Farming Simulator: Transport

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
558 TOPLAM İNDİRME

Farming Simulator: Transport mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir traktör oyunudur

Farming Simulator: Transport gerçekçi oyun yapısıyla dikkat çeken bir mobil traktör simülatörü.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir traktör oyunu olan Farming Simulator: Transport'ta çiftlik hayatının temelinde yer alan traktörleri kullanma keyfini yaşıyoruz. Oyun boyunca karşımıza traktör sürüş yeteneklerimizi sınayacak zorlu görevler çıkıyor. Bu görevleri tamamladıkça da çiftliğimizin gelişmesini sağlıyoruz.

Farming Simulator: Transport'da tarlaları ziyaret ediyoruz ve toplanan sebze ve meyveleri römorkumuza yükleyerek istenilen yere taşımaya çalışıyoruz. Fakat bu iş göründüğü kadar kolay değil; çünkü traktör kullandığımız bölgede zorlu arazi şartları yer alıyor. Topladığımız meyve ve sebzeleri römorkumuzdan düşürmemek için tümseklerde, engebeli yerlerde ve yokuşlarda dikkatli bir şekilde traktörümüzü kullanmamız gerekiyor.

Farming Simulator: Transport içerisinde farklı traktör türleri yer almakta. Görevleri tamamladıkça kazandığımız parayla yeni trafktörlerin kilidini açabiliyoruz. Farming Simulator: Transport yediden yetmişe her yaştan oyun severe hitap eden bir oyun olarak tanımlanabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farming & Transport Simulator 2018

    Tarlaya girin ve hasat yapmaya başlayın.
  • Impossible Farming Transport Simulator

    Kamyonla yük taşıyacağız.
  • Farming Simulator 22 APK

    Farming Simulator 22 (FS 22) APK, gerçek tarım makinelerini kullandığınız çiftlik kurma ve yönetme simulasyon oyunu.
  • Farming Simulator 20

    Farming Simulator 20 APK'sı (hilesiz ücretsiz) en çok aranan Android oyunlardan. Farming Simulator 2020 mobile, en iyi çiftlik kurma oyunudur.
  • Public Transport Simulator APK

    Public Transport Simulator APK, toplu taşıma simülasyonu oyunudur. Otobüs ve taksi sürdüğünüz oyunda zorlu görevler sizi bekliyor.
  • Public Transport Simulator Coach APK

    Public Transport Simulator Coach APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir otobüs sürme oyunu. Otobüs simülatörü internetsiz oynanır.
  • Farming USA APK

    Farming USA APK, en iyi çiftlik oyunlarından Farming Simulator'a benzerliğiyle dikkat çeken Android simülasyon oyunu. Tarim simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Animal Transport Simulator 3D

    Animal Transport Simulator 3D ücret ödemeden indirebileceğiniz eğlenceli bir hayvan taşıma oyunudur.