escape 2, minik Goop'ları kaçış noktasına götürüp bölümleri birer birer geçmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Can You Escape - Tower

    Can You Escape - Tower, gizemlerle dolu antik bir kuleden kaçmaya çalışacağını heyecanlı ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.