Fast Finger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
157 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Fast Finger Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve tamamen refleks becerisi üzerine kurulu bir beceri oyunu.

Fast Finger hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak onayabileceğiniz eğlenceli fakat bir o kadar da stres sebebi bir oyun. Son zamanlarda çıkışa geçen beceri oyunları çizgisinden ilerleyen Fast Finger, oyunseverlere çok çok farklı bir deneyim yaşatmasa da sözünü verdiği işi çok iyi bir şekilde yapıyor.

Oyunda toplamda 240 farklı bölüm yer alıyor. Bu bölümlerin her biri farklı tasarımlara sahip ve bu sayede her biri orijinal bir oynanış deneyimi sunuyor. Tahmin ettiğiniz gibi bu oyunda da bölümler kolaydan zora doğru sıralanmış. İlk baştaki bölümler biraz ısınma havasında ilerliyor fakat ilerleyen bölümlerde karşılaşacağımız tasarımlar oyunun ne kadar zor olabileceğini gösteriyor.

Fast Finger'daki amacımız parmağımızı ekrandan kaldırmadan başlangıç noktasından bitiş noktasına kadar hiçbir objeye değmeden ulaşmak. Herhangi bir testereye, rokete veya dikene çarparsa koyun sona eriyor. Orijinal bir fikir olmadığını kabul etmeliyim fakat deneyim olarak gerçekten denemeye değer. Oyunu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi arkadaşlarınıza karşı da oynayabilirsiniz.
Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Fast Finger türü beğenenler tarafından keyifle oynanabilecek oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Fast Finger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
43.6 MB DOSYA BOYUTU

Fast Finger reflekslere dayalı oyunlardan hoşlanan oyunseverlere hitap eden başarılı bir yapım.

Fast Finger hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli fakat zaman zaman stres yaratan bir oyun.

Aslında ilk bölümden itibaren oyunu sürekli diken üzerinde oynuyoruz. Devamlı olarak bir yerlere değecekmişiz veya testerelerden biri gelip bize çarpacakmış hissine kapılıyoruz. Bu da oyunun keyif seviyesini aslında bir basamak yukarı taşıyor. Ne de olsa mobil dünyada bu tarz oyunlar bir hali ilgi görüyor.

Oyunda yapmamız gereken şey aslında çok basit. Parmağımızı ekranda sürükleyerek başlangıç noktasından bitiş noktasına ulaşmak. Fakat yolda karşımıza çıkan tehlikeler bu kolay görevi içinden çıkılmaz bir hale sokuyor. Parmağımızı ekrandan kaldırmadan tüm tehlikeli objelerin etrafından dolanarak ve hiçbirine değmeden çıkış noktasına ulaşmalıyız.

Fast Finger toplamda 240 farklı bölüm bulunuyor. Bu tarz oyunlarda karşılaştığımız kolaydan zora doğru giden bölüm yapısı bu oyunda da uygulanmış. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Fast Finger herkesin denemesi gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Finger Dodge

    Finger Dodge, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Skillful Finger

    Skilfull Finger, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir beceri oyunudur.
  • Finger Slayer

    Finger Slayer, Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış boş zamanlar için ideal bir refleks oyunu.
  • Fidget Spinner

    Fidget Spinner (Finger Spinner), Android telefonunuzda oynayabileceğiniz stres çarkı oyunu.
  • Stand O’Food

    Stand O'Food, fast food restoranlarını işlettiğiniz ücretsiz bir oyundur.
  • Burger

    Burger, bir fast food dükkanında hamburger yapmayı konu alan akıcı ve eğlenceli bir oyun.
  • Fat No More

    Fat No More, fast foodla beslenen insanları sağlıklı günlerine döndürmeniz gereken eğlenceli bir Android oyunu.
  • Finger Cutter

    Finger Cutter, Android cihazınızı giyotine dünüştüren ücretsiz bir aksiyon oyunudur.