Farming USA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
2,864 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Farming USA APK, en iyi çiftlik oyunlarından Farming Simulator'a benzerliğiyle dikkat çeken Android simülasyon oyunu. Tarim simülatörü oynaması ücretsiz!

Farming USA APK Android oyunu, mobildeki en iyi çiftlik simülasyon oyunu Farming Simulator benzeri oynanışınıyla öne çıkıyor. Açık dünyada traktör sürmekten çiftlik kura ve yönetmeye çeşitli ve ilginç oynanışa sahip olan Farming USA, çiftlik oyunları oynamaktan keyif alanlara tavsiyemizdir.

Farming USA APK İndir

Farming USA, Android Google Play’deki en iyi çiftlik simülatör oyunlarından biri. Gerçekçi 3 boyutlu dünyada kendi çiftliğinizin sorumluluğunu üstlenmenize izin veren bir çiftçilik simülatörü.

Çiftliğinizi dolaşacak ve traktörler, biçerdöverler, kamyonlar, tırlar ve daha fazlasını süreceksiniz. Mahsuller ekecek, büyütecek, hasat edecek, inekler, domuzlar, koyunlar, atlar ve diğer hayvanları besleyip büyüteceksiniz.

Farming USA APK Android Oyunu Özellikleri

  • Güzel tasarlanmış ekonomi sistemi
  • Sığır yetiriciliği, bahçıvanlık, mahsul ekimi
  • 20’nin üzerinde Amerika üretimi tarım makinesi
  • 4 büyük oyun dünyası

Gerçek bir Amerikan tarım simülatörü Farming USA, iyi tasarlanmış ekonomi sistemine sahip. Hayvan yetiştiriciliği, bahçe işleri, mahsul ekimi ve daha birçok işiniz var. 20’den fazla Amerikan tarım makinesini kullanıyorsunuz. 4 büyük oyun dünyası içeren oyunun orijinal sürümünde traktörler, biçerdöverler, römorklar, kamyonlar, ekiciler, kültivatörler vb. dahil 30’dan fazla tarım aracı mevcut.

Farming USA 3 APK

Farming USA, Google Play Store üzerinden Android telefonlara indirilebilmektedir. Farming Simulator oyununa benzerliğiyle mobil çiftlik kurma ve yönetme üzerine simülasyon oyunları severlerin dikkatini çeken Farming USA 1 ve devam oyunu Farming USA 2 hala indirilebiliyor ancak Farming USA 3 yok.

Geliştiricisinin açıklamasına göre, yaşam değişiklikleri nedeniyle Farming USA 3 geliştirilme aşamasında bırakılmış. Farming USA 2 güncellemeleri verilmeye devam ediliyor. Farming USA ücretli bir oyun ancak yukarıdaki Farming USA APK indir butonuna dokunarak ücretsiz sürümünü Android telefonunuza yükleyip oynayabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farming Simulator 15 APK

    Farming Simulator 15 APK Android çiftlik oyunları arasında. Farmer Sim 2015 APK çiftçilik oyunu oynamak isteyenlere tavsiyemizdir.
  • Farming Simulator 18 (FS 18) APK

    FS 18 APK daha bilinen adıyla Farming Simulator 18 APK, Android platformundaki en iyi çiftlik simülatörü oyunudur.
  • Farming Simulator 22 APK

    Farming Simulator 22 (FS 22) APK, gerçek tarım makinelerini kullandığınız çiftlik kurma ve yönetme simulasyon oyunu.
  • FS16 APK

    Farming Simulator 16 gerçekçi bir çiftlik simülasyonu oyunudur. Açık dünya çiftlik simülatörü FS16 APK indirme seçeneğiyle sizlerle!
  • Farming Simulator 20

    Farming Simulator 20 APK'sı (hilesiz ücretsiz) en çok aranan Android oyunlardan. Farming Simulator 2020 mobile, en iyi çiftlik kurma oyunudur.
  • Farming Simulator

    Farming Simulator köy kurma oyununu Android cihazınıza indirerek kendinize çiftlik kurabilirsiniz.
  • Decurse - Magical Farming Game

    Renkli ve eğlenceli bir çiftlik oyunu
  • Blocky Farm Racing APK

    Blocky Farm Racing APK Android oyunu çiftlik simülatörü ve yarış oyunlarını bir araya getiriyor. Çiftlik hayatını yaşatan sürüş simülatörü internetsiz oynanabiliyor.