Farm Paradise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Farm Paradise, eşleştirme oyunlarından hoşlananların denemesi gereken bir seçenek.

Farm Paradise, Android cihazlarımız üzerinde hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğimiz bir eşleştirme oyunu olarak öne çıkıyor.

Ücretsiz olmasına rağmen kaliteli görsel ve işitsel detaylarla donatılmış olan bu oyunda aynı şekle sahip olan sebze ve meyveleri eşleştirmeye çalışıyoruz.

Eşleştirme işlemini gerçekleştirebilmek için en az üç tane benzer objenin yatay veya dikey olarak yan yana bulunması gerekiyor. Elbette üçten fazlası yan yana gelirse daha fazla puan alıyoruz. Bu aşamada avantajımıza kullanabileceğimiz birçok güçlendirici ve bonusa da yer veriliyor.

Farm Paradise'da eşleştirme yapabilmek için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli oluyor. Yer değişimleri esnasında ortaya çıkan görüntüler son derece yumuşak akışlı ve kaliteli. Buna ek olarak oyunda karşımıza çıkan modellemeler de epey kaliteli.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Farm Paradise, eğşelştirme ve bulmaca oyunlarına merakınız varsa sizleri uzun bir süre boyunca ekran başında tutacaktır.

Emircan Erdoğan

Farm Paradise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Farm Paradise, çiftliğinizi tehlikelere karşı korumaya çalıştığınız bir bulmaca oyunu.

Farm Paradise, çiftlik oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız beğeneceğinizi düşündüğüm bir yapım. Klasik olarak kendi çiftliğimizi kurup yönetmek yerine çiftliğimizde yetiştirdiğimiz sebzeleri, beslediğimiz hayvanları tehlikelere karşı koruyoruz.

iPhone ve iPad’de oynanabilir olan oyun temelinde üçlü eşleştirme oyunu ya da genel olarak bulmaca türünde. Çiftliğimizde ne kadar mahsul, hayvan varsa bir tabloda karşımıza çıkıyor ve aynı olanları eşleştirerek sebzelerimizi tırtıllara karşı koruma, hayvanlarımızı kurtarma gibi görevleri yerine getiriyoruz.

300’den fazla bölüm boyunca çiftliğimizi kurutmaya çalışan tehlikelerle mücadele verdiğimiz oyunda geçmekte zorlandığımız bulmacalarda ekstra hareket, özel güçlendiriciler, tek dokunuşla oyunun gidişatını değiştiren yardımcılardan faydalanma şansına sahibiz.

Erkan Calp

Farm Paradise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Farm Paradise, çiftlik hayatının zorluklarını yaşatan bir bulmaca oyunu.

Farm Paradise, çiftlik ve eşleştirme oyunlarını başarılı şekilde harmanlayan bir yapım ve Windows Phone platformunda da resmi olarak karşımıza çıkıyor. Ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda çiftliğimizde yetiştirdiğimiz ürün, besleyip etinden sütünden yararlandığımız hayvanlarımızı gelen tehlikelere karşı korumaya çalışıyoruz.

Bizleri çiftlik hayatının içerisine dahil eden oyun temelinde üçlü eşleştirme oyunu. 300’den fazla bölüm boyunca sebze ve meyvelerimizi tırtıl gibi canlılardan uzat tutarak koruma, hayvanlarımızı kurtarma dahil birçok görevi yerine getiriyoruz.

Oynanış olarak benzerlerinden çok farklı değil. Aynı sebzelerden en az üçünü yan yana getirerek verilen görevleri tamamlamış oluyoruz. Tabii ki hamle sınırı gibi zorlayıcı etmenler unutulmamış. Yer yer kullanabildiğimiz sınırlı sayıda da olsa güçlendiriciler geçmekte zorlandığımız bölümlerde oldukça işe yarıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pastry Paradise

    Pastry Paradise bolca eğlence sunan sevimli bir renk eşleştirme oyunudur
  • Escape From Paradise

    Escape From Paradise, harika görsellere sahip bulmaca macera oyunu.
  • Balloon Paradise

    Balloon Paradise, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir eşleştirme oyunu ve tamamen ücretsiz.
  • Cookie Paradise

    Cookie Paradise, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz üçlü eşleştirme oyunları arasında.
  • Bird Paradise

    Bird Paradise, Android mobil cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli ve heyecanlı bir eşleme oyunu.
  • Farm Heroes Saga APK

    Farm Heroes Saga APK, dünyaca popüler olan Candy Crush Saga'nın yapımcıları tarafından hazırlanan 3'lü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • Farm Heroes Super Saga

    Farm Heroes Super Saga, Candy Crush Saga'nın yapımcısı King'in yeni bulmaca oyunu.
  • 2048 HamsLAND-Hamster Paradise

    Hamster figürlerinin yer aldığı eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak dikkat çekiyor.