FEN: Prologue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,281 TOPLAM İNDİRME

FEN: Prologue, bataklıkta hayatta kalmaya çalıştığınız ücretsiz bir RPG oyunu

FEN: Prologue retro tarzda grafikleri eğlenceli bir oynanışla birleştiren bir hayatta kalma oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG - rol yapma oyunu olan FEN: Prologue'da talihsiz bir olaylar zincirinin ardından kendisini illegal olarak çöplük yapılmış bir bataklıkta bulan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Bu bataklık bizim yeni evimiz olurken hayatta kalabilmek için zorlu bir süreçten geçmemiz gerekiyor.

FEN: Prologue'da birçok farklı kaynağı toplayabilmekteyiz. Etrafımızı keşfederek bulabileceğimiz kaynaklarla hayatta kalmamızı sağlayacak araçları inşa ediyoruz. Ayrıca bataklığın yerlileriyle de savaşmamız gerekiyor. Rastgele bir şekilde yaratılan oyun dünyasında her zaman farklı bir sürprizle karşılaşabilmeniz mümkün.

FEN: Prologue'de evimizi daha konforlu hale getirebilmekteyiz. 2 boyutlu grafiklere sahip oyunun sistem gereksinimlerinin düşük olması sayesinde FEN: Prologue'u eski bilgisayarlarınızda veya dizüstü bilgisayarlarınızda bile rahatça çalıştırabilirsiniz. FEN: Prologue minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows 7 işletim sistemi

- 1000 MHz işlemci

- 1 GB RAM

- Donanımsal WebGL, OpenGL 2.1 desteğine ve 512 MB video belleğe sahip ekran kartı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ancient Siberia

    Ancient Siberia, açık dünya temelli bir hayatta kalma oyunu
  • Black Survival

    Black Survival online olarak da oynanabilen bir rol yapma oyunu
  • ARK: Survival Evolved

    ARK: Survival Evolved dinozorların yaşadığı ıssız topraklara konuk olduğunuz bir rol yapma oyunudur.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • Kenshi

    Benzersiz bir tecrübe sunan Kenshi, son dönemde adından sıklıkla söz ettiren bir hayatta kalma oyunudur. Hemen Kenshi indirin ve bu tecrübeyi deneyimleyin.
  • DRAGON QUEST BUILDERS 2

    DRAGON QUEST BUILDERS 2, Minecraft benzeri bir tür inşa ve hayatta kalma oyunudur.
  • Valnir Rok

    Valnir Rok, açık dünya içerisine hayatta kalma, rol yapma ve hikaye tasarımı türlerini yediren Viking'ler temalı bir oyundur.
  • Grounded

    Grounded Steam'de! Karınca boyunda olsaydınız tehlikelerle nasıl başa çıkabilirdiniz? Arka bahçede hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz.