Fantasy Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
966 TOPLAM İNDİRME

Android Fantasy Town oyununda sevimli hayvanlarla kendinize ait bir şehir kurup yöneterek hayallerinizin sınırlarını zorlayın.

Gameloft tarafından geliştirilen Fantasy Town sizi farklı bir atmosferin içine çekerek eğlence dolu anlar geçirmenizi sağlıyor. The Oregon Trail: Settler benzeri olsa da özellikle karakter kısmında ayrılıyorlar. Oregon Trail'de insan karakterleri hakimken Fantasy Town'da sıra dışı hayvan figürleriyle hayalinizdeki şehri oluşturmaya olanak sağlıyor.

Fantastik bir dünyanın kapılarını sonuna kadar aralayan yapımda kendi için küçük oyunlara da yer verilmiş. Çevrim dışı oynama özelliği sayesinde dilediğiniz yerden şehrinizi inşa edebilir veya tarladaki mahsüllerinizi toplayabilirsiniz.

Fantasy Town ücretsiz olmasının yanında oyun içi ekipman satın alma özelliğine sahip. Ek parçalar için fazla oynamak istemeyenler ücretli olarakda sahip olabilirler.

Şükrü Erdem ÇETİNER

Fantasy Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
326 TOPLAM İNDİRME

Fantasy Town, masalsı bir dünyada geçen oyun masallardaki karakterlere benzer canlılarla bir şehir kurmayı ve yönetmeyi öne çıkarıyor.

Fantasy Town, Gameloft mühendisleri tarafından üretilen ücretsiz oyunlardan bir tanesi. Bu oyun diğer birçok oyunla çeşitli benzerlikler gösterse de sahip olduğu masalsı hava onu diğerlerinden ayırıyor. Hem eğlenceli hem de sevimli olmasının yanı sıra başarılı grafiksel özelliklere de sahip olan Fantasy Town, şehir kurma ve yönetme oyunu.

Oyun içinde oyun şeklinde ifade edebileceğimiz özelliklere de sahip olan oyun, büyü ve sihir gibi konuları da içeriyor. Diğer yandan sadece insanlar yok, hayvanlar da oyunun içinde yer alan unsurlardan. Oyuncular şehirlerini arkadaşlarıyla paylaşabiliyor ve arkadaşlarının şehirlerini ziyaret edebiliyorlar. Oyun için satın alma seçeneğinin de yer aldığı Fantasy Town, çevrim dışı olarak da oynanabiliyor.

Şükrü Erdem ÇETİNER

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Monster Town

    Monster Town, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Rope Hero Vice Town APK

    Rope Hero: Vice Town APK, popüler açık dünya aksiyon oyunu. GTA'ya benzerliğiyle dikkat çeken oyunda karakterimiz bir süper kahraman.
  • Zombie Town Story

    Şehrinizi yürüyen ölülerden kurtarmak istiyor musunuz? O zaman ne duruyorsunuz; Zombie Town Story kahramanlarını bekliyor!
  • Ghost Town Adventures

    Ghost Town Adventures, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir macera oyunudur.
  • Mad Town Demolition

    Şehri birbirine katacağız.
  • Town of Tides

    Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil macera oyunu
  • Dead Town

    Zombi istilasına uğramış bir şehirde yaşam mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • MY Little Fantasy

    Onlarca farklı savaş kahramanını yöneterek korkunç yaratıklara karşı aksiyon dolu bir mücadele vereceğiniz eşsiz bir oyundur.