Farm Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,851 TOPLAM İNDİRME
172.3 MB DOSYA BOYUTU

Farm Up eğlenceli bir çiftçilik oyunudur

Farm Up Windows 8 veya üst versiyonlarına sahip bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir çiftlik kurma oyunudur.

Farmville benzeri bir çiftçilik oyunu olan Farm Up'ın hikayesi 1930'lu yıllarda geçmektedir. Bu yıllarda hakim olan ekonomik kriz tarımla uğraşan bir eyalet olan Cloverland'ı etkilemiş ve mahsüller azalmaya başlamıştır. Biz ise bu senaryo içerisinde Jennifer adlı bir girişimciyi kontrol ediyoruz ve iflas etmiş bir çiftliği ailemizin yardımı ile devralarak üretimi güçlendirmeye, ekonomiyi kalkındırmaya çalışıyoruz.

Farm Up bize hem tarım hem de hayvancılıkla uğraşma imkanı veriyor. Çiftliğimizdeki tarlalara farklı sebze ve meyveler ekip yetiştirebiliyoruz ve bu ekinleri hasat ederek yeni geliştirmeler için kaynak toplayabiliyoruz. Bunun yanında çiftlik hayvanlarımızdan elde edeceğimiz ürünler de bize kaynak kazandırıyor ve çiftliğimizin verimliliğini arttırıyor. Oyunda çiftliğimizi sürekli geliştirebiliyoruz ve birçok yeni yapıyı çiftliğimize kazandırarak üretim kapasitemizi arttırabiliyoruz.

Türkçe desteğine de sahip olan Farm Up her yaştan oyun severe hitap ediyor ve kolayca oynanabiliyor.

Can Erdil Şentürk

Farm Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME
229 MB DOSYA BOYUTU

Farm Up, Android cihazınızda çevrimiçi ve çevrimdışı oynayabileceğiniz kaliteli bir çiftlik kurma oyunu.

Farm Up, Android telefon ve tabletinizde Farmville’den sonra oynayabileceğiniz en iyi çiftlik kurma ve yönetme oyunu. Çevre ve karakter animasyonları sayesinde kendinizi gerçekten bir çiftlikteymiş gibi hissedeceğiniz oyunda Jennifer adında yeni çiftlik satın almış birine yardımcı oluyorsunuz.

Animasyonlarla süslenmiş yüksek kalitede görselleriyle dikkat çeken çiftlik kurma oyununda kriz dönemine denk geliyor ve genç bir girişimciye çiftliğini kurması, genişletmesi için yardım ediyoruz. Oldukça ufak bir çiftlikte başladığımız oyuna tarım ve hayvancılık alanında çalışmalar yaparak gelişmeye çalışıyoruz. Gelişim aşamasında sebze ve meyve ekip yetiştirmekten, kanatlı ve büyükbaş hayvan yetiştirmeye kadar bir çiftlik yaşamında olağan olan her şeyi yapabiliyoruz. Hatta seri konserve ürünler üretip şehirlere satmak üzere fabrikalar da kurabiliyoruz. Tabii ki bir simülasyon oyunu olduğundan tüm bunları yapmak büyük sabır gerektiriyor.

Bizleri 1930’lu yılların çiftlik hada yatını yaşatan oyunu hem tek başımıza hem de arkadaşlarımızla birlikte oynayabiliyoruz. Diğer bir deyişle çiftliğimizi tek başımıza kurup yönetebildiğimiz gibi Facebook arkadaşlarımızın da çiftliğimize katkı sağlamasını sağlayabiliyor, aynı şekilde biz de arkadaşlarımızın çiftliklerini ziyaret edebiliyoruz. Oyunun bu yönünden yararlanabilmeniz için interneti aktif etmeniz gerekiyor.

Jennifer ve ailesine çiftliklerini kurma aşamasında yardımcı olduğumuz oyunun Türkçe dil desteği olmaması haricinde bir sorunu yok. Sanalda da olsa şehir hayatından kaçıp doğal yaşama merhaba diyebileceğiniz bu oyunu şiddetle tavsiye ederim.

Erkan Calp

Farm Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
220 MB DOSYA BOYUTU

Farm Up, iPhone ve iPad'inizde hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çiftlik oyunlarından biri.

Farm Up, iPhone ve iPad’inizde çiftlik kurma ve yönetme oyunları gibi bol vakit isteyen eğlenceli oyunları oynamayı seviyorsanız indirmeniz gerektiğini düşündüğüm bir yapım ve hem tablet hem de telefonda rahatlıkla oynanabiliyor.

Detaylı hazırlandığı ilk görüşte belli olan grafikler ve çiftlik hayatını yansıitan animasyonlarla süslü harika bir çiftlik kurma oyunu olan Farm Up’da krizin yaşandığı 1930’lu yıllara gidiyoruz. Bu dönemde geçimlerini tarım ve hayvancılıkla sağlayan ailelerden birinin ferdi olan Jennifer’a kriz dönemini atlamasında yardımcı oluyoruz.

1930’ların çiftlik hayatını karşımıza çıkaran oyunda çiftliğimizi yeniden canlandırmak adına yapabileceğimiz onlarca şey var. Besleyip büyüttüğümüz büyükbaş hayvanların etlerinden ve sütlerinden faydalanmak, sebze ve meyve ekip yetiştirmek, fabrikalar kurmak ekonomimizi canlandırma adına yapabildiklerimizden sadece birkaçı diyebilirim.

Çiftliğimizi dilediğimiz şekilde özelleştirmemize izin veren oyunun sosyal ağ entegrasyonu da oldukça başarılı olmuş. İnternete bağlandığımız vakit Facebook seçeneği karşımıza çıkıyor ve giriş yaparak arkadaşlarımızı oyuna davet edebiliyoruz ki tek başına oynamaktan oldukça zevkli.

Farmville başta olmak üzere hem iPhone hem de iPad’de oynanabilen onlarca çiftlik kurma ve yönetme oyunu mevcut ve hepsi ücretsiz. Farm Up da çiftlik hayatını sevenler için yapılmış onlarca oyundan biri.

Erkan Calp

Farm Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
343 TOPLAM İNDİRME
231 MB DOSYA BOYUTU

Farm Up, Windows Phone platformunda da en iyi çiftlik oyunlarından biri.

Farm Up, Windows Phone telefonunuzda tek başınızda veya arkadadaşlarıızla beraber oynayabileceğiniz çiftlik oyunlarından biri ve hem görsel açıdan hem de oynanabilirlik olarak Farmville’den aşağı kalır hiçbir yanı yok.

Windows Phone platformunda da karşımıza çıkan çiftlik kurma ve yönetme oyununda 1930’lu yıllarda kriz dönemini atlatmaya çalışan bir aileye yardım ediyoruz. Sıfırdan aldığımız çiftliği gerek sebze ve meyve ekip yetiştirerek, gerek büyükbaş hayvan besleyerek, gerekse de fabrikalar kurarak geliştirmeye çalışıyoruz. Kriz ortamında işimiz oldukça zor ancak imkansız değil.

Bizleri çiftlik hayatının içerisine sokmak amacıyla çevre ve karakter animasyonlarının eklendiği oyunun sosyal ağ entegrasyonu da bulunmakta. Tabii ki oyunu internetsiz de oynayabiliyoruz ancak internete bağlandığımız vakit Facebook arkadaşlarımızı da davet edebiliyor, onlarla birlikte çiftliğimizi büyütmenin keyfini sürebiliyoruz.

Şehir hayatının karmaşasından uzaklaştırıp tatlı yoruculuk sunan çiftlik oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız Farm Up, Windows Phone cihazınız için bulabileceğiniz en iyi yapımlardan biri.

Farm Up Özellikleri:

  • Çiftçi arkadaşlarınızdan aldığınız görevleri interaktif haritadan görün.
  • Facebook arkadaşlarınızı davet ederek çiftliğinizi beraber geliştirin.
  • Çiftliğinizi dilediğiniz şekilde özelleştirin.
  • Tekstil ve konserve ürünleri yapabileceğiniz fabrikalar kurun.
  • Ekonominizi canlandırın.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Manager World

    Kendi çiftlik imparatorluğunuzu kurduğunuz Farm Manager World, kapsamlı simülasyon oyunları arasında yerini alıyor.
  • Farm Manager 2021: Prologue

    Yepyeni çiftlik oyunu Farm Manager 2021: Prologue Steam'de! Farm Manager 2021, çiftlik yönetimi oyunları arasında en iyisi.
  • Chicken Farm 2K17

    Chicken Farm 2K17'de kendi tavuk çiftliğinizi kurarak kar etmeye çalışıyorsunuz
  • Real Farm

    Real Farm bilgisayarlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyonudur
  • My Free Farm

    My Free Farm, tarayıcınız üzerinden ücretsiz oynayabildiğiniz bir çiftlik simülasyonu oyunudur.
  • Barn Story: Farm Day

    Barn Story: Farm Day, çiftlik hayatına adım atarak şehrin tüm stresini unutacağınız yepyeni bir Windows 8.1 oyunu.
  • Up and Up

    Up and Up, Türkiye'de geliştirilen, başarılı bir aksiyon ve platform oyunudur.
  • Pile Up!

    Pile Up ile kendi üssünüzü oluşturun ama bu sefer dikey düzlemde. Oldukça farklı bir üs kurma oyunu olan Pile Up’ı hemen deneyin.