Feedly Mini

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
291 TOPLAM İNDİRME
0.17 MB DOSYA BOYUTU

Feedly Minii en popüler RSS servisi olan Feedly'yi daha rahat ve pratik şekilde kullanabilmenizi sağlayan basit ama yararlı bir eklenti.

Feedly Mini, Feedly hesabınıza kolayca erişmenizi sağlayarak istediğiniz siteleri Feedly'ye hızlıca ekleme ve sosyal medya üzerinden kolayca paylaşımlar yapma gibi imkanlar sunan başarılı bir Google Chrome eklentisi. Ücretsiz olarak sunulan bu eklenti ile daima Feedly ile ilgili işlem yapabiliyorsunuz.

Yeni keşfettiğiniz içerik sitelerinden bir tanesini Feedly'e eklemek istediğinizde çubuk üzerinden kolayca gerçekleştirebildiğiniz gibi aynı zamanda sayfaları daha sonra okumak için kaydedebilir, e-posta olarak gönderebilir, tweet atabilir, Facebook'tan paylaşabilir ve Evernote'a kaydedebilirsiniz.

Feedly ile yaptığınız işlemleri daha pratik hale getiren Feedly Mini eklentisini tarayıcı olarak Google Chrome kullanan Feedly kullanıcılarının mutlaka denemesini tavsiye ediyorum. 15 milyondan fazla üyesi bulunan Feedly'i henüz kullanmadıysanız buraya tıklayarak erişebilirsiniz ve kendinize yeni bir hesap oluşturup hemen takip ettiğiniz tüm siteleri ekleyebilirsiniz. Ayrıca Google Chrome'u da üzerine tıklayarak sitemizden güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.

1 Mb bile olmayan çok ufak bir eklenti Feedly Mini ile artık Feedly işlemlerinizi hem daha hızlı hem de daha pratik gerçekleştireceksiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Feedly

    Bir Firefox eklentisi olan Feedly, RSS'leri magazin dergi arayüzünde listeleyen ve bu arayüzü kişiselleştirme imkanı sunan bir RSS okuyucudur.
  • Chrome Feedly

    Google Reader ile senkronize olabilen, Chrome web tarayıcınız üzerinden kullanabileceğiniz, abone olduğunuz web sitelerini hem çok güzel hem de kullanışlı bir arayüzde takip etmenizi sağlayan rss takip eklentisi.
  • 9GAG Mini

    9GAG'i en kolay şekilde takip etmek için web sitesine girmeden Google Chrome eklentisini kullanabilirsiniz.
  • Veresiye Defteri Mini

    Veresiye Defteri Mini programı pratik bir veresiye defteri yazılımıdır
  • Rohos Mini Drive

    Rohos Mini Drive uygulaması ile USB disklerinizde şifrelenmiş ve ulaşılamaz dizinler oluşturabilirsiniz.
  • Mini Clock

    Mini Clock, sistem kullanımını gösteren Rainmeter programı için tasarlanmış bir dijital saat temasıdır.
  • Mini DayZ

    Mini DayZ, popüler online hayatta kalma oyunu DayZ'nin tarayıcı tabanlı ve piksel görünümlü versiyonudur.
  • Mini Football: Mobius

    Mini Football: Mobius, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlarda ücretsiz oynanabilen 2 boyutlu futbol oyunudur.