Farmer Sim 2015

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
5,440 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Farming Simulator 15 APK Android çiftlik oyunları arasında. Farmer Sim 2015 APK çiftçilik oyunu oynamak isteyenlere tavsiyemizdir.

Farming Simulator 15 APK, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz bir çiftçilik simülasyonu. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu çiftlik oyununda tam anlamıyla bir çiftçi olma deneyimi yaşıyoruz. Birbirinden farklı çiftçilik araçlarını deneyimleme fırsatı veren başarılı yapımda farklı mahsuller ekecek, gelir elde ederek yeni ürünler ve tarlalar satın alabileceğiz. Mobil platform oyuncuları tarafından da epey beğenilen başarılı oyun da zengin içeriğin yanı sıra pek çok detayda titizlikle hazırlanmış durumda yer alıyor. Gerçekçi bir çiftçilik deneyimi sunan Farming Simulator 15 APK, milyonlara ulaşmaya devam ediyor.

Farming Simulator 15 APK İndir

Oyuna adım attığımız zaman dikkatlerimizi ilk olarak grafiklerin canlılığı ve animasyonların kalitesi çekiyor. Elbette oyunda her şey görsellik üzerine kurulu değil. Verilen görevlerin derinliği ve kapsamı da gerçekçiliği artıran detaylar arasında.

Farmer Sim 2015 APK Android çiftlik oyununda yerine getirmemiz gereken görevleri ve dikkat çeken diğer özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Bitki yetiştirme ve ekin ekme görevleri
  • Vakti gelince ekinlerin hasat işlemleri ile meşgul oluyoruz
  • Hasattan sonra ürünlerin satılması ve pazarlanması
  • ABD ve Avrupa haritalarından oluşan mekanlar
  • Gece ve gündüz dönüşümü ile gerçekçilik üst seviyeye taşınıyor

Oyunda farklı çiftçilik makinelerini kullanma fırsatı da yakalıyoruz. Kontroller herkes tarafından anlaşılabilecek kadar basit tutulmuş. Açıkçası oyunu oynarken bir hayli keyif aldığımızı söylemeliyiz. Siz de çiftçilik oyunlarına ilgi duyuyorsanız Farmer Sim 2015 APK Android oyunu mutlaka denemelisiniz.

 

Emircan Erdoğan

Farmer Sim 2015

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
292 TOPLAM İNDİRME

Farmer Sim 2015 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik oyunudur

Farmer Sim 2015 eğer gerçekçi bir çiftlik yönetme tecrübesi yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir çiftlik simülatörü.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir çiftlik oyunu olan Farmer Sim 2015'te her oyuncu kendi çiftliğinin başına geçebilme imkanına sahip. Oyunda temel amacımız çiftliğimizde tarımsal üretimi başlatarak geliştirmek ve elde ettiğimiz ürünleri satarak çiftliğimizi büyütmek. Bu işi yaparken de birçok farklı çiftlik aracını kullanabilmemize izin veriliyor.

Farmer Sim 2015'da bize verilen boş tarlaya ekinlerimi ekmekteyiz. Ekinlerimizi doğru bir şekilde ektikten sonra yetişmelerini bekliyoruz ve sonra bu ekinleri hasat ediyoruz. Hasat ettiğimiz ürünleri pazarda satarak para kazanabiliyoruz. Ayrıca çeşitli çiftlik hayvanlarını satın alıp hayvancılıkla da uğraşabiliyoruz.

Farmer Sim 2015'da traktörler, hasat ve tohum ekim araçları gibi çeşitli araçları kullanabilmekteyiz. Bu araçlarla elde ettiğimiz ürünleri traktörümüzün römorkuna yükleyip satışa götürüyoruz. Oyunun ortalama bir grafik kalitesi sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farming USA APK

    Farming USA APK, en iyi çiftlik oyunlarından Farming Simulator'a benzerliğiyle dikkat çeken Android simülasyon oyunu. Tarim simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Farming Simulator 22 APK

    Farming Simulator 22 (FS 22) APK, gerçek tarım makinelerini kullandığınız çiftlik kurma ve yönetme simulasyon oyunu.
  • Farming Simulator 18 (FS 18) APK

    FS 18 APK daha bilinen adıyla Farming Simulator 18 APK, Android platformundaki en iyi çiftlik simülatörü oyunudur.
  • FS16 APK

    Farming Simulator 16 gerçekçi bir çiftlik simülasyonu oyunudur. Açık dünya çiftlik simülatörü FS16 APK indirme seçeneğiyle sizlerle!
  • Farming Simulator 20

    Farming Simulator 20 APK'sı (hilesiz ücretsiz) en çok aranan Android oyunlardan. Farming Simulator 2020 mobile, en iyi çiftlik kurma oyunudur.
  • Farming Simulator

    Farming Simulator köy kurma oyununu Android cihazınıza indirerek kendinize çiftlik kurabilirsiniz.
  • Blocky Farm Racing APK

    Blocky Farm Racing APK Android oyunu çiftlik simülatörü ve yarış oyunlarını bir araya getiriyor. Çiftlik hayatını yaşatan sürüş simülatörü internetsiz oynanabiliyor.
  • Decurse - Magical Farming Game

    Renkli ve eğlenceli bir çiftlik oyunu